Najavljeno ulaganje vrijedno 67 milijuna kuna u Makarskoj

In Novi turistički kapaciteti
makarska

Hotel Dalmacija ulazi u [PLACESHOTEL] by Valamar brend.

Nadzorni odbor Imperial Riviere d.d. odobrio je 67 milijuna kuna ulaganja u repozicioniranje hotela Dalmacija u Makarskoj u [PLACESHOTEL] by Valamar. Investicija predstavlja nastavak najavljenog petogodišnjeg ciklusa ulaganja u hrvatski turizam u vrijednosti od 1,5 milijardi kuna koji su zajednički pokrenuli AZ mirovinski fondovi i Valamar Riviera.

Nakon uspješne privatizacije poduzeća Imperial i Hoteli Makarska, te kasnijeg pripajanja i povećanja kapitala u Imperial Rivieri, u proteklom periodu izvršene su investicije u ukupnom iznosu od 580 milijuna kuna te su repozicionirani: hoteli Parentino, Meteor, Padova, Imperial i kamp Padova. Covid kriza privremeno je zaustavila i usporila plan ulaganja zbog čega su investicije započete 2019. godine finalizirane tek u 2021. godini. Odobrenje ulaganja u hotel Dalmacija predstavlja djelomičan restart investicijskog ciklusa. Turistička sezona pokazala je potencijal brzog pokretanja hrvatskog turizma te priliku za daljnji rast i razvoj turizma visoke dodane vrijednosti.

Ulaganjem od 67 milijuna kuna, hotel Dalmacija doživjet će kompletnu rekonstrukciju i preuređenje u skladu sa standardima Valamar [PLACES] brenda. Hotel Dalmacija u Makarskoj će od iduće sezone postati drugi hotel koji posluje pod Valamar [PLACES] brendom. Novi koncept dizajniran je za moderne putnike koji traže slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju.

Imperial Riviera u svom portfelju ima sedam hotela, tri turistička naselja i dva kampa u vodećim hrvatskim destinacijama otok Rab, Poreč i Makarska, što ukupno čini 3.498 smještajnih jedinica i kapacitet za prihvat gotovo 10.000 gostiju. Valamar Riviera d.d. je od 2016. godine zadužen za upravljanje turističkim poslovanjem cjelokupnog portfelja.

You may also read!

jabuke

ENNA Fruit će ove godine otkupiti više od 10.000 tona domaće jabuke

Tvrtka koja se bavi otkupom i plasmanom voća i povrća ENNA Fruit ove godine planira otkupiti više od 10.000

Read More...
Valamar_zaposlenici

Valamar pokrenuo zapošljavanje za sezonu 2022. godine

Valamar zapošljava 400 djelatnika na neodređeno i isplaćuje 13. plaću kako bi zadržao zaposlenike u turizmu. S obzirom na kasno

Read More...
Udruga Strujni krug

Udruga Strujni krug pokrenula inicijativu za suradnju najvećih hrvatskih operatera punionica za električna vozila

Vozači električnih automobila dulje se vrijeme suočavaju s problemom velikog broja aplikacija koje je potrebno instalirati da bi mogli

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.