Najbrže rastuća modna online trgovina u Europi dolazi u Hrvatsku

In Promocije / novi proizvodi
ABOUT YOU

Europska modna online trgovina ABOUT YOU nastavlja svoje uspješno internacionalno poslovanje pokretanjem online trgovine aboutyou.hr 8. rujna 2020. Nakon Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske, Belgije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunjske, Slovenije i Baltičkih zemalja ABOUT YOU lansira svoju online trgovinu i u Hrvatskoj.

Modna online trgovina službeno je otvorena kroz inovativnu marketinšku kampanju koja uključuje razne kanale informiranja. Kampanja je za cilj imala povećati vidljivost brenda ABOUT YOU kroz suradnju s mnogo utjecajnih osoba s hrvatske scene poput Marijane Batinić, Elle Dvornik, Andree Andrassy, Slavka Sobina, Lane Jurčević i mnogih drugih.

ABOUT YOU je prva online shopping destinacija na kojoj svatko može otkriti modu, inspirirati se i kupovati odjeću koja odgovara pojedinačnom osobnom stilu. Ova online modna trgovina digitalizira tradicionalno iskustvo odlaska u kupovinu, a dostupna je putem računala, tableta i pametnog telefona kao i putem nagrađivane ABOUT YOU aplikacije. U Hrvatskoj, ova isključivo online trgovina nudi više od 100 000 proizvoda više od 700 brendova od kojih su mnogi po prvi puta dostupni na hrvatskom tržištu.

Kupovina na ABOUT YOU nije samo zabavna već i potpuno sigurna. Sve se može naručiti uz besplatnu dostavu i raznim metodama plaćanja od kreditnih kartica do plaćanja pouzećem. Uz to, kupci mogu u roku od 100 dana besplatno vratiti proizvode ako im ne odgovaraju tako da se kupnja može obavljati bez straha – u ugodnom okruženju doma ljubitelji mode mogu isprobavati koji god proizvod odgovara njihovom ukusu i vratiti sve što im se ne sviđa potpuno besplatno.

Uz limitirani popust od 25% kao znak dobrodošlice u prvom tjednu nakon lansiranja, modna online trgovina ABOUT YOU poziva kupce iz Hrvatske da isprobaju novo, inspirirajuće iskustvo shoppinga. Kod se može pronaći na https://www.aboutyou.hr.

ABOUT YOU je modna i tech kompanija sa sjedištem u Hamburgu. Osnovali su je mladi poduzetnici Tarek Müller (31), Sebastian Betz (29) i Hannes Wiese (38) u 2014. U samo šest godina ABOUT YOU je postala jedna od najvećih europskih trgovina odjećom s godišnjim prihodom od 742 milijuna eura (2019./2020.). Nakon prijašnjih pokretanja online trgovina u Češkoj i Slovačkoj, između ostalih, ABOUT YOU postaje vodeća online trgovina na tržištu u samo par tjedana.

Veliki prasak marketinške kampanje označilo je otkrivanje online trgovine nakon teaser faze kojom je potaknuta znatiželja javnosti. Faza lansiranja otkrila je www.aboutyou.hr putem raznolikog sadržaja koji se mogao vidjeti na online medijima i društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i YouTubea s ciljem povećanja prepoznatljivosti brenda.

“Za nas hrvatsko tržište predstavlja veliki potencijal. Očekujemo brz rast s ciljem da postanemo vodeća online trgovina na tržištu u kratkom vremenu. Također, veseli nas vidjeti kako će se naši korisnici iz Hrvatske inspirirati širokom ponudom na našoj platformi, besplatnom dostavom i besplatnim povratom.”, izjavio je Tarek Müller, suosnivač i direktor u ABOUT YOU.

ABOUT YOU je među najbrže rastućim start-up online trgovinama u Europi i jedna od rijetkih kompanija u Europi koja ima vrijednost veću od 1 milijarde dolara.

You may also read!

Zdravko Marić i Luka Burilović

Marić: Naše glavne poruke su porezno rasterećenje i pogled prema naprijed

Na sastanku gospodarstvenika s ministrom financija Zdravkom Marićem održanom u Hrvatskoj gospodarskoj komori raspravljalo se o petom krugu porezne

Read More...
Lesnina

Kako odabrati idealni tepih

Ako unutar svoja četiri zida želimo uživati i osjećati se opušteno, bitno je da ambijent odgovara našim željama i

Read More...
Konzum

Preuređeni Super Konzum u Ivanić Gradu kupcima je otvorio svoja vrata

U novoobnovljenoj zgradi u centru grada uz Super Konzum nalazit će se i nekoliko međunarodnih brendova. Nedugo nakon otvorenja Konzuma

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.