Najcool „wow&boom“ brunch u gradu u povodu predstavljanja novog b.Aktiv LGG multivitamin drinka

In Promocije / novi proizvodi
lgg

U zelenoj oazi najljepšeg vrta u gradu, onog Akademije likovnih umjetnosti, održan je Najcool „wow&boom“ brunch u povodu predstavljanja novog i inovativnog b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA. Okupljeni gosti uživali su u opuštenoj atmosferi pravog ljetnog bruncha, gdje su uz ugodnu glazbu i zdrave obroke ispijali obje verzije ovog spoja voćnog soka i b.Aktiv LGG-a, kao i posebno osmišljene bezalkoholne voćne koktele.

Koktele na bazi b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA osmislio je i pripremio naš poznati koktel majstor Josip Nekić, a sve prisutne je oduševio Ivan Šarić, koji je uz voditeljski dio kao iznenađenje sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa Ples sa zvijezdama otplesao sambu s posebno pripremljenom koreografijom.

Inovaciju u obliku b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA karakterizira svilenkasta tekstura, a riječ je o osvježavajućem spoju voćnog soka i b.Aktiva koji dolazi u dva neodoljivo osvježavajuća voćna okusa: beri boom i voćni wow. Beri boom donosi svježinu jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje, dok voćni wow osvaja kombinacijom ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

„Iznimno mi je drago što danas imam priliku predstaviti ovaj osvježavajući ljetni napitak, idealan spoj voćnog soka i b.Aktiva LGG, obogaćen LGG-om i sa 7 vitamina koji doprinose normalnoj funkciji imuniteta. Predstavljanjem ove inovacije Dukat je suvereno zakoračio u kategoriju bezalkoholnih pića proizvodom bez konkurencije, čime je još jedanput potvrdio svoju poziciju predvodnika novih trendova u domaćoj mliječnoj industriji. Kao i do sada Dukat će nastaviti stvarati inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama suvremenog potrošača“ – izjavila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukat d.d.

Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina – A, E, B1, B3, B5, B6 i B9, donose novu vrstu hranjivog i svježeg napitka kojeg ćete obožavati. U bočici od 330 grama b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINK donosi neodoljivu svježinu voćnih okusa, a može se pronaći u rashladnim vitrinama diljem Hrvatske.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.