Najuspješniji poručuju – nema profesionalnog uspjeha bez strasti, ljubavi i uvažavanja tima

In Konferencije / savjetovanja
konferencija

Strast, ljubav i timski rad sve je što vam treba za dugoročan uspjeh, kratak je rezime nadahnjujuće konferencije „Umijeće vođenja, uspješni timovi“ koja se u organizaciji Partus Akademije održala 7. lipnja 2018. godine u Zagrebu i na jednom mjestu okupila 250 sudionika iz gotovo svih većih tvrtki u Hrvatskoj – od Atlantica, Plive, INA-a, HT-a, Viktora Lenca , Philip Morrisa, DM-a, Abbot Laboratorija, Logitecha, Grafik.neta pa sve do najmanjeg, ali najvažnijeg kotačića razvoja hrvatskog gospodarstva – mnoštva poduzetnika.

Business, sport i umjetnost,tri su područja koja su na konferenciji iz različitih kuteva bacili svjetlo na iste ideje koje opisuju što znači uspjeti, dugoročno se održati na tržištu i u svijesti potrošača, navijača i publike. Među sjajnim govornicima redom liderima iz svojih branši teško je izdvojiti najupečatljivije govornike s obzirom da su svi gotovo unisono složni oko temeljaca uspjeha tima i podjednako zanimljivi.

Konferenciju je otvorila idejna začetnica jedinstvenog koncepta interdisciplinarne konferencije Umijeće vođenja koja je ove godine tematizirala uspjeh tima. Gospođa Mirta Fraisman Čobanov prezentirala je alate i tehnike uspješnog vođenja tima kroz potvrđenu metodu New Code Leadership TM te otkrila pet faza poslovnog, ali i osobnog razvoja.

U ugodnoj, radnoj no najviše pozitivnoj i na trenutke iznimno zabavnoj atmosferi redali su se lideri koji su tjerali suze na oči i nasmijavali sudionike svojim životnim pričama. Dinamičan tim DM-a predvođen Anom Fostač Krilčić, menadžericom ljudskih resursa predstavio je načela vođenja na projektu „Ambasadori zdravlja“.

Slijedio je performans tima iz Philipa Morrisa na čelu s predsjednicom Uprave Anitom Leticom s projektom „Transform as One“, a edukativnu prvu sesiju zaključio je legendarni Miroslav Ćiro Blažević pravim zrncima mudrosti iz svoje bogate riznice načela uspjeha od kojih je izdvojio par – karakter, inteligencija, talent.

Središnju su sesiju otvorili razgovori moderatora s liderom Parnog Valjka Huseinom Hasanefendićem Husom, Davorom Gopcem i njegovom ekipom. O uspjehu svojih bendova govorili su otvoreno, naglašavajući kako su zajedništvo, dijeljenje iste strasti i ustrajnost sastojci dugoročnog uspjehana sceni. Parni Valjak 43 godine, a Psihomodo Pop s malo kraćim stažem, ali velikim uspjehom emitiranja njihovog nastupa na megapopularnom MTV-u. Sportskim se savjetima s aspekta bivšeg vaterpolista i sadašnjeg menadžera u Hrvatskoj turističkoj zajednici obratio Dubravko Šimenc i još jedanput potvrdio kako bez ljubavi nema ni uspjeha.

Završnu je sesiju otvorila nevjerojatna trenerica Mirela Šikoronja naše još nevjerojatnije paraolimpijke Anđele Mužinić, osvajačice zlatne ekipne medalje s Europskog prvenstva za osobe s invaliditetom i prve srebrne paraolimpijske ekipne medalje. Sve je u motivaciji, napornom radu i snazi volje zaključuju sportašice.

Poslovne vrhunce i prednosti matrične organizacije unutar kompanije iznijeli su predstavnici Abbot Laboratorija na čelu sa Stankom Klipom, Customer Experience Managerom za jadransku i baltičku regiju. Iskorak iz vođenja timova prikazala je Danka Prah kroz prezentaciju vođenja virtualnih timova u praksi. I zaista, sudionicima su se putem modernih tehnologija na jednome ekranu smješkala lica menadžera i suradnika iz različitih država i s drugog kontinenta.

Posljednji no, definitivno najganutljiviji bili su Udruga Crveni nosovi i njihova predstavnica s prezentiranjem rada same udruge i pozivom za podrškom nevjerojatnih klaunova koji unose vedrinu u tmurne dane malih i velikih pacijenata hrvatskih bolnica.

Na zatvaranju konferencije organizatori su još jedanput zahvalili svim sudionicima, gostima i govornicima kao i pokroviteljima koji su prepoznali snagu ovakvog okupljanja za kojega se nadaju da će u nadolazećim godinama rasti brojem, ali i raznolikošću tema i edukativnih sadržaja koja će unaprijeđivati poslovanje sudionika, networking, kao i njihov osobni razvoj.

You may also read!

Burilović

Burilović: Nedostatak radne snage je pitanje svih pitanja

Održana 2. sjednica Skupštine HGK „Gospodarski rast od gotovo 4 posto se konačno bliži stopama koje smo priželjkivali i očekivali,

Read More...
Gen-D launch

Gen-D – Platforma koja će ubrzati reforme digitalnog obrazovanja diljem regije

Program „Gen-D – Nurturing a Digital Future“ pokrenut je s ciljem doprinosa digitalnoj transformaciji u obrazovanju u Hrvatskoj i

Read More...
Doritos

DORITOS – vodeće svjetske kukuruzne tortilje u Konzumu

Na nezaboravnom večernjem događanju održanom na Europskom trgu brojni su uzvanici i posjetitelji uživali u uzbudljivom programu kojim su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.