Najuspješniji poručuju – nema profesionalnog uspjeha bez strasti, ljubavi i uvažavanja tima

In Konferencije / savjetovanja
konferencija

Strast, ljubav i timski rad sve je što vam treba za dugoročan uspjeh, kratak je rezime nadahnjujuće konferencije „Umijeće vođenja, uspješni timovi“ koja se u organizaciji Partus Akademije održala 7. lipnja 2018. godine u Zagrebu i na jednom mjestu okupila 250 sudionika iz gotovo svih većih tvrtki u Hrvatskoj – od Atlantica, Plive, INA-a, HT-a, Viktora Lenca , Philip Morrisa, DM-a, Abbot Laboratorija, Logitecha, Grafik.neta pa sve do najmanjeg, ali najvažnijeg kotačića razvoja hrvatskog gospodarstva – mnoštva poduzetnika.

Business, sport i umjetnost,tri su područja koja su na konferenciji iz različitih kuteva bacili svjetlo na iste ideje koje opisuju što znači uspjeti, dugoročno se održati na tržištu i u svijesti potrošača, navijača i publike. Među sjajnim govornicima redom liderima iz svojih branši teško je izdvojiti najupečatljivije govornike s obzirom da su svi gotovo unisono složni oko temeljaca uspjeha tima i podjednako zanimljivi.

Konferenciju je otvorila idejna začetnica jedinstvenog koncepta interdisciplinarne konferencije Umijeće vođenja koja je ove godine tematizirala uspjeh tima. Gospođa Mirta Fraisman Čobanov prezentirala je alate i tehnike uspješnog vođenja tima kroz potvrđenu metodu New Code Leadership TM te otkrila pet faza poslovnog, ali i osobnog razvoja.

U ugodnoj, radnoj no najviše pozitivnoj i na trenutke iznimno zabavnoj atmosferi redali su se lideri koji su tjerali suze na oči i nasmijavali sudionike svojim životnim pričama. Dinamičan tim DM-a predvođen Anom Fostač Krilčić, menadžericom ljudskih resursa predstavio je načela vođenja na projektu „Ambasadori zdravlja“.

Slijedio je performans tima iz Philipa Morrisa na čelu s predsjednicom Uprave Anitom Leticom s projektom „Transform as One“, a edukativnu prvu sesiju zaključio je legendarni Miroslav Ćiro Blažević pravim zrncima mudrosti iz svoje bogate riznice načela uspjeha od kojih je izdvojio par – karakter, inteligencija, talent.

Središnju su sesiju otvorili razgovori moderatora s liderom Parnog Valjka Huseinom Hasanefendićem Husom, Davorom Gopcem i njegovom ekipom. O uspjehu svojih bendova govorili su otvoreno, naglašavajući kako su zajedništvo, dijeljenje iste strasti i ustrajnost sastojci dugoročnog uspjehana sceni. Parni Valjak 43 godine, a Psihomodo Pop s malo kraćim stažem, ali velikim uspjehom emitiranja njihovog nastupa na megapopularnom MTV-u. Sportskim se savjetima s aspekta bivšeg vaterpolista i sadašnjeg menadžera u Hrvatskoj turističkoj zajednici obratio Dubravko Šimenc i još jedanput potvrdio kako bez ljubavi nema ni uspjeha.

Završnu je sesiju otvorila nevjerojatna trenerica Mirela Šikoronja naše još nevjerojatnije paraolimpijke Anđele Mužinić, osvajačice zlatne ekipne medalje s Europskog prvenstva za osobe s invaliditetom i prve srebrne paraolimpijske ekipne medalje. Sve je u motivaciji, napornom radu i snazi volje zaključuju sportašice.

Poslovne vrhunce i prednosti matrične organizacije unutar kompanije iznijeli su predstavnici Abbot Laboratorija na čelu sa Stankom Klipom, Customer Experience Managerom za jadransku i baltičku regiju. Iskorak iz vođenja timova prikazala je Danka Prah kroz prezentaciju vođenja virtualnih timova u praksi. I zaista, sudionicima su se putem modernih tehnologija na jednome ekranu smješkala lica menadžera i suradnika iz različitih država i s drugog kontinenta.

Posljednji no, definitivno najganutljiviji bili su Udruga Crveni nosovi i njihova predstavnica s prezentiranjem rada same udruge i pozivom za podrškom nevjerojatnih klaunova koji unose vedrinu u tmurne dane malih i velikih pacijenata hrvatskih bolnica.

Na zatvaranju konferencije organizatori su još jedanput zahvalili svim sudionicima, gostima i govornicima kao i pokroviteljima koji su prepoznali snagu ovakvog okupljanja za kojega se nadaju da će u nadolazećim godinama rasti brojem, ali i raznolikošću tema i edukativnih sadržaja koja će unaprijeđivati poslovanje sudionika, networking, kao i njihov osobni razvoj.

You may also read!

Međimrski gospodarski forum

Međimurski Gospodarski Forum pokazao smjer daljnjeg razvoja Hrvatske

U prostorijama zgrade VMD Grupe u Zagrebu danas je održan prvi Međimurski Gospodarski Forum u organizaciji Zavičajnog društva Međimurje,

Read More...
Lidl Hrvatska_Global Gap

Svi Lidlovi dobavljači do kraja 2018. imat će certifikat Global G.A.P.

Samo najbolje voće i povrće certificiranih dobavljača Svi dobavljači voća i povrća trgovačkog lanca Lidl Hrvatska će do kraja 2018.

Read More...
katavicivica

Ivica Katavić novi predsjednik Udruženja trgovine HGK

Na sjednici predstavljena analiza trgovine na malo od 2007. do 2018. Udruženje trgovine Hrvatske gospodarske komore održalo je plenarnu sjednicu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.