Neno Belan&Fiumens prve zvijezde Žujinih svirki u kojima ćete uživati iz svoje gajbe

In Korisno
Neno Belan&Fiumens

Potaknuti trenutnom situacijom u zemlji i svijetu, Žuja donosi pozitivu u domove svojih fanova i ljubitelja dobre glazbe. Već ove subote, 21. ožujka, u 20 sati uživo na Žuja Facebook stranici prenosit će se koncert Nene Belana&Fiumensa.

“Vjerujte mi, nema boljeg načina da se svi malo oraspoložimo od dobre svirke. Poseban je gušt kada možeš napraviti nešto za ljude, tako da ni sekunde nismo dvojili kada nam se javila ekipa iz Žuje. Hvala im na ovoj inicijativi. Pozivam sve da ostanu doma i uživaju u svirci. Mi ćemo dati sve od sebe da bar na kratko zaboravimo situaciju u kojoj se svi nalazimo“, izjavio je Neno Belan.

Koncert Nene Belana prvi je u nizu, a iz Zagrebačke pivovare kažu kako se nadaju da će na ovaj način unijeti malo pozitive među ljude.

“Ne želimo minorizirati situaciju koja je ozbiljna, ali vjerujemo da nam malo dobrih svirki u ovim trenucima mogu puno značiti. Važno nam je da su naši fanovi na sigurnom u svojim gajbama i pozivamo sve da zaista ostanu doma u narednom periodu. Mi ćemo napraviti sve što nam je u moći da nam svima ovi dani prođu što brže i bezbrižnije. Sigurni smo da će Neno i njegova ekipa napraviti pravi spektakl, pa pozivamo sve da to ne propuste“, istaknula je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke Pivovare.

Koncerti će se streamati iz domova glazbenika ili njihovih studijskih prostorija vodeći se svim sigurnosnim preporukama nadležnih institucija. Nakon Nene Belana, slijedi niz Žujinih svirki do kraja ožujka.

You may also read!

trgovina

U veljači zabilježen rast maloprodajnoga prometa

U veljači 2020. godine realan je promet u trgovini na malo bio, prema kalendarski prilagođenim podacima, 4,9% veći u

Read More...
fortenova

PIK Vinkovci pozvali male poljoprivredne proizvođače iz Hrvatske da se prijave za otkup proizvoda koji će se plasirati u Konzumu

PIK Vinkovci pozivaju sve zainteresirane male poljoprivredne proizvođače i OPG-ove u Hrvatskoj koji žele plasirati svoju proizvodnju Konzumu, da

Read More...
Gospodarska klinika nudi rješenja za poslovanje u krizi COVID-19

Gospodarska klinika nudi rješenja za poslovanje u krizi COVID-19

Ovih dana čuje se mnogo pretpostavki i projekcija koliko će COVID-19 kriza trajati te kakve će sve posljedice biti

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.