Nikad lakše i povoljnije do najboljih vozila za Vaš posao

In Logistika
ford

Ford Hrvatska u suradnji s OTP Leasingom d.d. predstavlja nevjerojatnu ponudu za Ford gospodarska vozila uz vrlo povoljno financiranje putem operativnog leasinga. Za sva vozila na lageru možete odabrati financiranje na rok od 36 ili 60 mjeseci uz 0% ili 10% učešća i ugovoreni ostatak vrijednosti.

Odlični uvjeti jedinstvene posebne ponude:
• period leasinga na 36 ili 60 mjeseci
• učešće 0% ili 10%
• 5 godina jamstva
• Isporuka odmah!
• za teretna vozila vrijedi 100% odbitka PDV-a

Akcijska cijena od 910,63 kuna netto mjesečno odnosi se na model Ford Courier Tourneo Trend2016 1.0 ECOBUST KOMBI uz učešće 10% i 60 mjeseci financiranja.

Akcijska cijena od 1.058,12 kuna netto mjesečno odnosi se na model Ford Connect Furgon 220 SWB 100ks Trend uz učešće 10% i 60 mjeseci financiranja.

Akcijska cijena od 1.224,90 kuna netto mjesečno odnosi se na model Ford Custom V362 Furgon 320/340 LWB Ambi./Trend uz učešće 10% i 60 mjeseci financiranja.

Svi Ford modeli dolaze uz petogodišnje jamstvo,a više detalja o nevjerojatnoj Ford ponudi gospodarskih vozila potražite na ford.hr.

You may also read!

Cyber Week Tel Aviv

Hrvatske tvrtke na konferenciji o kibernetičkoj sigurnosti

Više od 500 milijardi eura štete na svjetskoj razini Digitalna ekonomija raste sedam puta brže od ostatka gospodarstva, a do

Read More...
Kurtalj

Novi podrumi za još bolja vina i „Šampeke“

Južne padine Plešivice idealne su za vinogorja na kojima se uzgajaju brojna kvalitetna vina, a mnogi vjeruju kako vinova

Read More...
1-Alen Kajmović i Darko Horvat

Stipendije od 2.800 kuna, dodatne pogodnosti i siguran posao budućim mesarima u Grupi Pivac

Mjesečna stipendija od 2.800 kuna, besplatni udžbenici, naknada za rad na praksi, mogućnost rada za vrijeme školskih praznika, besplatan

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.