Nkd moda traži Ekspanzionista m/ž

In Zaposlenost / plaće
Personalanzeige_HR

S ukupno 1.800 prodavaonica u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj i 8.000 zaposlenika NKD grupa poduzeća je jedna od najvećih tvrtki na svijetu koja se bavi maloprodajom tekstila.

Tražimo
Ekspanzionista m/ž

s visokim stupnjem neovisnosti za konceptualni i poduzetnički rad i razmišljanje, diplomatske pregovaračke i komunikacijske sposobnosti, spremnost na putovanja kao i odlično poznavanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu.

Obrazovanje: VSS studij poslovne ekonomije, građevinarstva ili slična naobrazba.

Tražimo osobu za projekte razvoja tvrtke u Hrvatskoj s najmanje dvije godine radnog iskustva u tom području. Područje odgovornosti obuhvaća pronalaženje, odabir i analizu novih lokacija za poslovne prostore.

Radni zadaci uključuju izradu analiza i izvještaja, pregovaranje s vlasnicima poslovnih prostora, vlasnicima nekretnina, komercijalnim tvrtkama, gradovima i općinama i pregovore o ugovorima o najmu poslovnih prostora.

Očekuje se angažiranost na pojedinačnim projektima sve do predaje projekta odjelu prodaje te rad na daljnjem razvoju postojećih poslovnih lokacija i suradnju s europskim timom za ekspanziju.

Zainteresirani?
Tada nemojte oklijevati i prijavite se na natječaj do 08.06.2018!

Nazovite odmah 01/6599-000 ili pošaljite mail na: tajnistvo@nkd.eu

Nkd moda d.o.o. Zavrtnica 17
10000 Zagreb

You may also read!

Tematska

Tematska inovacijska vijeća započela s radom

Uz izvrstan odaziv i pod predsjedanjem državnog tajnika Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i predsjednika Inovacijskog vijeća za industriju

Read More...
turizam

Poslodavci u turizmu podržavaju zapošljavanje umirovljenika

Hrvatska udruga turizma (HUT) podržava omogućavanje rada umirovljenicima do četiri sata dnevno uz zadržavanje isplate pune mirovine i ocjenjuje

Read More...
hgk-zgrada

Povoljna fiskalna kretanja u trećem kvartalu prošle godine

Prema podacima Eurostata, u trećem kvartalu prošle godine nastavljena su pozitivna kretanja deficita i duga opće države zemalja članica

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.