Nkd moda traži Ekspanzionista m/ž

In Zaposlenost / plaće
Personalanzeige_HR

S ukupno 1.800 prodavaonica u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj i 8.000 zaposlenika NKD grupa poduzeća je jedna od najvećih tvrtki na svijetu koja se bavi maloprodajom tekstila.

Tražimo
Ekspanzionista m/ž

s visokim stupnjem neovisnosti za konceptualni i poduzetnički rad i razmišljanje, diplomatske pregovaračke i komunikacijske sposobnosti, spremnost na putovanja kao i odlično poznavanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu.

Obrazovanje: VSS studij poslovne ekonomije, građevinarstva ili slična naobrazba.

Tražimo osobu za projekte razvoja tvrtke u Hrvatskoj s najmanje dvije godine radnog iskustva u tom području. Područje odgovornosti obuhvaća pronalaženje, odabir i analizu novih lokacija za poslovne prostore.

Radni zadaci uključuju izradu analiza i izvještaja, pregovaranje s vlasnicima poslovnih prostora, vlasnicima nekretnina, komercijalnim tvrtkama, gradovima i općinama i pregovore o ugovorima o najmu poslovnih prostora.

Očekuje se angažiranost na pojedinačnim projektima sve do predaje projekta odjelu prodaje te rad na daljnjem razvoju postojećih poslovnih lokacija i suradnju s europskim timom za ekspanziju.

Zainteresirani?
Tada nemojte oklijevati i prijavite se na natječaj do 08.06.2018!

Nazovite odmah 01/6599-000 ili pošaljite mail na: tajnistvo@nkd.eu

Nkd moda d.o.o. Zavrtnica 17
10000 Zagreb

You may also read!

1-Predstavljanje poslovnih rezultata dm

dm u Hrvatskoj ostvario više od dvije milijarde kuna prometa i time potvrdio vodeću poziciju na tržištu

U četvrtak, 18. listopada članovi Uprave dm-a predstavili su poslovne rezultate koji su pokazali kako je dm zadržao vodeću

Read More...
studenti

Ivan Gašić predstavio Hrvatsku na 5. Europskom kongresu mladih poljoprivrednika

U Europskom parlamentu u Bruxellesu održan je 5. Europski kongres mladih poljoprivrednika na kojem je Hrvatsku predstavljao najbolji mladi

Read More...
digital

Održan okrugli stol “Digitalno bez prepreka”

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva u suradnji s Udrugom slijepih Zagreb održao je u četvrtak, 18. listopada

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.