NLP Practitioner: Educirajte se po programu usklađenom s visokim svjetskim standardima

In Obrazovna rješenja
svele

Upoznajte NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da se riješite prepreka u osobnom i poslovnom rastu i razvoju.

Čovjek 21. stoljeća ima potrebu za rastom i razvojem. Svakodnevno se nalazi pred novim izazovima koje postavlja društvo, znanost i tehnologija. Involviranost u trendove i želja za kontinuiranim napretkom čine ga integriranim u okolinu i potrebe, ali i uspješnim.

Iza skraćenice NLP se krije naziv za Neuro-lingvističko programiranje, tema koja se sve više spominje i intrigira kako poslovne krugove, tako i sve one zainteresirane za osobni rast i razvoj. Možemo reći da se NLP bavi tehnikama i vještinama koje nam omogućavaju da se riješimo naših negativnih navika, emocija, reakcija, stresa, pomaže nam upravljati osjećajima.
Tehnika omogućava razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, prezentacijom, odlukama, i ciljevima tvrtke ili tima. Također, omogućava bolji uvid u rješenja organiziranja posla, razvija vještine liderskog vodstva, te usmjerava vlastite resurse prema ciljevima tvrtke…

Edukacija NLP Practitioner nam prvo teoretski objašnjava sve psihološke modele, a onda daje rješenja kako postati bolja verzija sebe. Edukacijom možemo unaprijediti svoje sposobnosti, možemo naučiti kako upravljati svojim životom i prepoznati sve psihološke procese koji se nalaze u nama, te kako ih usmjeriti prema ostvarenju svojih ciljeva.
Prijavite se na edukaciju koju vodi NLP Master trenerica Melita Manojlović

NLP PRACTITIONER edukacija izvodi se po programu International NLP & Coaching Institutes u Berlinu. Po završetku edukacije, svaki polaznik dobiva certifikat priznat u cijelom svijetu. Također, program je usklađen s visokim svjetskim standardima i priznat je unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta, na svim kontinentima.

Edukacija se održava od 27. – 29. rujna 2019. u Zagrebu u trajanju od 130 sati. Nastava se održava u Zagrebu petkom od 18-20 h, subotom od 9-17 h, i nedjeljom od 9-13h.

Više o samoj edukaciji možete pronaći na linku: http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/edukacija-nlp-prakticarski/.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.