Nova kampanja Kraševe Tortice – Prihvati izazov

Slatki zalogaj kojemu je nemoguće odoljeti

„Nemoj misliti na Torticu“, slogan Tortice uz element hipnoze poznat i iz prethodnih kampanja, dio je nove komunikacijske platforme za Torticu pod nazivom „Prihvati izazov“. Budući da Tortica spada u kategoriju proizvoda koja je prvenstveno namijenjena mladima, ali i ostalim generacijama koji u današnjem, dinamičnom okruženju u hodu konzumiraju ovaj slatki zalogaj, novom kampanjom Kraš se još više približio ljubiteljima Tortice kroz jedan inovativan marketinški pristup. Kreativni koncept upotrijebljen u kampanji proizlazi iz digitalnog okruženja – riječ je o Mannequin Challengeu.

„Svjesni revolucionarnih promjena u oglašavanju koje se danas sve više odvija putem digitalnih kanala, nastojimo naše brendove predstavljati na kreativan način. Kampanja za jedan od naših najprepoznatljivijih proizvoda, Torticu, namijenjena je prvenstveno mladima kojima su internetski fenomeni poput Mannequin Challengea i najbliži, a krajnji je cilj potaknuti upravo njihovu kreativnost. Željeli smo na ovaj način zanimljivim marketinškim pristupom kampanji približiti se ciljnoj skupini Tortice i upravo njih staviti kao glavne aktere kampanje koju smo snimali u Matematičko-informatičkom obrazovnom centru u Zagrebu sa školarcima koji su tako postali zvijezde TV spota.“ – izjavili su iz marketinga Kraša.

Mannequin Challenge je viralni internetski trend u kojemu ljudi ostaju nepomični tijekom čitavog trajanja kratkog videa, dok kamera u jednom kadru putuje kroz improvizirani set, a sve je popraćeno glazbom. Nova kampanja u fokus stavlja mlade osobe koje se susreću s izazovima modernog društva, a kojima su društvene mreže svakodnevica.

Pokretačima ovog trenda smatraju se studenti iz Floride koji su prvi takav video objavili u listopadu 2016. te se od tada proširio svijetom. Kraš je pripremio uz kampanju i nagradni natječaj „Tortica Mannequin Challenge“ i od 24. ožujka do 1. svibnja 2017. godine možete izraziti svoju kreativnost i osvojiti vrijedne nagrade. Dovoljno je da snimite svoju verziju Mannequin Challengea u trajanju do 30 sekundi i uploadate na vlastiti Youtube ili Facebook račun, a potom podijeliti link na stranici igraoni.ca. Sve detalje o nagradnom natječaju možete pronaći na Facebook stranici Kraša gdje možete i pogledati novu kampanju „Prihvati izazov“.

Popularna Tortica jedan je od najistaknutijih brendova Kraša, vodećeg hrvatskog proizvođača konditorskih proizvoda. Hrskavi vafel punjen je s 52 % čokoladne kreme te preliven s 28 % čokoladnog preljeva, idealan kao manji obrok, a omiljen je među ljubiteljima čokolade svih generacija.

Dorina TorticaA iz Kraša stiže i novi okus sreće! Dorina + Tortica spojili su se u neodoljivi spoj hrskavih vafla i mliječne čokolade. Prava doza čokoladnog užitka dolazi u zlatnom hologramskom pakiranju od 38 grama i spremna je oduševiti sve slatkoljupce.

Pročitajte još vijesti!

dm Deset najbrzih natjecateljica

Najveća dm ženska utrka do sada okupila 7.880 sudionika

Prikupljeno više od 115.000 kuna za udrugu Europa Donna U subotu, 16. lipnja, sedma dm ženska utrka okupila je

Read More...
burza

U nesigurnom trgovanju većina svjetskih burzi porasla

Na većini svjetskih burzi cijene su dionica prošloga tjedna porasle, no vladala je nesigurnost zbog povećanja kamata američkog Feda,

Read More...
benza

Cijene nafte pale nadomak 75 dolara, u fokusu mogućnost povećanja ponude

Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima nadomak 75 dolara uoči sastanka Organizacije zemalja-izvoznica nafte (OPEC) u

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake