Nova kampanja Kraševe Tortice – Prihvati izazov

Slatki zalogaj kojemu je nemoguće odoljeti

„Nemoj misliti na Torticu“, slogan Tortice uz element hipnoze poznat i iz prethodnih kampanja, dio je nove komunikacijske platforme za Torticu pod nazivom „Prihvati izazov“. Budući da Tortica spada u kategoriju proizvoda koja je prvenstveno namijenjena mladima, ali i ostalim generacijama koji u današnjem, dinamičnom okruženju u hodu konzumiraju ovaj slatki zalogaj, novom kampanjom Kraš se još više približio ljubiteljima Tortice kroz jedan inovativan marketinški pristup. Kreativni koncept upotrijebljen u kampanji proizlazi iz digitalnog okruženja – riječ je o Mannequin Challengeu.

„Svjesni revolucionarnih promjena u oglašavanju koje se danas sve više odvija putem digitalnih kanala, nastojimo naše brendove predstavljati na kreativan način. Kampanja za jedan od naših najprepoznatljivijih proizvoda, Torticu, namijenjena je prvenstveno mladima kojima su internetski fenomeni poput Mannequin Challengea i najbliži, a krajnji je cilj potaknuti upravo njihovu kreativnost. Željeli smo na ovaj način zanimljivim marketinškim pristupom kampanji približiti se ciljnoj skupini Tortice i upravo njih staviti kao glavne aktere kampanje koju smo snimali u Matematičko-informatičkom obrazovnom centru u Zagrebu sa školarcima koji su tako postali zvijezde TV spota.“ – izjavili su iz marketinga Kraša.

Mannequin Challenge je viralni internetski trend u kojemu ljudi ostaju nepomični tijekom čitavog trajanja kratkog videa, dok kamera u jednom kadru putuje kroz improvizirani set, a sve je popraćeno glazbom. Nova kampanja u fokus stavlja mlade osobe koje se susreću s izazovima modernog društva, a kojima su društvene mreže svakodnevica.

Pokretačima ovog trenda smatraju se studenti iz Floride koji su prvi takav video objavili u listopadu 2016. te se od tada proširio svijetom. Kraš je pripremio uz kampanju i nagradni natječaj „Tortica Mannequin Challenge“ i od 24. ožujka do 1. svibnja 2017. godine možete izraziti svoju kreativnost i osvojiti vrijedne nagrade. Dovoljno je da snimite svoju verziju Mannequin Challengea u trajanju do 30 sekundi i uploadate na vlastiti Youtube ili Facebook račun, a potom podijeliti link na stranici igraoni.ca. Sve detalje o nagradnom natječaju možete pronaći na Facebook stranici Kraša gdje možete i pogledati novu kampanju „Prihvati izazov“.

Popularna Tortica jedan je od najistaknutijih brendova Kraša, vodećeg hrvatskog proizvođača konditorskih proizvoda. Hrskavi vafel punjen je s 52 % čokoladne kreme te preliven s 28 % čokoladnog preljeva, idealan kao manji obrok, a omiljen je među ljubiteljima čokolade svih generacija.

Dorina TorticaA iz Kraša stiže i novi okus sreće! Dorina + Tortica spojili su se u neodoljivi spoj hrskavih vafla i mliječne čokolade. Prava doza čokoladnog užitka dolazi u zlatnom hologramskom pakiranju od 38 grama i spremna je oduševiti sve slatkoljupce.

Pročitajte još vijesti!

1-Predstavljene nove funkcionalnosti digitalnog bankarstva PBZ-a

Inovativne usluge digitalnog bankarstva PBZ-a i Intesa Sanpaolo grupe

Danas su predstavljene inovativne usluge digitalnog bankarstva Privredne banke Zagreb i Intesa Sanpaolo grupe, koje donose novu dimenziju iskustva

Read More...
1-METRO Dan mojeg poslovanja

Uskoro Drugi međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika

METRO poziva male i srednje poduzetnike da se pridruže obilježavanju “Dana mojeg poslovanja” U utorak 10. listopada METRO Cash

Read More...
1-Gradonacelnik Rovinja i predstavnici Podravke

Dovršena investicija Podravke vrijedna 50 milijuna kuna

U Gradu Rovinju održan prijem za predstavnike Podravke povodom obilježavanja 140 godina tvornice Mirna d.d. Rovinj. Mirna d.d. Rovinj

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!