Nova RBA poslovnica u Splitu

In Bankarstvo
BOF poslovnica Split

Raiffeisen banka otvorila je vrata klijentima u Splitu, na adresi Svačićeva 10, s novim unaprjeđenim konceptom poslovnice, te pozivamo sve klijente da nas posjete na novoj adresi i otkriju neobično iskustvo zadovoljnih korisnika banke.

Povodom otvorenja svoje nove poslovnice, RBA je za posjetitelje pripremila posebne pogodnosti. Tako klijentima, koji u novoj poslovnici ugovore RBA kreditnu karticu, RBA daruje jednogodišnje UNIQA putno zdravstveno osiguranje te dodatnih 200,00 kuna Zlatne RBICE za potrošnju iznad 1.000 kuna na novougovorenoj kreditnoj kartici. Promotivna ponuda traje do 30. rujna 2018. godine.

Koncept poslovnice u Splitu u potpunosti je temeljen novom korisničkom pristupu, odnosno pristupu prilikom kojega je fokus u cijelosti usmjeren na iskustvo krajnjeg korisnika te njegovo zadovoljstvo uslugama i doživljajem. To se odnosi na sve usluge koje RBA nudi svojim klijentima, na kanale i tehnologiju putem kojih ih Banka pruža, a novost se također očituje i u samom dizajnu poslovnice, odnosno u modernom estetskom izričaju i dodatnim funkcionalnostima.

Kako je novi dizajn, koji primjenjuju iz RBA, u potpunosti podređen korisničkom iskustvu, klijentima je na raspolaganju 24-satna zona unutar koje se nalaze uplatno-isplatni bankomati. Kako bi se skratilo vrijeme čekanja, posjetiteljima je na raspolaganju i inovativna waiting&browse zona s ugodnim sjedećim mjestima, video zidom s dinamičnim sadržajem, kao i polica s knjigama, dok su klijentima na raspolaganju i tableti te besplatan WiFi, u svrhu pružanja dodane vrijednosti klijentima koji se nalaze u poslovnici.

Zahvaljujući digitalnim i drugim dodatnim sadržajima, klijenti koji poslovnicu posjećuju s djecom, također neće osjetiti vrijeme čekanja u poslovnici. Naime, poslovnica za najmlađe ima i kutak za razbibrigu, odnosno redizajnirani Bubašpara dječji kutak, gdje djeca imaju priliku crtati i bojati na posebno za njih dizajniranom i unikatnom Bubašpara stolu, igrati igrice na tabletima, čitati slikovnice ili knjige te čak gledati crtiće na TV ekranu.

Dodatno, posebnost ove poslovnice je njena pristupačnost za nagluhe i slabovidne osobe. Za posjetitelje slabog sluha, na raspolaganju je induktivna petlja koja pojačava i filtrira zvuk te nositelju slušnog aparata omogućava jasnu komunikaciju s djelatnicima poslovnice, dok je osobama slabog vida na raspolaganju taktilna traka, kako bi im se olakšalo kretanje kroz poslovnicu.

Iz RBA također pozivaju sve klijente da prilikom izlaska iz poslovnice ispune kratku anketu zadovoljstva pruženom uslugom, jer je Raiffeisen banci povratna informacija od klijenata iznimno važna.

You may also read!

eurostat

Eurostat: skroman rast gospodarstva EU-a i eurozone na kraju 2018.

Gospodarske aktivnosti u Europskoj uniji i eurozoni skromno su porasle u posljednja tri mjeseca 2018., gotovo istim tempom kao

Read More...
ikea

IKEA stigla u Dubrovnik

Prvi IKEA dostavni centar na krajnjem jugu Hrvatske započeo s radom U četvrtak, 14. veljače, točno u podne, s radom

Read More...
zaher

Zaher: Budućnost autoindustrije su električni automobili

„Budućnost autoindustrije definitivno je u električnim automobilima, a u njihovom razvoju najveći izazov će biti proizvodnja baterija. Da je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.