Nova svjetska priznanja Valamar Rivieri

In Iz svijeta
Nova svjetska priznanja Valamar Rivieri

Valamarovi hoteli osvojili čak šest nagrada na godišnjoj TUI konferenciji u Turskoj.

Na godišnjoj konferenciji TUI grupe održanoj u Turskoj, TUI Family Life Bellevue Resort 4* iz Rapca ponovno je nagrađen u čak pet različitih kategorija, a TUI SENSIMAR Carolina Resort by Valamar iz Raba u kategoriji najboljeg Culinarium restorana na svijetu.

TUI Family Life Bellevue Resort 4* treću je godinu zaredom osvojio zlato za najbolji Wi-Fi među svim TUI Family Life hotelima u svijetu, a ove je godine nagrađen i kao najbolji u kategoriji održivosti što znači da su gosti prepoznali trud i zalaganje koje Valamar ulaže u održivo poslovanje i zaštitu okoliša. U kategoriji ‘Room Condition’ koja se odnosi na opće stanje interijera i kvalitete hotelske sobe te kategoriji implementacije koncepta TUI Family Life, rabački hotel je osvojio srebrna priznanja, a 3. mjesto ili broncu osvojio je za ukupnu ocjenu hotela u kategoriji ‘Accomodation overall’. Rapski hotel je, pak, dobio broncu za Culinarium koncept, a la carte restoran u sklopu TUI SENSIMAR hotela za odrasle.

“Ponosni smo što smo u svjetskoj konkurenciji osvojili čak pet novih priznanja za TUI Family Life Bellevue Resort 4*. U Valamaru je gost na prvom mjestu, a ovo priznanje je nova potvrda i dodatni poticaj da i dalje razvijamo izvrsnost naše usluge i gostima pružimo nezaboravno iskustvo boravka u našim destinacijama”, izjavila je Patricia Golja, direktorica TUI Family Life Bellevue Resorta 4* u Rapcu i istaknula kako ju posebno veseli novo priznanje u kategoriji održivosti.

Ponosan na nagradu je i direktor rapskog hotela TUI SENSIMAR Carolina Resort by Valamar Ivica Godinić.

„Kada dobijete priznanje na svjetskoj razini od svojih gostiju, tada znate da radite dobar posao. Važno nam je da su gosti zadovoljni gastronomskom ponudom i planiramo tu kvalitetu dodatno podizati“, komentirao je.

TUI GROUP nagrade dodjeljuju se na osnovu ispitivanja gostiju svih TUI objekata, a TUI Family Life Bellevue Resorta 4* i TUI SENSIMAR Carolina Resort by Valamar osvojili su nagrade svaki u svom segmentu poslovanja.

TUI, najveći svjetski turoperator i partner Valamar Riviere, za sezonu 2020. priprema i veliki rebranding. Novi branding, koji stavlja naglasak na digitalizaciju kojom se žele prilagoditi novom, modernom gostu u svim segmentima, također je predstavljen na konferenciji u Turskoj. Njihovi najveći koncepti kao što su Family Life i Sensimar ujedinit će se u jedan brand TUI BLUE pa će se i imena hotela prilagoditi tome. I Valamarovi hoteli će promijeniti ime i postati TUI BLUE Bellevue Resort 4* i TUI BLUE Carolina Resort by Valamar 4*.

You may also read!

okus

Dani tradicionalnih okusa u sedam mjesta Zagrebačke županije

U deset županija od 15. do 25. studenoga održavaju se Dani okusa hrvatske tradicije, u kojima sudjeluje više od

Read More...
nafta

Cijene nafte stabilne iznad 62 dolara zbog zabrinutosti za opskrbu u 2020.

Cijene nafte zadržale su se u petak na međunarodnim tržištima iznad razine od 62 dolara, balansirajući između strahovanja od

Read More...
zv

Zagrebački velesajam obilježio 110 godina svog postojanja

Svečanom akademijom Zagrebački je velesajam u četvrtak obilježio velikih 110 godina svog postojanja i predanog rada u razvoju gospodarstva,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.