Nova usluga Tiska – transfer novca putem aplikacije Aircash

In Tvrtke i tržišta
tisak

Tisak je svojim korisnicima omogućio još jednu novu uslugu – uslugu transfera novca koja omogućuje jednostavno slanje novca između korisnika, bez komplikacija, bankovnih računa ili Internet bankarstva.

Za provedbu transakcije potrebno je tek doći do prodajnog mjesta i pokazati prodavaču barkod (na mobitelu u aplikaciji Aircash), kojeg prodavač zatim skenira čitačem i provodi transakciju uplate ili isplate.

„Tisak je već dugo vremena poznat kao centar usluga i mjesto na kojem se mogu obaviti brojne usluge – od slanja paketa preko plaćanja računa do kupovine prijevoznih karata. Dodavanjem ove usluge, jasno pokazujemo kako i dalje razvijamo naša prodajna mjesta, te nam je namjera i u budućnosti implementirati nove usluge na naše, ali i zadovoljstvo svih naših korisnika“ – zaključila je Mateja Malinović, voditeljica odjela elektroničkih i financijskih usluga u Tisku.

You may also read!

1petrol

Petrol ostaje zainteresiran za širenje na hrvatsko tržište

Slovenski energetski koncern Petrol ostaje zainteresiran za investicije i širenje na tržišta jugoistočne Europe među kojima je i hrvatsko,

Read More...
wallstreet

Oprez na Wall Streetu, u fokusu poslovni rezultati

Na Wall Streetu se u srijedu trgovalo oprezno jer nije bilo vijesti koje bi mogle značajnije pokrenuti tržište u

Read More...
badel

Badel 1862 preuzima jaka alkoholna pića od Dalmacijavina

Tvrtka Badel 1862 preuzima jaka alkoholna pića od Dalmacijavina, čije će brendove proizvoditi u svojim pogonima u tvornici Vinoploda

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.