Nove nagrade za Valamarove kampove na 13. Kongresu kamping udruženja Hrvatske

In Iz zemlje
Lanterna

Čak 11 kampova Valamar Riviere je na 13. Kongresu hrvatskog kampinga nagrađeno posebnim priznanjima za kvalitetu, koje dodjeljuje Kamping udruženje Hrvatske (KUH).

Oznaku „Croatia`s Best Campsites 2020“ za najbolje hrvatske kampove dobili su Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Marina Camping Resort 4*, Ježevac Premium Camping Resort 4*, Bunculuka Camping Resort 4*, Baška Beach Camping Resort 4*, Padova Premium Camping Resort 4*, San Marino Camping Resort 4*, Solaris Camping Resort 3* i Orsera Camping Resort 3*.

U kategoriji InovaCamp 2019. za najbolje inovacije u kampovima, Valamarov kamp Lanterna Premium Camping Resort 4* je nagrađen za inovativnu tematsku smještajnu ponudu „Parcele patuljaka Kontići“, zatim Istra Premium Camping Resort 5* za inovativan koncept indoor ponude za slobodno vrijeme, dok je Valamarov Sektor kampova nagrađen za inovativan koncept primjene digitalizacije u unapređenju poslovnih procesa.

Tvrtka Infosit ove je godine posebnu nagradu za najefikasnije implementiranje digitalnih rješenja u praksi, Infosit Digitalisation Award: Campcierge of the Year 2019, dodijelila Leonidi Štemberga, voditeljici recepcije Marina Camping Resorta.

Na 13. Kongresu hrvatskog kampinga dodijeljene su i nagrade Naj kamp Adria za najbolji kamp u Hrvatskoj i Sloveniji, koje tradicionalno dodjeljuje slovenski kamping portal www.avtokamp.si. Radi se o izboru u kojem brojni kampisti tijekom cijele godine glasaju za najbolje kampove, a među Valamarovim kampovima najviše glasova dobio je kamp Lanterna Premium Resort iz Poreča, dok je najboljim nudističkim kampom u sezoni 2019. proglašen Solaris Camping Resort 3* iz Poreča, koji goste oduševljava mirnom atmosferom, uređenim plažama i kvalitetnom ponudom za kućne ljubimce.

Kongres hrvatskog kampinga održao se 22. i 23. listopada u u hotelu LifeClass Terme Sveti Martin. Uz svečanu dodjelu nagrada i priznanja, na kongresu se raspravljalo i o rezultatima ovogodišnje kamping sezone, trendovima, mogućnostima promocije, otvaranju novih tržišta i razvoju novih tehnologija, kao i problemima sektora od kojih se posebno ističe pitanje turističkog zemljišta.

You may also read!

okus

Dani tradicionalnih okusa u sedam mjesta Zagrebačke županije

U deset županija od 15. do 25. studenoga održavaju se Dani okusa hrvatske tradicije, u kojima sudjeluje više od

Read More...
nafta

Cijene nafte stabilne iznad 62 dolara zbog zabrinutosti za opskrbu u 2020.

Cijene nafte zadržale su se u petak na međunarodnim tržištima iznad razine od 62 dolara, balansirajući između strahovanja od

Read More...
zv

Zagrebački velesajam obilježio 110 godina svog postojanja

Svečanom akademijom Zagrebački je velesajam u četvrtak obilježio velikih 110 godina svog postojanja i predanog rada u razvoju gospodarstva,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.