Nove nagrade za Valamarove kampove na 13. Kongresu kamping udruženja Hrvatske

In Iz zemlje
Lanterna

Čak 11 kampova Valamar Riviere je na 13. Kongresu hrvatskog kampinga nagrađeno posebnim priznanjima za kvalitetu, koje dodjeljuje Kamping udruženje Hrvatske (KUH).

Oznaku „Croatia`s Best Campsites 2020“ za najbolje hrvatske kampove dobili su Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Marina Camping Resort 4*, Ježevac Premium Camping Resort 4*, Bunculuka Camping Resort 4*, Baška Beach Camping Resort 4*, Padova Premium Camping Resort 4*, San Marino Camping Resort 4*, Solaris Camping Resort 3* i Orsera Camping Resort 3*.

U kategoriji InovaCamp 2019. za najbolje inovacije u kampovima, Valamarov kamp Lanterna Premium Camping Resort 4* je nagrađen za inovativnu tematsku smještajnu ponudu „Parcele patuljaka Kontići“, zatim Istra Premium Camping Resort 5* za inovativan koncept indoor ponude za slobodno vrijeme, dok je Valamarov Sektor kampova nagrađen za inovativan koncept primjene digitalizacije u unapređenju poslovnih procesa.

Tvrtka Infosit ove je godine posebnu nagradu za najefikasnije implementiranje digitalnih rješenja u praksi, Infosit Digitalisation Award: Campcierge of the Year 2019, dodijelila Leonidi Štemberga, voditeljici recepcije Marina Camping Resorta.

Na 13. Kongresu hrvatskog kampinga dodijeljene su i nagrade Naj kamp Adria za najbolji kamp u Hrvatskoj i Sloveniji, koje tradicionalno dodjeljuje slovenski kamping portal www.avtokamp.si. Radi se o izboru u kojem brojni kampisti tijekom cijele godine glasaju za najbolje kampove, a među Valamarovim kampovima najviše glasova dobio je kamp Lanterna Premium Resort iz Poreča, dok je najboljim nudističkim kampom u sezoni 2019. proglašen Solaris Camping Resort 3* iz Poreča, koji goste oduševljava mirnom atmosferom, uređenim plažama i kvalitetnom ponudom za kućne ljubimce.

Kongres hrvatskog kampinga održao se 22. i 23. listopada u u hotelu LifeClass Terme Sveti Martin. Uz svečanu dodjelu nagrada i priznanja, na kongresu se raspravljalo i o rezultatima ovogodišnje kamping sezone, trendovima, mogućnostima promocije, otvaranju novih tržišta i razvoju novih tehnologija, kao i problemima sektora od kojih se posebno ističe pitanje turističkog zemljišta.

You may also read!

1-Tele2_PBZCard_Fiskalka

Inovacija iz Tele2 za digitalizaciju malih i srednjih poduzetnika

Digitalizacija poslovnih procesa malih i srednjih poduzetnika (MSP) osnova je njihova uspješnijeg poslovanja, a time i ukupnog gospodarskog rasta,

Read More...
Blaženka Divjak

Google pokrenuo drugi krug financiranja namijenjen promicanju razvoja digitalnog društva u Hrvatskoj

Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) primio je drugu financijsku potporu tvrtke Google u iznosu od 400 tisuća

Read More...
galko

Vrhunske kožne torbe u nježnim nijansama idealan su modni dodatak za proljeće

U korak s trendovima: Hrvatski modni brand Galko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2020 Uzbuđenje zbog povratka toplijeg vremena i sunčanih dana

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.