Novi turistički sadržaji: Počinje prvi Rabac Open Air festival

1-Rabac Open Air festival

Još je samo jedan dan preostao do početka prvog Rabac Open Air festivala, događanja zbog kojeg će Rabac od 8. lipnja do 31. kolovoza postati nezaobilazna ljetna destinacija. Festival će svojim raznovrsnim zabavnim programom, podijeljenim u četiri cjeline, brojnim posjetiteljima svih uzrasta osigurati vrhunsku zabavu tijekom cijelog ljeta na različitim lokacijama u Rapcu i Labinu.

Tako će u popularnom The Beat Beach Clubu 7. srpnja koncertom Nene Belana i Fiumensa započeti program krovnog naziva Special Events, dok će 23. kolovoza u Sundance Beach Clubu festival zatvoriti Elemental. Uz to ovaj program donosi Ljetni karneval (17.6.) i Noć uličnih zabavljača (16.7.). Također, u suradnji s organizatorima festivala Labin Art Republika, program rabačkog festivala upotpunit će zanimljiva događanja u obližnjem Labinu (noćni razgled staroga grada, Festival uličnih čarobnjaka, Labin Jazz Festival i kazališne predstave).

Ulice i plaže Rapca tijekom srpnja i kolovoza svaku će srijedu preplaviti zvuci brojnih domaćih glazbenika koji će nastupati u sklopu programa Street Music. Utorkom je na redu program Street Performance koji donosi Circus in the city, gdje će brojni žongleri, gutači vatre, hodači na štulama i mnogi drugi zabavljati prolaznike.

Program Cinema and Theatre tijekom tri subote donosit će iznimno popularnu scensko-edukativnu atrakciju Istra Inspirit, koja će duž šetnice Lungomare i uz svjetionik ispod hotela Valamar Sanfior ispričati uzbudljivu gusarsku priču i oduševiti atraktivnim tzv. fireshow performansom. Svi ljubitelji filma moći će unutar programa Open Air Cinema srijedom i petkom na bazenu Case Valamar Sanfior, a ponedjeljkom na bazenu Oliva u sklopu Maslinica Resorta, uživati u kinu pod zvijezdama.

Bogat program festivala Rabac Open Air potpuno je besplatan, a započinje svečanim otvorenjem dvaju novih ljetovališta Valamar Riviere u Rapcu – Valamar Girandella Resorta 4*/ 5* i Family Life Bellevue Resorta 4*. Pokretač i glavni sponzor Rabac Open Air festivala je vodeća turistička kompanija Valamar Riviera u suradnji sa sponzorima domaćinima Gradom Labinom i Turističkom zajednicom Labin Rabac, a organizator je tvrtka MPG iz Zagreba.

Na dan svečanog otvorenja, 8. lipnja građane i posjetitelje Rapca u Valamar Girandella Resortu 4*/ 5* očekuje još jedna novost – otvorenje Sundance Beach Cluba s početkom u 23 sata. Smješten odmah iznad plaže, klub će organizirati nastupe poznatih DJ-a, koncerte i bogati show program. Tako će sve okupljene svojim izvedbama zabaviti pet prekrasnih dama iz Velike Britanije poznatije kao „High on Heels“. Ovaj britanski sastav kombinira živu glazbu uz saksofon, električnu violinu te DJ nastup, a surađivale su s poznatim svjetskim glazbenicima poput Madonne, Jay-Zija, Adele i Leone Lewis. Uz High on Heels, goste očekuje i akrobatska točka „Glitter Ball Contortion & Acrobalance Act“ izvođena na vrhu disko kugle. U povodu otvorenja za sve posjetitelje osigurane su promotivne cijene pića uz vrhunsku zabavu do ranih jutarnjih sati.

Program ovog središnjeg ljetnog događanja u Rapcu nadopunjavat će se tijekom održavanja samog festivala, a sve informacije i novosti mogu se pronaći na web stranici festivala http://rabacopenair.com/ i na službenoj Facebook stranici festivala.

Pročitajte još vijesti!

111 nova linija AGELESS Kozmetike Afrodita

Kozmetika Afrodita ruši stereotipe o idealima ljepote

U prekrasnom ambijentu Boutique Hotela Le Premier u Zagrebu Kozmetika Afrodita je s medijskim predstavljanjem nove kozmetičke linije AGELESS

Read More...
burilovic

76 posto poduzetnika u Hrvatskoj poslovnu i investicijsku klimu smatra nepoticajnom

Većina poduzetnika u Hrvatskoj, njih 76 posto, poslovnu i investicijsku klimu u zemlji ocjenjuje nepoticajnom, 23 posto navodi da

Read More...
dalic bled

Potpredsjednica Vlade RH na sastanku s ministrima susjednih zemalja na temu Agrokora

Potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martina Dalić sastala se danas na Bledu s

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake