Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!

In Potrošači
Konzum

Konzum u svim svojim trgovinama od 6. listopada za korisnike MultiPlusCard kartica uvodi niže cijene za čak 1.000 premium domaćih i stranih proizvoda od kojih su neki sniženi i do 40%. Ova kontinuirana inicijativa pod nazivom MultiPlusCard cijena predstavlja najnoviji iskorak Konzuma i MultiPlusCarda u nagrađivanju vjernosti potrošača.

Na takav način će svakodnevna kupnja u Konzumu, uz sve redovne promotivne ponude, biti još povoljnija za korisnike MultiPlusCard kartice za koje će svaki mjesec biti sniženo 1.000 artikala iz cijelog asortimana, uključujući kruh, mlijeko, meso i mesne delicije, dječju hranu i igračke, kozmetiku, proizvode za čišćenje i ostalo. Kupci će na policama, pored redovne cijene, moći vidjeti i sniženu MultiPlusCard cijenu, a svi koji nisu korisnici kartice mogu na licu mjesta zatražiti karticu i iskoristiti tu pogodnost. Uz veliku raznolikost i dostupnost proizvoda važno je istaknuti kako su artikli na akciji od prvog do posljednjeg u mjesecu nakon čega se sniženja sele na novu grupu proizvoda te tako kupcima omogućuju raznolikost, kombiniranje različitih proizvoda i velike uštede. MultiPlusCard cijena vrijedit će u svim prodavaonicama Konzuma kao i u internetskoj trgovini Konzum Klik.

”Inovativnost i razumijevanje potreba kupaca vrijednosti su na kojima gradimo svoj uspjeh. Kao lider na tržištu predvodimo trendove i u segmentu nagrađivanja vjernosti kupaca te kontinuirano za njih uvodimo nove pogodnosti.

To je svakako jedan od razloga zašto je Konzum prvi izbor pri kupnji za više od 650 tisuća kupaca svakoga dana. Uvođenje posebnih, nižih cijena za naše kupce, korisnike MultiPlusCard kartice u Konzumu, predstavlja novi iskorak u nagrađivanju vjernosti naših potrošača i stvaranju dodatnih razloga za kupnju u Konzumu.“ – izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

„MultiPlusCard program prvi je koalicijski program nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj i apsolutni je broj jedan po ocjeni korisnika programa nagrađivanja vjernosti kupaca. Danas ima više od 1,3 milijuna korisnika, a broj korisnika kontinuirano raste kao i mreža naših partnera. MultiPlusCard program omogućuje korisnicima sakupljanje bodova kupnjom u prodavaonicama partnera čime ostvaruju uštede i popuste na računu nakon kupnje i u knjižicama s popustima. Nova pogodnost kojom vjerni kupci Konzuma uz MultiPlusCard karticu ostvaruju popust odmah pri kupnji, zasigurno je jedinstvena pogodnost kojom se MultiPlusCard program dodatno izdvaja u odnosu na sve ostale programe nagrađivanja vjernosti.“ – izjavio je Dražen Jurković, predsjednik Uprave MultiPlusCarda.

Klasična knjižica s popustima vrijedit će i dalje, no sa MultiPlusCard cijenama kao novim popustima na licu mjesta cilj je povećati zadovoljstvo najvjernijih kupaca u svim Konzum trgovinama.
Kupci koji nisu članovi MPC programa to mogu postati tako da ispune pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mjestima partnera ili ispune prijavu online. MultiPlusCard cijena predstavlja novi standard u poslovanju i promocijskoj strategiji Konzuma i MultiPlusCard kartice koja za cilj ima stvaranje dodatnih vrijednosti za sve korisnike i kupce.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze porasle, Fed najavio usporavanje tempa povećanja kamata

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle, što se ponajviše zahvaljuje porukama iz američke središnje banke da

Read More...
pravo na isključenje

Ipak u zakon pravo na isključenje

Jednosmjesečno e-savjetovanje sa javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu završilo je 11. kolovoza

Read More...
The Banker proglasio Erste banku najboljom bankom u Hrvatskoj

The Banker proglasio Erste banku najboljom bankom u Hrvatskoj

Na svečanoj dodjeli nagrada, koja se 1. prosinca 2022. održala u Londonu, ugledni međunarodni časopis iz grupe Financial Timesa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design