Novosti u ovlaštenoj Ford prodajno-servisnoj mreži u Hrvatskoj

In Promocije / novi proizvodi
Ford

U cilju unapređenja razine usluga za Ford kupce i korisnike usluga te optimizacije rada ovlaštene Ford mreže partnera u Republici Hrvatskoj, došlo je do promjena u Ford prodajno-servisnoj mreži te generalno do pojačanja prodajne prisutnosti branda Ford na našem tržištu.

Ford je ponovno s prodajnim salonom prisutan u Zadru. Ovlašteni servisni partner Modul auto d.o.o. postao je i ovlašteni prodavatelj za programe Ford osobnih i lakih gospodarskih vozila. Modul auto d.o.o. je višegodišnji Ford partner te će svojim iskustvom sigurno doprinijeti unapređenju usluga i u segmentu prodaje kupcima u Zadru i okolici. Ford prodajno-servisni centar u Zadru otvoren je svojim kupcima i korisnicima na postojećoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici 90.

Atenza d.o.o. s 1.6.2020. godine je postao novi ovlašteni Ford prodajno-servisni partner u Osijeku. Lokacija Ford prodajno-servisnog centra u Osijeku za korisnike ostaje ista, na adresi Sv. Leopolda Mandića 31d. Autokuća Atenza iza sebe ima višegodišnje iskustvo i uspjeh u pružanju prodajno-servisnih usluga kupcima i vlasnicima automobila u Vinkovcima i Osijeku. Svojim će iskustvom moći nastaviti dosadašnji uspješni rad Ford tima u Osijeku te dati dodatni zamah u područjima prodaje Ford osobnih i lakih gospodarskih vozila te pružanja servisnih usluga vlasnicima Ford vozila.

Sve informacije o radu ovlaštene Ford prodajno-servisne mreže korisnici mogu pronaći na www.ford.hr

You may also read!

industry

Oporavak europske industrijske proizvodnje u svibnju – u Hrvatskoj blaži pad

Europska industrijska proizvodnja oporavila se u svibnju u odnosu na travanj zahvaljujući ublažavanju mjera suzbijanja pandemije koronavirusa dok je

Read More...
otp_banka

OTP banka snižava kamatne stope za kredite vezane uz NRS

OTP banka je u utorak najavila da od početka kolovoza snižava kamatne stope na kredite građana u eurima i

Read More...
Huawei

Dvoznamenkasti rast Huaweija u prvoj polovici 2020.

Huawei je objavio poslovne rezultate za prvu polovicu 2020. koji pokazuju kako je kompanija u tom razdoblju ostvarila prihod

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.