Obiteljska kupaonica – mjesto susreta

In Promocije / novi proizvodi
Obiteljska kupaonica – mjesto susreta

Obiteljska kupaonica mjesto je na kojem se svakodnevno susreću, s jedne strane užurbanost, a s druge opuštanje. Geberit nudi savjete kako bi i jedno i drugo zajedno moglo funkcionirati.

Upaljene su svijeće, latice ruža razbacane su okolo, umirujući zvukovi ispunjavaju kupaonicu. Napokon je vrijeme da se isključimo i opustimo u kupaonici koju smo pretvorili u malu spa oazu… No ubrzo stiže novi dan! Rasvjeta i ruže jučerašnje večeri sada su sjećanje. Jutro u kupaonici donosi ubrzani ritam. Vrijeme je pripreme za odlazak na posao, u školu ili vrtić. Oko sedam ujutro, cijela se obitelj nalazi u kupaonici i obavlja svoju jutarnju rutinu – baš kao i svakog jutra.

geberit
Kupaonski pribor uredno je smješten u ladici. Kutije i pretinci za organiziranje iz linije Geberit Acanto mogu dodatno pomoći u održavanju reda.

Ponekad kao oaza blagostanja, a ponekad kao užurbano obiteljsko središte – kupaonica mora udovoljavati različitim zahtjevima (ponekad gotovo istovremeno). To se može postići pametnim dizajnom kupaonice, za koji je potrebno dobro planiranje i, u potpunosti korištenje prostora za odlaganje. Trik je korištenje kupaonskog namještaja na način da je kupaonski pribor na pravom mjestu i da mu se može brzo i lako pristupiti.

  • Element s ogledalom idealno je mjesto za odlaganje najčešće korištenih predmeta, poput četkica za zube, dezodoransa i kozmetike.
  • U idealnom slučaju, baza za umivaonik može se koristiti za odlaganje svega ostalog potrebnog u kupaonici. Osim četki i sušila za kosu, koristi se i kao mjesto za čuvanje ostalog pribora, od kupke s mjehurićima do ručnika. Ukoliko je potrebno više prostora za odlaganje, možete dodati niske ili visoke bočne kupaonske elemente.
  • Pobrinite se da svi znaju gdje se nalazi koji kupaonski pribor te kada je čiji red u kupaonici, tada ništa ne bi trebalo ometati miran početak dana.

Ukratko: Dobra organizacija dostupnog prostora za odlaganje znači da se ne trebate brinuti o neredu u obiteljskoj kupaonici svakog jutra – uz to, možete se radovati opuštajućim trenucima.

You may also read!

tesla

Uskoro kreće međunarodni kamp za mlade: „Tesline inovacije – svjetske inspiracije”

Cilj projekta “Tesla i mi – TIM” međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom idejom pod sloganom „Tesline

Read More...
porec

Jadran je ozbiljno ugrožen, ali inovacije bi mogle pomoći u njegovoj zaštiti

Na Međunarodnom inovacijskom samitu koji se u sklopu projekta Innovamare održava online od 28. do 30. listopada svjetski priznati

Read More...
Prodavaonica dm-a

dm nagradio djelatnike za rad u izvanrednim okolnostima

U znak zahvalnosti za iznimno velik trud i angažman u zahtjevnim i nepredvidivim uvjetima koji su posljedica epidemije koronavirusa,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.