Od sutra 42. Sajam namještaja i 12. Sajam umjetnina Art-Expo u Budvi

In Sajmovi i izložbe
bujković

Na Jadranskom sajmu u Budvi od 11. do 15. travnja održat će se 42. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju i 12. Sajam umjetnina – Art Expo, u jubilarnoj godini kada Jadranski sajam slavi 50. godina postojanja.

Prethodnih 50 godina Jadranski sajam je predstavljao centar poslovne i društvene komunikacije. Na ovaj način Sajam je uspješno realizirao svoju misiju značajnog segmenta infrastrukture tržišta naše države.

Na 42. Sajmu namještaja i 12. Sajmu umjetnina Art-Expo, raznovrsna ponuda i popunjeni kapaciteti planirani za ove izložbe najavljuju ozbiljnu namjeru učesnika da kvalitetom i cijenama u konkurentskom okruženju povedu borbu za kupce u periodu intenzivnog opremanja prostora ugostiteljskih i smještajnih objekata, uoči nastupajuće turističke sezone.

U pet sajamskih hala i na vanjskom prostoru Jadranskog sajma, Sajam namještaja okupit će 87 direktnih i indirektnih izlagača, predstavljajući vlastite proizvodne programe izlagača i programe distribucije iz ukupno 14 zemalja. Novi izlagači, koji se po prvi put predstavljaju tržištu na ovaj način, značajno su obilježje manifestacije s aspekta osvježenja ponude, novih proizvoda i tehnologija ali i cjenovne konkurencije. Ove godine 36% učesnika novi su izlagači, i uz tradicionalne dugogodišnje učesnike sajma dodatno afirmiraju poslovnu komponentu i regionalni značaj manifestacije.

Na jednom mjestu publici će se predstaviti proizvodi kompanija koje postavljaju standarde industrije u svjetskim okvirima – kvalitetom, cijenom, konceptom prezentacije i regionalne kompanije koje se bave dizajnerskim namještajem, kao i proizvođači iz oblasti primarne prerade, stolarije, izrade pločastog i masivnog namještaja, projektiranja i inženjering poslova.

Na Sajmu će biti predstavljen kućni namještaj – kuhinje, smoćnice, dnevni boravci, spavaće sobe i kupaonice, kancelarijski namještaj, oprema za domaćinstva, poslovne prostore, ugostiteljske objekte i smještajne kapacitete, vrtni program i ostale vrste namještaja, raznovrsnog dizajna i cjenovnih kategorija.

U segmentu Sajma umjetnina, publici će se prodajnom izložbom slika, grafika, akvarela i crteža predstaviti likovni umjetnici iz Crne Gore, kao i Crnogorsko udruženje kolekcionera antikviteta – nakita, ordenja, znamenja, trofejnog oružja i dekorativnog antiknog namještaja. Na taj način se proširuju mogućnosti kako učesnika da komercijalizuju umjetnine, tako i posjetitelja da kompletiraju opremanje životnog i poslovnog ambijenta.

U programskom dijelu sajma održat će se konferencija ,,Primjena standarda u oblasti drvne industrije” u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore, sektora drvne industrije.

Sajam će svečano otvoriti generalni direktor Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore, Adem Fetić, u srijedu 11. travnja u 11:00 sati na Jadranskom sajmu u Budvi.

Jadranski sajam najuspješnije će prezentacije učesnika nagraditi tradicionalnim EXPO TROPHY nagradama. Posjetitelji će biti u prilici u nagradnoj igri osvojiti neku od nagrada koje Jadranski sajam dodjeljuje u suradnji s izlagačima.

Raznovrstan asortiman proizvoda na jednom mjestu, jednostavnost i lakoća kompletnog planiranja i opremanja enterijera i eksterijera, sajamski popusti, najvažnije su odrednice koje publici preporučuje ovogodišnje izdanje izložbe.

Radno vrijeme za posjetitelje je od 10 do 19 sati. Dobrodošli!

You may also read!

namjestaj

Trgovci namještajem u 2017. godini uvezli robe za 1,15 milijardi kuna, a izvezli za 69 milijuna kuna

Prema podacima koje je obradila Fina, u djelatnosti trgovine na malo namještajem, opremom za rasvjetu i ostalim proizvodima za

Read More...
budva

Na Jadranskom sajmu u Budvi od 21. do 23. ožujka održat će se 45. Sajam hraneufi, 28. Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES i 24. Sajam ekologije

Sajamske manifestacije već godinama čine jedinstvenu sajamsku platformu za plasman roba, usluga i znanja na regionalnom tržištu. Na Sajmu

Read More...
turizam

Hrvatska najbolja destinacija poslovnog turizma u Europi u 2018.

Hrvatsku je specijalizirani britanski magazin "Business Destinations" proglasio najboljom destinacijom za poslovni turizam u Europi u 2018. godini, izvijestili

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.