Od sutra 42. Sajam namještaja i 12. Sajam umjetnina Art-Expo u Budvi

bujković

Na Jadranskom sajmu u Budvi od 11. do 15. travnja održat će se 42. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju i 12. Sajam umjetnina – Art Expo, u jubilarnoj godini kada Jadranski sajam slavi 50. godina postojanja.

Prethodnih 50 godina Jadranski sajam je predstavljao centar poslovne i društvene komunikacije. Na ovaj način Sajam je uspješno realizirao svoju misiju značajnog segmenta infrastrukture tržišta naše države.

Na 42. Sajmu namještaja i 12. Sajmu umjetnina Art-Expo, raznovrsna ponuda i popunjeni kapaciteti planirani za ove izložbe najavljuju ozbiljnu namjeru učesnika da kvalitetom i cijenama u konkurentskom okruženju povedu borbu za kupce u periodu intenzivnog opremanja prostora ugostiteljskih i smještajnih objekata, uoči nastupajuće turističke sezone.

U pet sajamskih hala i na vanjskom prostoru Jadranskog sajma, Sajam namještaja okupit će 87 direktnih i indirektnih izlagača, predstavljajući vlastite proizvodne programe izlagača i programe distribucije iz ukupno 14 zemalja. Novi izlagači, koji se po prvi put predstavljaju tržištu na ovaj način, značajno su obilježje manifestacije s aspekta osvježenja ponude, novih proizvoda i tehnologija ali i cjenovne konkurencije. Ove godine 36% učesnika novi su izlagači, i uz tradicionalne dugogodišnje učesnike sajma dodatno afirmiraju poslovnu komponentu i regionalni značaj manifestacije.

Na jednom mjestu publici će se predstaviti proizvodi kompanija koje postavljaju standarde industrije u svjetskim okvirima – kvalitetom, cijenom, konceptom prezentacije i regionalne kompanije koje se bave dizajnerskim namještajem, kao i proizvođači iz oblasti primarne prerade, stolarije, izrade pločastog i masivnog namještaja, projektiranja i inženjering poslova.

Na Sajmu će biti predstavljen kućni namještaj – kuhinje, smoćnice, dnevni boravci, spavaće sobe i kupaonice, kancelarijski namještaj, oprema za domaćinstva, poslovne prostore, ugostiteljske objekte i smještajne kapacitete, vrtni program i ostale vrste namještaja, raznovrsnog dizajna i cjenovnih kategorija.

U segmentu Sajma umjetnina, publici će se prodajnom izložbom slika, grafika, akvarela i crteža predstaviti likovni umjetnici iz Crne Gore, kao i Crnogorsko udruženje kolekcionera antikviteta – nakita, ordenja, znamenja, trofejnog oružja i dekorativnog antiknog namještaja. Na taj način se proširuju mogućnosti kako učesnika da komercijalizuju umjetnine, tako i posjetitelja da kompletiraju opremanje životnog i poslovnog ambijenta.

U programskom dijelu sajma održat će se konferencija ,,Primjena standarda u oblasti drvne industrije” u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore, sektora drvne industrije.

Sajam će svečano otvoriti generalni direktor Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore, Adem Fetić, u srijedu 11. travnja u 11:00 sati na Jadranskom sajmu u Budvi.

Jadranski sajam najuspješnije će prezentacije učesnika nagraditi tradicionalnim EXPO TROPHY nagradama. Posjetitelji će biti u prilici u nagradnoj igri osvojiti neku od nagrada koje Jadranski sajam dodjeljuje u suradnji s izlagačima.

Raznovrstan asortiman proizvoda na jednom mjestu, jednostavnost i lakoća kompletnog planiranja i opremanja enterijera i eksterijera, sajamski popusti, najvažnije su odrednice koje publici preporučuje ovogodišnje izdanje izložbe.

Radno vrijeme za posjetitelje je od 10 do 19 sati. Dobrodošli!

Pročitajte još vijesti!

posao

Eurostat: Rast stope slobodnih radnih mjesta u prvom kvartalu u EU i Hrvatskoj

Stopa slobodnih radnih mjesta u prvom je ovogodišnjem kvartalu u Europskoj uniji i eurozoni uvećana prema tromjesečju ranije i

Read More...
Čedomir Momčilović, Udruga trgovaca Sjever Plus i Marko Malić, Velpro

Velpro potpisao ugovor o suradnji s Udrugom trgovaca Sjever Plus

Suradnja između najveće hrvatske veleprodajne mreže i udruge malih trgovaca donosi obostrane pogodnosti i predstavlja korak dalje u nastavku

Read More...
Valamar Argosy Hotel

Nova Valamarova investicija u Dubrovniku

Dubrovački hotel Valamar Argosy 4* u novu sezonu ušao je s višom kvalitetom usluge te se na tržištu pozicionira

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake