Od sutra 42. Sajam namještaja i 12. Sajam umjetnina Art-Expo u Budvi

In Sajmovi i izložbe
bujković

Na Jadranskom sajmu u Budvi od 11. do 15. travnja održat će se 42. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju i 12. Sajam umjetnina – Art Expo, u jubilarnoj godini kada Jadranski sajam slavi 50. godina postojanja.

Prethodnih 50 godina Jadranski sajam je predstavljao centar poslovne i društvene komunikacije. Na ovaj način Sajam je uspješno realizirao svoju misiju značajnog segmenta infrastrukture tržišta naše države.

Na 42. Sajmu namještaja i 12. Sajmu umjetnina Art-Expo, raznovrsna ponuda i popunjeni kapaciteti planirani za ove izložbe najavljuju ozbiljnu namjeru učesnika da kvalitetom i cijenama u konkurentskom okruženju povedu borbu za kupce u periodu intenzivnog opremanja prostora ugostiteljskih i smještajnih objekata, uoči nastupajuće turističke sezone.

U pet sajamskih hala i na vanjskom prostoru Jadranskog sajma, Sajam namještaja okupit će 87 direktnih i indirektnih izlagača, predstavljajući vlastite proizvodne programe izlagača i programe distribucije iz ukupno 14 zemalja. Novi izlagači, koji se po prvi put predstavljaju tržištu na ovaj način, značajno su obilježje manifestacije s aspekta osvježenja ponude, novih proizvoda i tehnologija ali i cjenovne konkurencije. Ove godine 36% učesnika novi su izlagači, i uz tradicionalne dugogodišnje učesnike sajma dodatno afirmiraju poslovnu komponentu i regionalni značaj manifestacije.

Na jednom mjestu publici će se predstaviti proizvodi kompanija koje postavljaju standarde industrije u svjetskim okvirima – kvalitetom, cijenom, konceptom prezentacije i regionalne kompanije koje se bave dizajnerskim namještajem, kao i proizvođači iz oblasti primarne prerade, stolarije, izrade pločastog i masivnog namještaja, projektiranja i inženjering poslova.

Na Sajmu će biti predstavljen kućni namještaj – kuhinje, smoćnice, dnevni boravci, spavaće sobe i kupaonice, kancelarijski namještaj, oprema za domaćinstva, poslovne prostore, ugostiteljske objekte i smještajne kapacitete, vrtni program i ostale vrste namještaja, raznovrsnog dizajna i cjenovnih kategorija.

U segmentu Sajma umjetnina, publici će se prodajnom izložbom slika, grafika, akvarela i crteža predstaviti likovni umjetnici iz Crne Gore, kao i Crnogorsko udruženje kolekcionera antikviteta – nakita, ordenja, znamenja, trofejnog oružja i dekorativnog antiknog namještaja. Na taj način se proširuju mogućnosti kako učesnika da komercijalizuju umjetnine, tako i posjetitelja da kompletiraju opremanje životnog i poslovnog ambijenta.

U programskom dijelu sajma održat će se konferencija ,,Primjena standarda u oblasti drvne industrije” u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore, sektora drvne industrije.

Sajam će svečano otvoriti generalni direktor Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore, Adem Fetić, u srijedu 11. travnja u 11:00 sati na Jadranskom sajmu u Budvi.

Jadranski sajam najuspješnije će prezentacije učesnika nagraditi tradicionalnim EXPO TROPHY nagradama. Posjetitelji će biti u prilici u nagradnoj igri osvojiti neku od nagrada koje Jadranski sajam dodjeljuje u suradnji s izlagačima.

Raznovrstan asortiman proizvoda na jednom mjestu, jednostavnost i lakoća kompletnog planiranja i opremanja enterijera i eksterijera, sajamski popusti, najvažnije su odrednice koje publici preporučuje ovogodišnje izdanje izložbe.

Radno vrijeme za posjetitelje je od 10 do 19 sati. Dobrodošli!

You may also read!

Međimrski gospodarski forum

Međimurski Gospodarski Forum pokazao smjer daljnjeg razvoja Hrvatske

U prostorijama zgrade VMD Grupe u Zagrebu danas je održan prvi Međimurski Gospodarski Forum u organizaciji Zavičajnog društva Međimurje,

Read More...
Lidl Hrvatska_Global Gap

Svi Lidlovi dobavljači do kraja 2018. imat će certifikat Global G.A.P.

Samo najbolje voće i povrće certificiranih dobavljača Svi dobavljači voća i povrća trgovačkog lanca Lidl Hrvatska će do kraja 2018.

Read More...
katavicivica

Ivica Katavić novi predsjednik Udruženja trgovine HGK

Na sjednici predstavljena analiza trgovine na malo od 2007. do 2018. Udruženje trgovine Hrvatske gospodarske komore održalo je plenarnu sjednicu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.