Odabrani najbolji proizvodi po izboru domaćih potrošača

In Istraživanja
OPG

U Matis Absolut Loungeu, jučer su dodijeljena priznanja za Odabrani proizvod godine, najprestižnije svjetske nagrade za inovativnost proizvoda. Nagradama za nove, poboljšane i inovativne proizvode, koje su kao najbolje na policama trgovina istaknuli sami potrošači, nagrađeno je devet proizvođača u ukupno deset kategorija.

„Iznimno mi je drago što smo i treću godinu za redom prisutni na hrvatskom tržištu, ova godina je posebna po tome što su u nju ušle i usluge iz drugih sektora, a na što su potrošači iznimno pozitivno reagirali. Vjerujem kako su hrvatski potrošači itekako u pravu kada je riječ o kvaliteti jer često znaju izaći iz okvira i komentirati neke detalje koje su od velike važnosti za proizvođače. Želim čestitati u ime naše organizacije svim pobjednicima i vjerujem kako će iduća godina biti još bolja u utrci za inovativnost“, izjavio je Gregor Gorenc, direktor Odabranog proizvoda godine.

Proizvodi koji su osvojili ovu prestižnu nagradu su: pašteta Argeta – Junior kokokrem, keksi Grancereale Cioccolato i frutta, gel za tuširanje L’angelica – Olea naturae, ulje Monini Classico squeezable, keksi Mulino bianco – Nascondini i Cioccogarno, pasta za zube Plidenta – Bio, toaletni papir Paloma – Smart Care, mobilni internet Tele2- Bezbroj GB, rukavice Vileda- Multisensitive i Multilatex te alkoholno piće Vutra.

Cijena, kvaliteta i inovativnost proizvoda, najbitniji su elementi na koje kupac gleda, a baš su ti elementi u fokusu Odabranog proizvoda godine. Više od 50 proizvoda nominirano je u predselekcijskoj kategoriji, a ovog puta, pobjedu je odnijelo njih 10 u jednako toliko kategorija. Na ishod natjecanja utjecali su isključivo kupci, kao ispitanici u transparentnom i nezavisnom istraživanju javnog mnijenja koje za Odabrani proizvod godine već godinama uspješno provodi renomirana i specijalizirana agencija AC Nielsen. Oni su ocjenjivali inovativnost i atraktivnost nominiranog proizvoda te određivali svoju namjeru za kupnju, a zanimljivo je da je, prateći svjetske trendove, Odabrani proizvod godine po prvi put u konačnu ocjenu uvrstio i Taste, u sklopu kojeg su kupci testirali nominirane proizvoda u stvarnom vremenu, putem partnera – internetskih portala.

Svi navedeni proizvodi odsad će na policama Super i Maxi Konzum trgovina biti označeni s prepoznatljivom, crveno-bijelom oznakom Odabranog proizvoda godine, koja jamči njihovu kvalitetu, inovativnost, ali i zadovoljstvo potrošača istima. Činjenicu kako ovaj pečat označava zadobiveno povjerenje potrošača, dokazuje i podatak da proizvodi s oznakom Odabranog proizvoda godine ostvaruju i preko 15 % veću prodaju.

You may also read!

tesla

Uskoro kreće međunarodni kamp za mlade: „Tesline inovacije – svjetske inspiracije”

Cilj projekta “Tesla i mi – TIM” međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom idejom pod sloganom „Tesline

Read More...
porec

Jadran je ozbiljno ugrožen, ali inovacije bi mogle pomoći u njegovoj zaštiti

Na Međunarodnom inovacijskom samitu koji se u sklopu projekta Innovamare održava online od 28. do 30. listopada svjetski priznati

Read More...
Prodavaonica dm-a

dm nagradio djelatnike za rad u izvanrednim okolnostima

U znak zahvalnosti za iznimno velik trud i angažman u zahtjevnim i nepredvidivim uvjetima koji su posljedica epidemije koronavirusa,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.