Uskoro 7. Pink Day Festival

In Sajmovi i izložbe
7. Pink Day Festival

7. Pink Day Festival, Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca održat će se u Muzeju Mimara u Zagrebu u subotu 30. ožujka 2019.

Na Festivalu ružičasta vina predstavljaju domaći i strani proizvođači a održat će se i Festival u Festivalu, Green in Pink ekstra djevičanskih maslinovih ulja. Održat će se i vinske radionice i druženje s maslinarima i vinarima.

Sanja Muzaferija, predsjednica udruge Women of Wine (WOW) i organizatorica Pink Daya, rekla je: „PINK DAY svake godine okupi sve više novih imena i svake godine sve ranije popunimo sva slobodna mjesta. Pink boja je simbol i prepoznatljivost naše manifestacije, a ovim Festivalom ne pomažemo samo domaćim vinarima da prezentiraju svoja vina već i stranima da pokažu svoje proizvode na hrvatskom tržištu. No, Pink Day nije samo ispijanje vrhunskih vina, već kroz radionice nastojimo dodatno educirati posjetitelje i sve zaljubljenike u vina. Mi slavimo ženstvenost u okružju cvijeća, optimizma, kvalitetnog ulja i naravno i odličnog rosea.”

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Pink Daya bit će nagrada koju će organizatori dodijeliti prvi puta, potaknuti nastojanjima vinara da što ljepše urede svoj izložbeni stol i ukrase ga cvijećem i ružičastim detaljima. Nagrada za najkreativniji stol izlagača su ružičaste slavne Jimmy Choo štikle koje je nemoguće kupiti u Hrvatskoj pa su ekskluzivno za Pink Day stigle ravno iz New Yorka, a vrijednost im je 1000 dolara.

Pripremio Tomislav Radić

You may also read!

Nina Išek Međugorac

Žena godine je Nina Išek Međugorac

U užem izboru za Ženu godine u organizaciji časopisa Zaposlena, bile su četiri iznimne žene koje su svojim radom

Read More...
konobar

HOK – smanjiti PDV za ugostiteljstvo na 13 posto, stopu poreza na dohodak s 24 na 18 posto

Hrvatska obrtnička komora (HOK) u utorak je ponovila svoje prijedloge da se u sklopu četvrtog kruga porezne reforme smanji

Read More...
fortenova

Fortenova grupa tržištu nudi nekretnine koje nisu u funkciji – na listi trenutno 117 nekretnina

Fortenova grupa je krenula s prodajom nekretnina iz netemeljnog poslovanja, a na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.