Održan 8. Supply Chain Summit 2019

In Konferencije / savjetovanja
Supply Chain Summit

Uspješno je održan 8. Supply Chain Summit, već tradicionalna konferencija o distribuciji i logistici koju su ove godine organizirali InStore magazin i tvrtka Logiko d.o.o. Tema ovogodišnje konferencije bile su inovacije i nove tehnologije u logistici i SCM-u, a stručni govornici i raznovrsna predavanja posjetiteljima su pružili pogled u budućnost i predvidjeli takozvanu FUTURE 4.0..

Pozornicu hotela Antunović dijelili su Vuk Vuković, osnivač i CEO, Oraculum Intelligence Systems Ltd.; Emir Džanić, Open Innovation Manager i Organisational Culture Strategist, Cambridge Innovative System Solutions, Ltd.; Ronan McDonnell, vlasnik, The Logistics Consultants; Alexey Tikhonov, Supply Chain Manager, Nestle Adriatic; Igor Jakovljević, Cluster Manager Adriatic, DPD; Milan Račić, Glavni direktor za rast, Gideon brothers; Višnja Mrakovčić Supek, Principal Manager, Advice for Small Business, Croatia, SME Finance and Development, DPD; Ante Laušić, član Uprave, Megatrend, Milan Ora, CEO i co-founder, Logent d.o.o.; Stelian Ciorogariu, Business Manager CEE, Slimstock.

Posebna pozornost posvećena je predviđanju nepredvidivog, tj. modeliranju scenarija u distribuciji i logistici te indentifikaciji područja koja mogu osigurati višu razinu usluge. Fokus smo stavili i na važnosti inovacija, a pružen je pogled i na Vendor Managed Inventory te budućnost robotike i umjetne inteligenciju u Supply Chainu. Predstavljena je i studija slučaja organizacije prijevoza i yard managementa, a obrađena je i uvijek zanimljiva tema financiranja lanca opskrbe.

Mnogobrojni predsjednici uprava, poduzetnici, rukovoditelji opskrbnih lanaca, logistike i distribucije, direktori i voditelji nabave i operacija te ostali profesionalci u logistici saznali su kako smanjiti troškove kroz optimizaciju procesa, ostvariti bolji cash-flow kroz pametno upravljanje asortimanom, naručivanjem i zalihama te kvalitetnije i efikasnije rješavati probleme u lancu opskrbe i distribucije.

You may also read!

capelli

Cappelli: Šibenik je primjer dobrih ulaganja u turističke projekte

Ministar turizma Gari Cappelli u petak je u Šibeniku na sastanku sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i šibenskim

Read More...
Žigman

Potpisan memorandum između HANFA-e i izraelskih regulatora o suradnji u području FinTech inovacija

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Ante Žigman jučer je s predstavnikom izraelskog regulatora svečano

Read More...
dm

dm predao donaciju vrijednu 14.000 kuna Općoj bolnici Varaždin

dm-ovu donaciju OB Varaždin uložit će u nabavu infuzijske pumpe za Odjel za pedijatriju. U četvrtak, 19. rujna dm je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.