Održana 10. Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo – ICEL 2020

In Konferencije / savjetovanja
ICEL 2020

Jubilarna 10. Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo – ICEL održana je u petak, 20. studenoga u online okruženju.

Glavna tema ovogodišnje, 10. Međunarodne konferencije o učenju za poduzetništvo je Novi poslovni modeli u razvoju poduzetništva. Iako je tema konferencije zamišljena prije cijele COVID krize, protekli mjeseci uistinu su u poduzetništvu otvorili promišljanja o novim modelima: u poslovanju pa tako i u obrazovanju.

Konferenciju su otvorili dekan Europske poslovne škole Zagreb, dr. sc. Ivica Katavić, prof. v. š. u trajnom zvanju, koji je istaknuo: „Mi, koji se bavimo obrazovanjem za poduzetništvo u svemu ovome vidimo priliku. Stoga je očekivani ishod ove konferencije stvaranje nacionalnog i međunarodnog okvira za nove poslovne modele u akademskom i poslovnom svijetu koji će omogućiti da tržišta i društvo postanu bolja i jača nakon COVID-19“.

Nakon dekana, online putem sudionike konferencije pozdravili su predsjednik Vijeća Veleučilišta i visokih učilišta u RH, docent Damir Jugo, dr. sc. David Matthew Smith, ravnatelja Instituta Ruđer Bošković i znanstveni savjetnik te Magdalena Kristić iz Grada Zagreba, voditeljica Odsjeka za izradu mjera poticanja razvoja obrta i poduzetništva i praćenje stanja u gospodarstvu.

Ključni govornici ovogodišnje ICEL 10 konferencije bili su Jurica Magoči, direktor firme Fueloyal i Vitomir Tafra, osnivač i predsjednik uprave EDUCATI grupe Zrinski. Obojica govornika dotaknuli su se teme izazova u poduzetništvu kao i izazova u obrazovanju za poduzetništvo.

panel-ICEL 2020ICEL konferencija se nastavila kroz tri vrlo zanimljiva panela gdje su sudionici raspravljali o poslovnim modelima s naglaskom na komunikaciju i promociju, novim poslovnim modelima te promjenama i izazovima u poduzetništvu. Trenutne poslovne okolnosti također ukazuju koliko je globalizacija prisutna i što sve zapravo nudi ukoliko želimo pristati na suvremene uvjete učenja i poslovanja.

Konferenciju je zatvorio prodekan za nastavu Europske poslovne škole Zagreb dr. sc. Lucijano Jakšić, zahvalivši se svim sponzorima, pokroviteljima i suradnicima na doprinosu ovom uspješnom događaju.

Zahvaljujemo se svim autorima, govornicima i sudionicima na sudjelovanju na konferenciji, želimo Vam daljnji uspjeh u radu i istraživanju za poduzetništvo te se nadamo da se vidimo u još većem sastavu na 11. ICEL konferenciji 2021. godine.

You may also read!

nekretnine

Zagreb po čistoći turističkog smještaja među prve tri europske metropole

Zagreb je po čistoći turističkog smještaja među prve tri europske metropole po ocjenama korisnika globalnih rezervacijskih smještajnih platformi Booking.coma,

Read More...
Damir Zoric HUP

HUP raspisuje izbore za sva ključna tijela

Vijeće članova HUP-a u petak je odlučilo raspisati izbore za sva ključna tijela Hrvatske udruge poslodavaca - predsjednika, Izvršni

Read More...
benza

Cijene nafte pale ispod 55 dolara zbog mjera zaključavanja u Kini

Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima ispod 55 dolara pod pritiskom zabrinutosti da će nova protupandemijska

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.