Održana modna revija u robnoj kući IKEA

In Promocije / novi proizvodi
ikea

Na modnoj reviji u robnoj kući IKEA Zagreb predstavljena nesvakidašnja kolekcija nastala u suradnji sa Zoranom Aragovićem

U petak, 5. travnja, održana je modna revija u robnoj kući IKEA Zagreb na kojoj je predstavljena nesvakidašnja kolekcija nastala u suradnji s poznatim hrvatskim dizajnerom, Zoranom Aragovićem. Za ovu je kolekciju u potpunosti korištena kolekcija IKEA tekstila za interijere, a sastoji se od 20 odjevnih predmeta koje karakteriziraju jarke boje, netradicionalni uzorci te njihove neobične kombinacije.

„Ovom modnom revijom želimo pokazati i neke druge mogućnosti IKEA tekstila te kako pomoću dizajna možemo unaprijediti svoje svakodnevne živote. Poznati hrvatski dizajner, Zoran Aragović, čiju dizajnersku poetiku karakteriziraju odvažne boje i kreacije, bio je naš logičan odabir. Zajedno smo željeli istražiti nove boje, oblike i načine razmišljanja o dizajnu te skrenuti pažnju na IKEA tekstile prikazujući ih na sasvim drugačiji i nadasve inovativan način“, istaknula je Jasmina Ćorović, specijalistica za PR asortimana tvrtke IKEA SEE.

Glavni cilj ovog projekta je potaknuti ljude da razmišljaju kreativno i pokazati im da stavljanje određenih predmeta u novi kontekst, poput tekstila za dom, može biti zabavno, korisno, pa čak i praktično – i da se rezultata ne treba bojati.

„Drago mi je i velika čast da je upravo mene IKEA odabrala kao dizajnera koji je iz njihovih tkanina osmislio kolekciju. S obzirom da i sam u dizajnu koristim neobične kombinacije boja, uzoraka i tekstura, ovo mi i nije bio toliko teški zadatak, no ono što mi je predstavljalo izazov u kreiranju su tkanine koje su specifične jer se koriste za dekor, a ne toliko za odjeću, a imperativ mi je bio napraviti vrlo nosivu kolekciju. Kolekcija je vrlo moderna, ženstvena i s obzirom na bogat kolorit i cvjetne uzorke, savršeno se uklapa u ove proljetne dane“, istaknuo je Zoran Aragović, vlasnik brenda BiteMyStyle fashion design, a nije zaboravio i dečkima predložiti poneki model.

Ova je revija središnji dio IKEA festivala, koji do 14. travnja traje u robnoj kući IKEA ZAgreb, a donosi mnogo aktivnosti i iznenađenja na kojima će gosti moći uživati. Tako će na radionicama za ljepši dom moći naučiti više o tome kako osvježiti svoje životne prostore uz pomoć tekstila ili riješiti probleme s odlaganjem stvari.

You may also read!

capelli

Cappelli: Šibenik je primjer dobrih ulaganja u turističke projekte

Ministar turizma Gari Cappelli u petak je u Šibeniku na sastanku sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i šibenskim

Read More...
Žigman

Potpisan memorandum između HANFA-e i izraelskih regulatora o suradnji u području FinTech inovacija

Predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Ante Žigman jučer je s predstavnikom izraelskog regulatora svečano

Read More...
dm

dm predao donaciju vrijednu 14.000 kuna Općoj bolnici Varaždin

dm-ovu donaciju OB Varaždin uložit će u nabavu infuzijske pumpe za Odjel za pedijatriju. U četvrtak, 19. rujna dm je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.