Olival i dm drogerie markt uručili donaciju udruzi RokOtok

In DOP
Olival

Tijekom svibnja i lipnja vodeći proizvođač prirodne kozmetike Olival i najveći drogerijski lanac dm drogerie markt organizirali su akciju u sklopu koje se upozoravalo kako je biološka raznolikost ono čemu možemo zahvaliti naše postojanje te je od presudne važnosti sačuvati ju.

Posebnu težinu i značenje ova akcija ima baš u vrijeme pandemije kada i veliki broj znanstvenika upozorava kako je utjecaj čovjeka na prirodu i gubitak biološke raznolikosti faktor koji olakšava razvoj novim virusima i bolestima, kao što je i Covid-19.

Idealnog partnera ove akcije pronašli su u udruzi RokOtok kojoj je u sklopu ovog hvalevrijednog edukativnog projekta u periodu od 01. svibnja do 30. lipnja 2020. za kupnju bilo kojeg Olival Sun proizvoda u dm prodavaonicama u Hrvatskoj, Olival odvojio 1 kn.

Ukupnim iznosom od 20.000,00 kuna ova donacija pomoći će udruzi RokOtok u nastavku rada i ostvarivanju osnovnih ciljeva Udruge kao što su druženje s djecom, igra, istraživanje, edukacija i micanje od ekrana.

„Zbog situacije nastale pandemijom virusa Covid 19, druga dionica projekta #rokotok za 2020. godinu kroz otoke Srednje Dalmacije odgađa se za isti termin sljedeće godine. Previše je rizika u tome da u doba kada još nismo sigurni u kolikoj smo opasnosti od ovog virusa, riskiramo svjesno okupljajući djecu na 17 različitih otoka pa smo teška srca morali odustati od planiranog putovanja i predavanja. Međutim svrha i smisao RokOtoka je druženje s djecom, igra, istraživanje i edukacija i tom dijelu rada Udruge posvećeni smo tijekom cijele godine, a upravo ova donacija pomoći će nam u realizaciji i daljnjem radu. Iskreno se zahvaljujem Olivalu i dm-u koji su u nama prepoznali partnera i ovom donacijom dali nam još veći vjetar u leđa.“ – izjavio je prilikom uručenja donacije poznati novinar i voditelj Domagoj Jakopović Ribafish, predsjednik RokOtok udruge.

U druženju prilikom uručenja čeka bili su prisutni predstavnici Udruge RokOtok s predsjednikom Udruge Domagojem Jakopovićem, Olivala s direktorom Marijanom Pojatinom i menadžericom Tihanom Murtić – Cimeša te menadžerice dm-a Vesna Pavković i Karolina Marić. Svi su se složili kako će ovakve edukativne akcije ponoviti jer osim prikupljenih sredstava velika je važnost i informativnog i edukativnog aspekta kojeg ovakve akcije imaju.

You may also read!

lopar

Rajska plaža u Loparu domaćin devetog Festivala skulptura u pijesku

Na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu od 11. do 14. kolovoza 2020. godine održat će se Festival

Read More...
Erste

EBRD dodijelio Erste banci TFP nagradu za najuspješniju banku partnera u Hrvatskoj treću godinu zaredom

U sklopu dodjele priznanja najuspješnijim bankama partnerima za 2019. godinu, u okviru programa TFP (Trade Facilitation Programme), EBRD je

Read More...
pevex

Kako će raditi Pevex tijekom blagdana Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Odlukom Uprave tijekom blagdana 'Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja' radit će svih 25 prodajnih centara,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.