Online kupovina u Hrvatskoj 2016: lista most wanted proizvoda

In Trgovina na malo
online

U godini za nama, u kojoj se portal Jeftinije.hr može pohvaliti s više od 30 milijuna posjeta i činjenicom da ga je posjetila gotovo cijela online populacija Hrvatske, osjetili smo se dužnima napraviti vam popis najtraženijih proizvoda godine!

Koje su kategorije Hrvatima najzanimljivije? U kojim kategorijama ste štedjeli i što najviše kupujete online? Ukratko, koje ste proizvode najradije i najčešće tražili…i kupovali?

2016. je prema vašim pretragama i kupovinama, protekla u znaku pametnih telefona koji su bez premca najpretraživanija kategorija. Iskreno, ne čudi nas s obzirom na sve veći broj kupovina koje obavljate putem mobitela. Pametne telefone u stopu prate pametni televizori, a na trećem mjestu liste popularnosti našla se kategorija bijele tehnike. Hmm… pametno, pametno i čisto – Hrvati su sjajni!

Krenimo redom! Predstavljamo vam listu najtraženijih pojedinačnih proizvoda bez obzira na kategoriju kojoj pripadaju.

Wanted-top-10-1200Nije nam cilj bio raskrinkati sve one dostave vaših susjeda koje ste potajice pratili cijelu godinu nego vas informirati o ovogodišnjim najtraženijim proizvodima te sigurnim i pouzdanim trgovinama u kojima ih možete kupiti.

Sa kupovinom je uvijek tako, iskustvo grupe često je vrjednije od iskustva pojedinca i svi uvijek volimo dobiti najbolje i najviše za uložen novac. Pratite nas i dalje jer vam uskoro donosimo listu najtraženijih pametnih telefona u 2016!

You may also read!

plenkovic

Tri segmenta djelovanja za ublažavanje rasta cijena energenata

Premijer Andrej Plenković u srijedu je najavio kako će Vlada s ciljem ublažavanja rasta cijena energenata na građane djelovati

Read More...
Donacija dm

Donacija dm-a u iznosu od 67.595 kuna za nastavak istraživanja raka prostate

U srijedu, 26. siječnja, dm je Institutu Ruđer Bošković predao donaciju u iznosu od 67.595 kuna koja je namijenjena

Read More...
Milanović Kraš

U slavljeničkoj godini Kraš potvrđuje lidersku poziciju i nastavlja rasti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Kraš prehrambenu industriju d.d. koja obilježava 110 godina poslovanja. Početak poslovanja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.