Osiguranje je najbolja obrana

generali_SVE-5

Kako bismo se obranili od neizvjesnosti i nesigurnosti, Generali osiguranje u mjesecu nogometa, od 14. lipnja do 15. srpnja, provodi akciju naziva SVE 5, u kojoj nudi 5% ekstra popusta na veliku većinu proizvoda neživotnog osiguranja.

Ugovaranje osiguranja nekretnine i kućanstava, motornih vozila i plovila, dopunskog zdravstvenog osiguranja, nezgode te brojnih drugih proizvoda iz ponude neživotnih osiguranja uz pruženu pogodnost, osigurava i bezbrižno uživanje u nogometnim predstavama Vatrenih.

Svrha osiguranja je prenošenje rizika koje nalazimo u našem okruženju s pojedinca na pouzdano društvo za osiguranje i to sklapanjem ugovora o osiguranju. Tako se pojedinac nastoji zaštiti od opasnosti, odnosno rizika, koji mu mogu nanijeti ugrozu ili prouzročiti štetu na imovini od posljedica nastupanja štetnog događaja. Osigurati se može od različitih nepredviđenih događaja: požara, udara groma, poplave, provalne krađe i razbojništva, ali osiguranje je tu i kad je zdravlje u pitanju. Kako štetni događaj nastupa nenadano, potreba za osiguranjem nameće se sama po sebi.

Osiguranje je najbolja obrana uz #sve5!

Akcija SVE 5 vrijedi za neživotna osiguranja za fizičke osobe i obrtnike. Popust se ne primjenjuje na pojedine proizvode. Za više informacija posjetite www.generali.hr.

GENERALI
Generali osiguranje d.d. dio je Generali Grupe, osnovane 1831. i jedne od vodećih globalnih osigurateljnih grupacija u svijetu koja je u 2017. zabilježila ukupni premijski prihod veći od 68 milijardi eura. Sa preko 70.000 zaposlenika u više od 60 zemalja, Grupa skrbi o 57 milijuna klijenata, zauzimajući vodeću poziciju na tržištima zapadne Europe, te sve značajnije mjesto na tržištima središnje i istočne Europe i Azije. U 2017., Generali je uvršten među najodrživije tvrtke u svijetu prema Corporate Knights rangiranju. Grupa u Austriji, srednjo-istočnoj Europi i Rusiji posluje kroz Regionalni ured (sa sjedištem u Pragu) za Austriju, središnju i istočnu Europu i Rusiju u 12 zemalja te je među tri vodeća osiguratelja u regiji.

Pročitajte još vijesti!

dow

Na Wall Streetu Dow Jones pao, S&P 500 porastao

Na Wall Streetu je u srijedu u opreznom trgovanju Dow Jones indeks oslabio četvrti dan zaredom, dok je S&P

Read More...
lova

Zagrebačka plaća za ožujak 7.302 kune

Prosječna neto plaća u Zagrebu za ožujak iznosila je 7.302 kune i bila je nominalno 4,9 posto veća nego

Read More...
metro

METRO proširio suradnju s AZRRI-jem i ponudu mesa boškarina

Mario Mihelj i Duje Kanajet kuhali za kolege i vlasnike zagrebačkih restorana U utorak 19. lipnja, METRO Cash &

Read More...

One commentOn Osiguranje je najbolja obrana

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake