Osiguranje je najbolja obrana

In Osiguranja
generali_SVE-5

Kako bismo se obranili od neizvjesnosti i nesigurnosti, Generali osiguranje u mjesecu nogometa, od 14. lipnja do 15. srpnja, provodi akciju naziva SVE 5, u kojoj nudi 5% ekstra popusta na veliku većinu proizvoda neživotnog osiguranja.

Ugovaranje osiguranja nekretnine i kućanstava, motornih vozila i plovila, dopunskog zdravstvenog osiguranja, nezgode te brojnih drugih proizvoda iz ponude neživotnih osiguranja uz pruženu pogodnost, osigurava i bezbrižno uživanje u nogometnim predstavama Vatrenih.

Svrha osiguranja je prenošenje rizika koje nalazimo u našem okruženju s pojedinca na pouzdano društvo za osiguranje i to sklapanjem ugovora o osiguranju. Tako se pojedinac nastoji zaštiti od opasnosti, odnosno rizika, koji mu mogu nanijeti ugrozu ili prouzročiti štetu na imovini od posljedica nastupanja štetnog događaja. Osigurati se može od različitih nepredviđenih događaja: požara, udara groma, poplave, provalne krađe i razbojništva, ali osiguranje je tu i kad je zdravlje u pitanju. Kako štetni događaj nastupa nenadano, potreba za osiguranjem nameće se sama po sebi.

Osiguranje je najbolja obrana uz #sve5!

Akcija SVE 5 vrijedi za neživotna osiguranja za fizičke osobe i obrtnike. Popust se ne primjenjuje na pojedine proizvode. Za više informacija posjetite www.generali.hr.

GENERALI
Generali osiguranje d.d. dio je Generali Grupe, osnovane 1831. i jedne od vodećih globalnih osigurateljnih grupacija u svijetu koja je u 2017. zabilježila ukupni premijski prihod veći od 68 milijardi eura. Sa preko 70.000 zaposlenika u više od 60 zemalja, Grupa skrbi o 57 milijuna klijenata, zauzimajući vodeću poziciju na tržištima zapadne Europe, te sve značajnije mjesto na tržištima središnje i istočne Europe i Azije. U 2017., Generali je uvršten među najodrživije tvrtke u svijetu prema Corporate Knights rangiranju. Grupa u Austriji, srednjo-istočnoj Europi i Rusiji posluje kroz Regionalni ured (sa sjedištem u Pragu) za Austriju, središnju i istočnu Europu i Rusiju u 12 zemalja te je među tri vodeća osiguratelja u regiji.

You may also read!

1-Predstavljanje poslovnih rezultata dm

dm u Hrvatskoj ostvario više od dvije milijarde kuna prometa i time potvrdio vodeću poziciju na tržištu

U četvrtak, 18. listopada članovi Uprave dm-a predstavili su poslovne rezultate koji su pokazali kako je dm zadržao vodeću

Read More...
studenti

Ivan Gašić predstavio Hrvatsku na 5. Europskom kongresu mladih poljoprivrednika

U Europskom parlamentu u Bruxellesu održan je 5. Europski kongres mladih poljoprivrednika na kojem je Hrvatsku predstavljao najbolji mladi

Read More...
digital

Održan okrugli stol “Digitalno bez prepreka”

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva u suradnji s Udrugom slijepih Zagreb održao je u četvrtak, 18. listopada

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.