Osiguranje je najbolja obrana

generali_SVE-5

Kako bismo se obranili od neizvjesnosti i nesigurnosti, Generali osiguranje u mjesecu nogometa, od 14. lipnja do 15. srpnja, provodi akciju naziva SVE 5, u kojoj nudi 5% ekstra popusta na veliku većinu proizvoda neživotnog osiguranja.

Ugovaranje osiguranja nekretnine i kućanstava, motornih vozila i plovila, dopunskog zdravstvenog osiguranja, nezgode te brojnih drugih proizvoda iz ponude neživotnih osiguranja uz pruženu pogodnost, osigurava i bezbrižno uživanje u nogometnim predstavama Vatrenih.

Svrha osiguranja je prenošenje rizika koje nalazimo u našem okruženju s pojedinca na pouzdano društvo za osiguranje i to sklapanjem ugovora o osiguranju. Tako se pojedinac nastoji zaštiti od opasnosti, odnosno rizika, koji mu mogu nanijeti ugrozu ili prouzročiti štetu na imovini od posljedica nastupanja štetnog događaja. Osigurati se može od različitih nepredviđenih događaja: požara, udara groma, poplave, provalne krađe i razbojništva, ali osiguranje je tu i kad je zdravlje u pitanju. Kako štetni događaj nastupa nenadano, potreba za osiguranjem nameće se sama po sebi.

Osiguranje je najbolja obrana uz #sve5!

Akcija SVE 5 vrijedi za neživotna osiguranja za fizičke osobe i obrtnike. Popust se ne primjenjuje na pojedine proizvode. Za više informacija posjetite www.generali.hr.

GENERALI
Generali osiguranje d.d. dio je Generali Grupe, osnovane 1831. i jedne od vodećih globalnih osigurateljnih grupacija u svijetu koja je u 2017. zabilježila ukupni premijski prihod veći od 68 milijardi eura. Sa preko 70.000 zaposlenika u više od 60 zemalja, Grupa skrbi o 57 milijuna klijenata, zauzimajući vodeću poziciju na tržištima zapadne Europe, te sve značajnije mjesto na tržištima središnje i istočne Europe i Azije. U 2017., Generali je uvršten među najodrživije tvrtke u svijetu prema Corporate Knights rangiranju. Grupa u Austriji, srednjo-istočnoj Europi i Rusiji posluje kroz Regionalni ured (sa sjedištem u Pragu) za Austriju, središnju i istočnu Europu i Rusiju u 12 zemalja te je među tri vodeća osiguratelja u regiji.

Pročitajte još vijesti!

doc

Novosti iz Designer Outlet Croatia

Uskoro otvaranje novih trgovina, a za kraj ljeta stižu primamljive ponude svjetski poznatih brandova Svi koji do 31. kolovoza

Read More...
omis

HGK – Bez upravljanja obalnim područjem nema plavoga gospodarstva

Prema posljednjem izvješću Europske komisije iz lipnja ove godine plava ekonomija bilježi kontinuirani rast. S prometom od 566 milijardi

Read More...
hpb

HPB najpovoljnija: 2,90% za subvencionirane stambene kredite

HPB ponudila jednake kamatne stope od 2,90% za kredite u kunama i eurima, bez ograničenja za iznos kredita i

Read More...

One commentOn Osiguranje je najbolja obrana

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.

Skoči do alatne trake