Otkrijte sve boje jesenskog ruha MODULEE pop-up kompleksa

In Korisno
Modulee

Otkrijte sve boje jesenskog ruha MODULEE pop-up kompleksa koji ne mijenja lokaciju, a obogaćuje ponudu! Prošlog su se tjedna ponovno otvorili novozagrebački Modulee i svojim programom najavili živopisnu gastro, glazbenu i kulturnu jesen u Zagrebu.

Modulee ostaju otvoreni sve do 8. listopada 2021. godine, na istoj lokaciji na kojoj su se ljetos predstavili zagrebačkoj publici željnoj novih urbanih događanja – arhitektonski zanimljivi modularni objekti ponovno vas čekaju u Novom Zagrebu na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma.

IĆE, PIĆE, GLAZBA, IZLOŽBE, PROMOCIJE KNJIGA, KVIZOVI, KULINARSKA DOGAĐANJA
Pod motom „nama je sve jednako bitno“ Modulee nastavljaju tamo gdje su stali krajem srpnja i još jednom stavljaju naglasak na sve segmente svjetskih događanja na otvorenom; na pristupačnu lokaciju, zanimljivo i ugodno arhitektonsko rješenje, odličnu atmosferu, raznovrsan kulturni i glazbeni program koji doprinosi opuštenim urbanim druženjima daleko od gradske vreve te dobru kapljicu i još bolje zalogaje.

Tako su i dalje na repertoaru zanimljivi glazbeni nastupi DJ-eva i bendova, razni kvizovi, promocije knjiga, izložbe, kulinarska druženja, kao i šarolika gastro ponuda koja u jesenskoj shemi dolazi s dva pojačanja – u rujnu su se pridružili Good Food sa svojom dobro poznatom ponudom i obližnji Mrav Burger & Beer Bar čije ime govori sve. Njima uz bok stoje otprije poznati street-food majstori sa svojim kulinarskim kreacijama i zalogajima; beach bar EAT ME u kubanskom štihu, Cargo sa svojim burgerima i krumpirićima, Erupcija užitka s burgerima od jelenjeg mesa, ali i pulled pork sendvičima te hrskavim batatima i Nargilla Bar45 s mazalicama i raznim oblizekima, a uskoro i vrućim fritulama.

Centralni bar Peaches & Cream je, također, na istom mjestu i s godišnjeg se odmora vratio se osvježen i odlično opremljen – i dalje ima svega za svakoga, od koktela preko Medvedgrad craft piva i dobrih vina pa sve do finih rakijica i likera. A kod njih možete popiti i kavu te osvježavajuća bezalkoholna pića, kao i hladnu Jamnicu.

MODULEE NOVITETI – OPG TRŽNICA I KOTANY KULINARSKI SHOW
Na dugačke social stolove stiže i bogata ponuda raznih proizvoda domaćih OPG-ova koji će ovu novozagrebačku lokaciju obogatiti pop-up tržnicom i donijeti na asfalt onaj pravi dašak jeseni te doslovce uprizoriti izreku „s polja na stol“. U pripremi su i noćni i dnevni market, tako da ne možete reći kako niste stigli do placa!

Zagrebačkoj #Modulee jeseni se veseli i poznata hrvatska gastro blogerica Sandra Rončević, autorica bloga O slanom & slatkom: o svemu, instagramska @oslanomislatkom koja se još jednom s guštom odazvala na suradnju pa zajedno s Kotanyi Hrvatskom i njihovim začinima priprema zanimljivi cooking show. I to ne jedan, već tri! Prvi je na redu već ovog petka, 17.9. u trajanju od 18.00 do 19.30 sati, a tema je Mediteran susreće Bliski istok. Dođite i besplatno kušajte pripremljene zalogaje, ali požurite jer je broj degustacijskih zalogaj ograničen.

Vesela pop-up galerija ostaje i dalje aktivna, te se raduje novim zanimljivim radovima i ugošćivanju njihovih autora.
U planu su i mnogobrojna događanja, razne humanitarne akcije, beauty promocije uz poznati američki brend Kiehls, kao i promocije knjiga. Detaljni program koji se publici komunicira ažurno i svakodnevno možete pronaći na društvenim mrežama kompleksa Modulee na Instagramu i Facebooku @moduleecroatia – zapratite ih kako ne biste propustili ono što vas zanima.

SVAKI DAN OD 17.00 SATI PA SVE DO PONOĆI, A VIKENDOM I RANIJE
Modulee su otvoreni svaki dan od 17.00 sati pa sve do ponoći, a tijekom trajanja manifestacije biti će i subotnjih jutarnjih događanja koja počinju od 11.00 sati, uz poštivanje svih trenutno važećih epidemioloških mjera.

U sklopu kompleksa postavljeni su pravi sanitarni čvorovi s tekućom vodom, kao i prostor u kojem sapunom možete oprati ruke. Ovo je publiku posebno oduševilo tijekom ljetnih mjeseci i ostalo jedan od kjučnih elemenata ovog događanja na otvorenom.

Vratili ste se u Zagreb i polako ubacili u svakodnevnu rutinu, a tako vam fali onaj divni ljetni šušur? Pozovite prijatelje na druženje, zauzmite svoj stol ili ljuljačku u ovom jedinstvenom kompleksu, naručite omiljeni koktel i nešto za pod zub jer Modulee su tu kako bi vam ljeto, makar i bablje, trajalo duže. Ako dolazite automobilom, osigurana su vam parkirna mjesta, ako ne, tu je javni gradski prijevoz.

You may also read!

jabuke

ENNA Fruit će ove godine otkupiti više od 10.000 tona domaće jabuke

Tvrtka koja se bavi otkupom i plasmanom voća i povrća ENNA Fruit ove godine planira otkupiti više od 10.000

Read More...
Valamar_zaposlenici

Valamar pokrenuo zapošljavanje za sezonu 2022. godine

Valamar zapošljava 400 djelatnika na neodređeno i isplaćuje 13. plaću kako bi zadržao zaposlenike u turizmu. S obzirom na kasno

Read More...
Udruga Strujni krug

Udruga Strujni krug pokrenula inicijativu za suradnju najvećih hrvatskih operatera punionica za električna vozila

Vozači električnih automobila dulje se vrijeme suočavaju s problemom velikog broja aplikacija koje je potrebno instalirati da bi mogli

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.