Otvarena trgovina Peek & Cloppenburg u Zagrebu nakon preuređenja

In Tvrtke i tržišta
PuC Zagreb

Generalna direktorica prodaje Marina Bakula-Nikolić zajedno s regionalnom direktoricom Sandrom Swiderski predstavila je 10. rujna potpuno moderniziranu trgovinu u City Centru one West. Trgovina je proširena i prostire se sada na otprilike 3.300 kvadratnih metara. Posebno se ističe novi koncept trgovine.

„Drago nam je što se naša prva trgovina otvorena u Zagrebu 2006., i to upravo u City Centru one West, uspješno razvila, a sada sjaji novim sjajem” rekla je regionalna direktorica Sandra Swiderski.

Više prostora i novi koncept trgovine
Modernizirana je cjelokupna trgovina, a uz neprekidno poslovanje preuređeno je otprilike 3.300 kvadratnih metara. Promjene su vidljive već u prizemlju koje je odsada posvećeno isključivo ženskoj modi dok je na gornjoj etaži smješten muški asortiman. Taj bi raspored trebao povećati preglednost i mogućnost snalaženja u trgovini, a istovremeno pozivati na razgledavanje. „Za još veće zadovoljstvo tijekom kupovine prodajnu površinu povećali smo za otprilike 250 kvadratnih metara, a preuređenjem smo trgovinu učinili još svjetlijom i prepunom svjetlosti”, sa zadovoljstvom je izjavila Swiderski.

Proširenje asortimana vlastitim markama i originalnim shopovima
P&C trgovina u Zagrebu nudi odabran asortiman raznolikih modnih svjetova, koji je preuređenjem dodatno povećan i preoblikovan. Ekskluzivna marka Jake*s sada je predstavljena u konceptu „shop-in-shop”, a i vlastita marka REVIEW dobila je više prostora. Osim toga, preuređenjem je uvršteno više originalnih shopova, među kojima marke kao što su Joop! i Tommy Jeans. Stalan postav trgovine i dalje su modne marke Hugo, Boss Black, MarcCain, Tommy Hilfiger i Guess.

Prvi put prostor sa sportskom obućom i odjećom te odjećom za slobodno vrijeme
Posebno bismo istaknuli prostor namijenjen prezentaciji tenisica i sportske obuće te odjeće za slobodno vrijeme za mladu i sportsku ciljnu skupinu. „Sportska moda za svaki dan apsolutni je trend. Posebno nas raduje što u P&C trgovini u Zagrebu možemo ponuditi toliki izbor sportskih majica s kapuljačom, sportskih hlača i obuće”, rekla je Swiderski. I na muškoj i na ženskoj etaži mogu se naći kolekcije adidas, Champion, Nike i Calvin Klein Jeans.

Program u Peek & Cloppenburg trgovini u City Centeru one West
Novosti i aktualnu novu kolekciju možete od 10. do 13. rujna kupiti na popustu. Očekuje vas piće, glazba uživo i dodatna iznenađenja, naravno uz pridržavanje važećih zdravstvenih i sigurnosnih mjera. Osim toga, korisnici kartice za kupce i oni, koji to žele postati, mogu od 10. do 13. rujna uživati u popustu od 20 % na već sniženu robu i 10 % na novu kolekciju.

Hrvatsko tržište i rast poduzeća
Od dolaska na tržište 2006. poduzeće Peek & Cloppenburg ima 4 trgovine u Hrvatskoj, od kojih se tri nalaze u glavnom gradu. Širenje poduzeća započelo je krajem ‘90.-tih godina. U međuvremenu je poduzeće P&C otvorilo svoje trgovine u 15 zemalja, i to: Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Poljskoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Latviji, Litvi, Rumunjskoj, Sloveniji, Slovačkoj, a od ove godine i u Srbiji. Poduzeće će i u budućnosti nastaviti sa širenjem mreže trgovina, razvojem novih tržišta i širenjem u Istočnoj Europi.

You may also read!

Zdravko Marić i Luka Burilović

Marić: Naše glavne poruke su porezno rasterećenje i pogled prema naprijed

Na sastanku gospodarstvenika s ministrom financija Zdravkom Marićem održanom u Hrvatskoj gospodarskoj komori raspravljalo se o petom krugu porezne

Read More...
Lesnina

Kako odabrati idealni tepih

Ako unutar svoja četiri zida želimo uživati i osjećati se opušteno, bitno je da ambijent odgovara našim željama i

Read More...
Konzum

Preuređeni Super Konzum u Ivanić Gradu kupcima je otvorio svoja vrata

U novoobnovljenoj zgradi u centru grada uz Super Konzum nalazit će se i nekoliko međunarodnih brendova. Nedugo nakon otvorenja Konzuma

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.