Otvoren 36. „Nautic Show“

bujkovic

U okviru obilježavanja značajnog jubileja – pola stoljeća uspješnog rada, Jadranski sajam u Budvi, u svojoj bogatoj seriji izložbeno – komercijalnih prezentacija, danas je otvorio još jednu: međunarodni, tradicionalni, atraktivni, 36. po redu „Nautic Show“ – Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

Zahvaljujući se na prisustvu diplomatskih predstavnika, predstavnika Općine Budva i medija, direktor Jadranskog sajma doc. dr. Rajko Bujković kazao je da će ovogodišnja sajamska manifestacija biti posebno značajna sa stanovišta AD „Jadranski sajam“, jer nakon niza godina, kada se mijenjala poziciju Sajma nautike i kada je bilo poteškoća u organizaciji, ove godine „Nautic Show“ bilježi značajan rast.

„Imamo više od 30% rasta izloženih plovila koja će biti prezentirana posjetiteljima Sajma. Ovo je, svakako, prilika da pozovemo sve one koji se bave ovakvom djelatnošću da posjete Sajam, iskoriste sajamske popuste i na kvalitetan način se pripreme za nastupajuću turističku sezonu“ – poručio je Bujković.

Direktor Bujković, na kraju je poželio da izlagači ostvare planirane rezulate, a posjetitelji upravo u okviru ove sajamske manifestacije, nađu ono što im je potrebno u susret novoj turističkoj sezoni.

Svečano otvarajući 36. Nautic Show, potpresjednik Općine Budva Veselin Marković kazao je:
“Danas smo svi u prilici da prisustvujemo još jednoj od mnogih manifestacija u organizaciji „Jadranskog sajma” u Budvi. Prateći privredne tokove, Jadranskі sajam AD je razvijao svoju djelatnost, kako u zemlji, tako i u inozemstvu. Ono što је konstantno u njegovom razvoju jeste i manifestacija koja nas je danas okupila. Danas, uz posebno zadovoljstvo, otvaramo 36. NAUTIC SHOW — Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju. Ovakve vrste sajmova predstavljaju izuzetnu priliku da se promovraju izlagači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Malte, ali i naše države, koji ćе predstaviti poznate svjetske brendove plovila, opreme za sport i rekreaciju.“

Potpredsjednik Marković je naglasio da je posebno zadovoljan time što se najznačajnije sajamske manifestacije događaju baš u Budvi i zahvalio Jadranskom sajmu na organizaciji ove, kako je kazao, prestižne međunarodne izložbe.

Pročitajte još vijesti!

Poslovni aspekti trgovine

Izašla nova knjiga – “Poslovni aspekti trgovine”

Iz tiska je izašla knjiga “Poslovni aspekti trgovine” u izdanju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Knjigu su uredili članovi Katedre

Read More...
Adrovic

Novih kredita na hrvatskom tržištu ove godine više od 60 mlrd kuna

Za razliku od 2017. godine, kada je zbog izbijanja krize u Agrokoru tržište kredita “malo zaškripalo”, u 2018. kreditni

Read More...
crikva

PBZ CO i Erste službeno preuzeli crikvenički Jadran

Mirovinski fondovi PBZ CO i Erste preuzeli su i službeno u utorak 70,74 posto udjela u crikveničkom Jadranu, a

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake