Otvoren prvi Lidl u Crikvenici, 90. u Hrvatskoj

In Trgovina na malo
Voditeljica trgovine Nikolina Tomic i gradonacelnik Crikvenice Damir Rukavina

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, koja s novootvorenom trgovinom u Crikvenici trenutno broji 90 trgovina diljem Hrvatske.

Riječ je o prvoj Lidlovoj trgovini u Crikvenici, izgrađenoj prema novom konceptu gradnje i dizajna. Novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Lidl će u novoj crikveničkoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Prvu Lidlovu trgovinu u Crikvenici svečano su otvorili voditeljica trgovine Nikolina Tomić, uz pomoć gradonačelnika Crikvenice Damira Rukavine, a poznati hrvatski komičar Goran Vugrinec Goc vodio je svečano otvorenje. Dječji zbor Grada Crikvenice „Raspjevani slavuji“ razveselili su sve prisutne svojim glazbenim programom, a Lidl je i ovaj put lokalnoj zajednici dao svoj doprinos donacijom Dječjem zboru Grada Crikvenice.

Kupci i posjetitelji imali su priliku uživati u finim krafnama, slatkišima, kavi, čaju i balonima, ali i ekskluzivnim kuharicama „Mate i Tomaž“ koje je Lidl dijelio svojim prvim kupcima na otvorenju prve trgovine u Crikvenici. Najmlađe je posebno razveselio Djed Božićnjak koji je mališanima dijelio slatkiše.

Moderni koncept gradnje i uređenja za još ugodniju kupnju
Prodajni prostor moderne trgovine u Crikvenici iznosi cca 1300 m2. U trgovini je svoje radno mjesto pronašlo 11 zaposlenika, a kupcima će na raspolaganju biti natkriveni garažni prostor sa 96 parkirnih mjesta.

Lidlovi kupci na otvorenju
Lidlovi kupci na otvorenju

Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina, širi hodnici, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom.

Više prirodnog svjetla i prednja staklena stjenka značajno su promijenili izgled trgovine, dok posebno opremljene komore za skladištenje voća i povrća, veća pekara i moderne prostorije za odmor djelatnika svakako još pozitivnije utječu na svakodnevicu Lidlovih zaposlenika. Nove, moderne trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost. Stanovnici Crikvenice i okolice tako su dobili modernu trgovinu za kupovinu, poznatu po najboljem omjeru cijene i kvalitete svih svojih proizvoda.

You may also read!

plenkovic

Tri segmenta djelovanja za ublažavanje rasta cijena energenata

Premijer Andrej Plenković u srijedu je najavio kako će Vlada s ciljem ublažavanja rasta cijena energenata na građane djelovati

Read More...
Donacija dm

Donacija dm-a u iznosu od 67.595 kuna za nastavak istraživanja raka prostate

U srijedu, 26. siječnja, dm je Institutu Ruđer Bošković predao donaciju u iznosu od 67.595 kuna koja je namijenjena

Read More...
Milanović Kraš

U slavljeničkoj godini Kraš potvrđuje lidersku poziciju i nastavlja rasti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Kraš prehrambenu industriju d.d. koja obilježava 110 godina poslovanja. Početak poslovanja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.