Otvoren SPAR supermarket u Kaštel Sućurcu

In Tvrtke i tržišta
Otvoren SPAR supermarket u Kaštel Sućurcu

Najnoviji SPAR supermarket uređen je prema najvišim tehnološkim standardima i rasprostire se na gotovo 1300m2 prodajne površine. SPAR supermarket nalazi se na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 344, a kupcima će biti dostupnije ono što poznaju od bogate SPAR ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat.

Posebnost ovog SPAR supermarketa su mesnica s uvijek bogatom ponudom najboljih pozicija mesa te ribarnica s uvijek svježom ponudom ribe, kao i toploteka, odnosno raznovrsna ponuda toplih, gotovih jela i salata. Ovaj SPAR supermarket opremljen je velikom rashladnom komorom, što osigurava veće količine ohlađenog pića, posebnost koja je neophodna za lokaciju u Dalmaciji uoči sezone u kojoj se očekuju velike vrućine. Kupci, osim bogatog izbora kvalitetnog i svježeg voća i povrća te bogatog izbora neprehrambenih artikala bržu kupovinu mogu obaviti kroz jednostavne i praktične samoposlužne blagajne.

SPAR Hrvatska kontinuirano daje podršku lokalnim proizvođačima tako je na policama novog SPAR Supermarketa u Kaštel Sućurcu osigurao mjesto za domaće proizvode pekare Babić koja će kupcima ponuditi domaća peciva i kruh te nacionalno poznatu Pincu. Također, kupcima će biti dostupni kolači OPG Deana Miletić, dok će Dalmata iz Dugopolja kupcima ponuditi vlastitu marku domaćih pića. Na policama će se naći i svježe sezonske lubenice Vagros iz Splita, domaći njoki Nici iz Solina te mliječni proizvodi domaće mljekare Dalmatinski sirevi iz Splita.

Ono što posebno ističe SPAR trgovine od konkurencije je dodatan popust od 10 posto na kupovinu šest butelji vina, kao i besplatna, praktična i iznimno kvalitetna torba za vino, ali i mogućnost povrata pića koje se ne potroši prilikom obiteljskih ručkova, fešti, slavlja.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u trgovačkom centru Stop Shop u Kaštel Sućurcu bit će od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 21 sat.

You may also read!

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog

Read More...
PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

Legendarni talijanski nogometni trener Arrigo Sacchi najavio Italia Soccer Camp 2023. Veliko nam je zadovoljstvo najaviti Italia Soccer Camp 2023.

Read More...
cagalj-gruden-krajcic

Europske igre i Europski olimpijski festival mladih – velike prilike za gospodarstvo

"Infrastruktura – trošak ili ulaganje u sportsku zajednicu" tema je o kojoj se danas govorilo na sjednici saborskog Odbora

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design