Otvorena Finina poslovnica u Marti retail parku u Rijeci

In Porezi / zakoni
fina

U ponedjeljak je s radom započela Finina nova poslovnica u riječkom trgovačkom centru Marti retail park. Finine usluge dostupne su građanima i poslovnim subjektima radnim danom i subotom od 8 do 20 sati. Povodom otvorenja, u ovoj su poslovnici u razdoblju od 2. do 7. rujna naknade na sve gotovinske uplate građana 20 % niže, a najbrže klijente čekaju i pokloni iznenađenja.

Finina je poslovnica smještena u prizemlju novootvorenog riječkog trgovačkog centra Marti retail park, Martinkovac 127. Posjetitelji, kao i tvrtke koje posluju u ovom centru i njegovoj blizini, sada mogu svoje transakcije obavljati brže, bliže i povoljnije.

Građani u poslovnici u Marti retail parku mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, zatražiti otkup i prodaju efektivnog stranog novca kroz mjenjačnicu, razmijeniti gotov novac, izvršiti prijavu/promjenu prijave osiguranika u OMF, kupiti obrasce biljege, mjenice, vrijednosne kupone i ugovore o sezonskom radu, slati i primati gotov novac u ime i za račun Western Uniona, preuzeti potvrde, preglede i preslike dokumentacije iz Očevidnika redoslijeda za plaćanje i dobiti usmene informacije o osnovama za plaćanje, podnijeti zahtjev za sklapanje SEPA suglasnosti, podnijeti račune i/ili popunjene obrasce za izradu i slanje PDV-a i PDV-S obrazaca u sustav ePorezna za iznajmljivače paušaliste, podnijeti Zahtjev za prodaju udjela u Fondu hrvatskih branitelja i podići dividendu. Također, mogu se registrirati u sustav eGrađani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave.

Poslovnim subjektima su dostupne usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, preuzimanja dnevnih izvadaka o promjeni i stanju računa, primitak i obrada R-S/R-Sm obrazaca iz prethodnih godina, obrade i trezoriranja gotovog novca, razmjene novca, predaje zahtjeva za bonitetne informacije, preslike dokumentacije RGFI i podataka iz JRR, predaje i obrade financijskih izvještaja, preslike dokumenta, predaje zahtjeva za izradu i slanje obrazaca u sustav ePorezna, eTrošarine, e-mirovinsko i e-zdravstveno, upisa u Registar stvarnih vlasnika te usluge izdavanja digitalnih certifikata vezane uz fiskalizaciju.

Ova je poslovnica četvrta Finina poslovnica u Rijeci te će, vjerujemo, olakšati poslovanje i približiti ponudu Fininih usluga svim Riječanima, a posebno stanovnicima koji gravitiraju ovoj atraktivnoj lokaciji Marti retail centra.

Financijska agencija je nedavno produžila radno vrijeme velikog broja svojih poslovnica diljem zemlje (u više od 80 poslovnica). Neke poslovnice tako sada ujutro počinju s radom pola sata ranije nego prije, a neke rade duže poslijepodne i subotom. Dio je to Finine želje da odgovori na potrebe svojih klijenata na svakoj lokaciji te im omogući obavljanje transakcija i izvan njihovog radnog vremena.

Više informacija o Fininim uslugama dostupno je u svim poslovnicama, putem besplatnog telefona 0800 0080 te internetske stranice www.fina.hr.

You may also read!

1-Inicijativa-30-za-2019-godinu

Raste broj članica HUP-ove inicijative 30%

U petak je u HUP-u još šesnaest vodećih tvrtki i medijskih kuća pristupilo HUP-ovoj Inicijativi 30%, a posebna gošća

Read More...
1-Pink ribbon

dm obilježava mjesec borbe protiv raka dojke

Tijekom listopada kupci u dm prodavaonicama mogu podržati donaciju Udruzi P.I.N.K. life U četvrtak, 12. rujna dm i partneri najavili

Read More...
Zavod za zapošljavanje

Revidirani podaci o broju zaposlenih

Podaci o broju zaposlenih iz administrativnih izvora u Hrvatskoj dosad su imali dosta manjkavosti, što je smanjivalo njihovu relevantnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.