Otvorena prva TISAK plus prodavaonica u Osijeku

In Tvrtke i tržišta
TISAK plus Osijek

Novi format Tiskovog prodajnog koncepta po prvi put dostupan u Osijeku i ovom dijelu Hrvatske.

TISAK plus, novi format Tisak prodavaonica, po prvi put je otvoren u Osijeku na adresi Gacka ulica 10 u sklopu trgovačkog centra Mercator. Od danas će tako Osječani i stanovnici okolnih mjesta imati priliku svoju kupovinu obaviti u TISAK plus prodavaonici u kojoj će im, uz posebni prošireni asortiman, biti dostupne i sve već poznate Tiskove usluge.

Kao nastavak na prodajne formate Tiskovih kioska i TisakMedia prodavaonica u Osijeku, TISAK plus OSIJEK II u Mercatoru osigurava svojim kupcima razne kategorije asortimana među kojima su tiskovine, grickalice, pića, ali i poklon asortiman, igračke, školski pribor, gaming, tehnika. Također, iz dodatnog niza usluga koje TISAK plus nudi svojim kupcima u Osijeku, ističu se kupovina i nadopuna GPP-BUTRA, kao i usluge plaćanja računa, slanje paketa Tisak paketom, Aircash, mjenjačnica, izrada fotografija, igre Hrvatske lutrije te kupovina ulaznica za razne događaje.

TISAK plus OSIJEK II osma je po redu otvorena prodavaonica ovog formata u Hrvatskoj, a prva u Osijeku i okolici. Iako je Tisak u Osijeku već dugi niz godina prisutan, otvorenjem ovog novog formata Osječani će od sada imati na raspolaganju sva tri formata Tiskovih prodajnih mjesta: kiosk, TisakMedia i TISAK plus.

„TISAK plus objedinjuje najbolju ponudu i usluge kioska i TisakMedia prodavaonica. Veseli me što i Osječanima od danas možemo ponuditi proširenu uslugu Tiska kao što to činimo i u ostatku Hrvatske, a s obzirom na široki izbor usluga kao što su GPP-BUTRA, plaćanje računa, Tisak paket, mjenjačnica itd., svi naši kupci iz Osijeka i okolice u novootvorenom TISAK plusu mogu na jednom mjestu obaviti niz brzih, jednostavnih i sigurnih usluga koje štede vrijeme i novac. Drago mi je da, uz podršku naših kupaca, kontinuirano unaprjeđujemo naše poslovanje i stvaramo novitete kojima možemo omogućiti još kvalitetniju ponudu i uslugu, baš kao što to činimo i u sklopu novog formata TISAK plus.“, izjavio je prilikom otvorenja Boris Jurić, rukovoditelj regije istok.

You may also read!

Valamar Amicor Green

Valamar Amicor Green Resort u najužem izboru za europski ‘Hotel Innovation Award 2023′

Valamar Amicor Green Resort izabran je kao jedan od tri finalista za „Hotel Innovation Award 2023“ priznanje koje se

Read More...
Cromaris obilježio 40. godišnjicu

Cromaris obilježio 40. godišnjicu početka mrijesta u Ninu

Kako bi obilježili prve početke mrijesta brancina, Cromaris je u svom mrijestilištu u Ninu priredio svečano obilježavanje 40. godišnjice

Read More...
eib

EIB i HBOR osigurali nova sredstva za financiranje u Hrvatskoj u iznosu pola milijarde eura

Očekuje se da će se novim sporazumom između Europske investicijske banke (EIB) i Hrvatske banke za obnovu i razvitak

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design