Otvorena prva TISAK plus prodavaonica u Osijeku

In Tvrtke i tržišta
TISAK plus Osijek

Novi format Tiskovog prodajnog koncepta po prvi put dostupan u Osijeku i ovom dijelu Hrvatske.

TISAK plus, novi format Tisak prodavaonica, po prvi put je otvoren u Osijeku na adresi Gacka ulica 10 u sklopu trgovačkog centra Mercator. Od danas će tako Osječani i stanovnici okolnih mjesta imati priliku svoju kupovinu obaviti u TISAK plus prodavaonici u kojoj će im, uz posebni prošireni asortiman, biti dostupne i sve već poznate Tiskove usluge.

Kao nastavak na prodajne formate Tiskovih kioska i TisakMedia prodavaonica u Osijeku, TISAK plus OSIJEK II u Mercatoru osigurava svojim kupcima razne kategorije asortimana među kojima su tiskovine, grickalice, pića, ali i poklon asortiman, igračke, školski pribor, gaming, tehnika. Također, iz dodatnog niza usluga koje TISAK plus nudi svojim kupcima u Osijeku, ističu se kupovina i nadopuna GPP-BUTRA, kao i usluge plaćanja računa, slanje paketa Tisak paketom, Aircash, mjenjačnica, izrada fotografija, igre Hrvatske lutrije te kupovina ulaznica za razne događaje.

TISAK plus OSIJEK II osma je po redu otvorena prodavaonica ovog formata u Hrvatskoj, a prva u Osijeku i okolici. Iako je Tisak u Osijeku već dugi niz godina prisutan, otvorenjem ovog novog formata Osječani će od sada imati na raspolaganju sva tri formata Tiskovih prodajnih mjesta: kiosk, TisakMedia i TISAK plus.

„TISAK plus objedinjuje najbolju ponudu i usluge kioska i TisakMedia prodavaonica. Veseli me što i Osječanima od danas možemo ponuditi proširenu uslugu Tiska kao što to činimo i u ostatku Hrvatske, a s obzirom na široki izbor usluga kao što su GPP-BUTRA, plaćanje računa, Tisak paket, mjenjačnica itd., svi naši kupci iz Osijeka i okolice u novootvorenom TISAK plusu mogu na jednom mjestu obaviti niz brzih, jednostavnih i sigurnih usluga koje štede vrijeme i novac. Drago mi je da, uz podršku naših kupaca, kontinuirano unaprjeđujemo naše poslovanje i stvaramo novitete kojima možemo omogućiti još kvalitetniju ponudu i uslugu, baš kao što to činimo i u sklopu novog formata TISAK plus.“, izjavio je prilikom otvorenja Boris Jurić, rukovoditelj regije istok.

You may also read!

MAGROS 2022 - Naglasak na novim izazovima

MAGROS 2022 – Naglasak na novim izazovima

Tema ovogodišnje 34. tradicionalne konferencije trgovaca i proizvođača MAGROS 2022 bila je vrlo izazovna. Riječ je o trgovini u

Read More...
FORTENOVA

Ugovor o suradnji Fortenova grupe i EI Hrvoje Požar na izradi studije izračuna ugljikovog otiska u Fortenova grupi

Fortenova grupa i Energetski institut Hrvoje Požar potpisali su ugovor o suradnji na izradi studije izračuna ugljikovog otiska Fortenova

Read More...
Vesna Pavković (dm) Helena Nađ

Proizvodi brenda Prirodna kozmetika Helena iz Podgorača od studenog u dm-u

U ponudi dm-a od studenog 2022. godine bit će dostupni proizvodi brenda Prirodna kozmetika Helena iz Podgorača koje je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design