Otvorene prijave za programe studentske stručne prakse Erste banke Generalna proba i IT lab

In Obrazovna rješenja
ITLab studenti_vjerujusebe

Redovni studenti fakulteta ekonomskog usmjerenja te studenti tehničkih fakulteta i ove godine mogu se prijaviti na programe stručnih praksi Erste banke, Generalna proba i IT Lab. Dok se na „Generalnu probu“ mogu prijaviti redovni studenti ekonomskih fakulteta, na „IT Lab“ se mogu prijaviti redovni studenti fakulteta poput primjerice FER-a, FOI-a ili PMF-a, kao i studenti privatnih učilišta/veleučilišta/sveučilišta tehničkog usmjerenja.

Banka programe provodi već treću godinu zaredom, a osim što praktikantima omogućuje da kroz programe steknu neophodno radno iskustvo i za to budu plaćeni, daje im i mogućnost nastavka rada u banci po završetku prakse, odnosno fakulteta.

Program „IT Lab“ studentima tehničkih fakulteta osigurava stjecanje praktičnih znanja i vještina u jednom od najvećih bankarskih IT sustava u regiji u segmentu „Change the Bank“ zaduženom za razvoj programskih rješenja i konkretnih projekata te nadležnom za digitalno bankarstvo Erste banke. Tijekom prakse studenti će imati priliku raditi na tehnologijama koje se koriste u izradi i razvoju financijskih informatičkih sustava te će im se omogućiti rad sa stručnjacima i pohađanje programa edukacija i radionica. Praksa će trajati tri ljetna mjeseca (lipanj-kolovoz) 2018., a održavat će se u Zagrebu, Rijeci i Bjelovaru. Po završetku prakse, studentima se otvara mogućnost stipendiranja od strane banke, nastavak rada u banci, kao i mogućnost zapošljavanja nakon završetka fakulteta. Kako bi sudjelovali u programu, studenti se trebaju prijaviti slanjem životopisa do 15. travnja 2018. na itlab@erstebank.com, a banka će odabrati njih 15.

Studentima ekonomskih usmjerenja koji se prijave na program „Generalna proba“ pružit će se prilika da znanja stečena na studiju primijene u stvarnom poslovnom okruženju te dodatno razviju vještine i obogate znanja kroz rad sa stručnjacima, te posebno kreirane programe internih radionica i edukacija. Studenti će, između ostalog, sudjelovati u radu raznih organizacijskih jedinica banke. Praksa će se održavati u Zagrebu, Rijeci, Bjelovaru, Splitu, Zadru, Puli i Dubrovniku tijekom tri ljetna mjeseca (lipanj-kolovoz), za što će studenti dobiti i mjesečnu plaću u visini 1.750,00 kn. Studenti se mogu prijaviti slanjem životopisa do 15. travnja 2018. na e-mail: generalnaproba@erstebank.com, a banka će odabrati 20 najboljih.

„S obzirom na veliki interes studenata prošle godine, kad su programi privukli dvostruko, odnosno, trostruko više prijavljenih u odnosu na 2016., banka je prakse odlučila organizirati i ove godine. Veselimo se novim prijavama i studentima. Za njih smo rezervirali naše najbolje mentore, a od studenata očekujemo da budu znatiželjni i puni pitanja te da u naše okruženje dođu bez predrasuda o poslovnom i bankarskom svijetu. Vjerujemo da će nakon ove prakse biti bogatiji i znanjem i poznanstvima.”, kaže Maja Crnjak, direktorica Sektora ljudskih potencijala.

You may also read!

izvoz

Fondove Europske unije usmjeriti u projekte za brži rast

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je u utorak da je jedan od ključnih izazova u budućnosti povećanje stopa rasta

Read More...
Podravka

Rast prometa, u fokusu Valamar i Podravka

Dionički indeksi Zagrebačke burze (ZSE) u utorak su pali, a promet je povećan pri čemu se najviše trgovalo dionicama

Read More...
dop

Dodijeljene nagrade Indeks DOP-a

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj održana je jedanaesta dodjela nagrade Indeks DOP-a

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.