Otvoreni sajmovi PRAVO DOBA i DENTEX

In Sajmovi i izložbe
doba

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi PRAVO DOBA, sajam za zrele generacije i DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine.

PRAVO DOBA
Posjetitelje na sajmu Pravo doba očekuje bogat, zanimljiv i edukativan stručno prateći program koji se sastoji od stručnih skupova i radionica aktivnog i zdravog starenja, predavanja, prezentacija, modne revije i drugih zanimljivih sadržaja.
Na izložbenim prostorima izlagača moći će se obaviti tzv. mali sistematski pregled (mjerenje glukoze u krvi, mjerenje tlaka, spirometrija, oksimetrija, testiranje sluha, mjerenje očnog tlaka, provjeru vidne oštrine, mjerenje dioptrije, pregled oka s prijenosnim biomikroskopom, ultrazvučno mjerenje mineralne gustoće kosti i mjerenje vitaminsko mineralnog statusa u organizmu).

Svoju ponudu prezentirat će lječilišta, toplice, zdravstvene ustanove, domovi za starije osobe, tvrtke s opremom, pomagalima, dodacima prehrani, kozmetikom, turističke agencije, udruge i drugi izlagači.

Pripremljen je okrugli stol o zapošljavanju i prekvalifikacijama osoba starijih od 50 godina pod nazivom Kako se zaposliti u pedesetima? Aktivna politika zapošljavanja i pokretanje nove karijere. Sudionici su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Pučko otvoreno učilište Zagreb.

Ističemo i panel diskusiju u organizaciji portala „One nastupaju“ s temom Život u mirovini – potraga za novim identitetom.

Pokrovitelj Sajma Pravo doba je gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

DENTEX
Zajednička nastojanja da se u proljeće svake druge godine dentalna struka Hrvatske i okolnih zemalja okuplja na Zagrebačkom velesajmu radi osobnog usavršavanja i upoznavanja s novitetima u dentalnoj industriji i praksi rezultira kontinuiranim rastom sajma. Od prvog sajma 2010. do ove godine broj izlagača veći je 97%, a izložbena površina 124%.

U tri dana održavanja, sajam nudi platformu za neposrednu komunikaciju poslovnih partnera, kontakte sa strukom, demonstraciju rada opreme, dogovaranje buduće suradnje i razmjenu iskustava.

Bogatu izložbu nadopunjavaju aktualne teme stručnog programa kao i edukativne i atraktivne demonstracije novih tehnika i tehnologija. Posebno ističemo program kvalitetnih pratećih događaja koji koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine i pretvaraju DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka, predstavljanja noviteta i stjecanja uvida u mogućnosti novih tehnologija.

Dentex zajednički organiziraju Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma.

Svečano otvorenje sajma PRAVO DOBA je u 13,00 sati, a otvorit će ga gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

Svečano otvorenje sajma DENTEX je u 14,00 sati, a otvorit će ga prof. dr. sc. Milan Kujundžić, dr. med., ministar zdravstva Republike Hrvatske.

Oba sajma traju do subote, 19. svibnja.

Sajmovi su otvoreni do 18,00 sati.

Ulaz na PRAVO DOBA je besplatan, a cijena ulaznice za sajam DENTEX iznosi 30,00 kuna.

You may also read!

gastro

Na ZV od 20. do 24. veljače sajmovi Nautika, Hotel&gastro, Dani lova i ribolova te Festival maslina

Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 20. do 24. veljače će se održati sajmovi Nautika, Hotel&Gastro, Dani lova i ribolova

Read More...
Valamar Argosy Hotel

Valamar Riviera sa sindikatima dogovorila isplatu 13. plaće u neto iznosu od 5.000 kuna

Valamar Riviera sklopila je danas sporazum sa Sindikatom turizma i usluga Hrvatske te Sindikatom Istre, Kvarnera i Dalmacije kojim

Read More...
vojna

Hrvatske tvrtke na najvećem sajmu vojne industrije

„Uz godišnji izvoz od preko 100 milijuna eura, tvrtke hrvatske obrambene industrije poznati su kao provjereni dobavljači s proizvodima

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.