Ovog ljeta uživajte u osvježavajućim voćnim jogurtima bez dodanog šećera

In Promocije / novi proizvodi
Ovog ljeta uživajte u osvježavajućim voćnim jogurtima bez dodanog šećera

Dukat je proširio liniju voćnih jogurta bez dodanog šećera novim okusima – slatki trio (jabuka, malina i jagoda) i bobica spoj (jabuka, kupina i borovnica)

Pitate li se je li moguće uživati u desertu bez grižnje savjesti prije odlaska na more? Odgovor je da, jer je Dukat svoju liniju voćnih jogurta bez dodanog šećera proširio s dva nova okusa. Rezultat su voćni jogurti bez dodanog šećera koji od sada dolaze i u bočicama te u dvije neodoljive kombinacije okusa: slatki trio koji spaja okuse jabuke, maline i jagode, dok bobica spoj uz jabuku, kombinira kupinu i borovnicu.

Dukat je koncem godine na hrvatsko tržište lansirao prve voćne jogurte bez dodatka šećera u čašicama, a oni, kao i novi voćni jogurti u bočicama sadrže samo prirodno prisutne šećere iz voća i mlijeka. Bogati sočnim voćem, s nježnom slatko-kiselom notom savršen su međuobrok za sve koji nastoje smanjiti unos šećera, a ljubitelji su ukusnih voćnih okusa.

Cijela linija Dukat voćnih jogurta bez dodanog šećera odgovor je Dukata na potrebe potrošača koji danas sve više traže jednostavne i prirodne proizvode i slijede trendove zdrave prehrane.

Novi voćni jogurti bez dodanog šećera dolaze u praktičnim bočicama od 330 grama po preporučenoj cijeni od 8,49 kn.

You may also read!

lopar

Rajska plaža u Loparu domaćin devetog Festivala skulptura u pijesku

Na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu od 11. do 14. kolovoza 2020. godine održat će se Festival

Read More...
Erste

EBRD dodijelio Erste banci TFP nagradu za najuspješniju banku partnera u Hrvatskoj treću godinu zaredom

U sklopu dodjele priznanja najuspješnijim bankama partnerima za 2019. godinu, u okviru programa TFP (Trade Facilitation Programme), EBRD je

Read More...
pevex

Kako će raditi Pevex tijekom blagdana Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Odlukom Uprave tijekom blagdana 'Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja' radit će svih 25 prodajnih centara,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.