Paket koji nas spaja – Kraš i Hrvatska pošta omogućile online narudžbu slatkih proizvoda

In Logistika
kras

Ostati doma i sačuvati zdravlje u vremenima epidemijske krize je najvažnije, a kako bi se hrvatski građani iz sigurnosti svog doma mogli zasladiti ili razveseliti najdraže osobe, Kraš je u suradnji s Hrvatskom poštom osigurao online narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu putem internetske trgovine Žuti klik (www.žutiklik.hr).

U Kraševom ‘Paketu koji nas spaja’ slatki su proizvodi, kojima vam želimo omogućiti da uživate u našim najpopularnijim slasticama, a bit će vam dostavljeni u poštanski ured ili na kućnu adresu. Paketom možete i čestitati rođendan, rođenje djeteta, godišnjicu braka ili uljepšati nekome koga volite nadolazeći Uskrs. Osmislili smo tri različita paketa po cijenama od 200 i 300 kuna s proizvodima koje najviše volite.

„Sačuvati zdravlje je najvažnije i zato je zasad nužno ostati doma. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenom sustavu, našim herojima – liječnicima i medicinskom osoblju u borbi protiv epidemije koronavirusa. Kako bi ova teška vremena malo zasladili Kraš je za Vas pripremio pakete koje možete dobiti na svoju kućnu adresu. Za Vas će ih pripremati vrijedni radnici Kraša, koji su u ovoj krizi pokazali predanost i posebnu odgovornost. U tome će nam pomoći i poštari Hrvatske pošte, koji svakodnevno obilaze poštanske sandučiće diljem Hrvatske“, poručio je Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraša.

Hrvatska pošta koristi sve svoje kapacitete kako bi se dostava pošiljaka i rad poštanskih ureda nastavio i u ovoj kriznoj situaciji. Sukladno uputama nadležnih tijela prilagođava svoje poslovanje i poduzima sve mjere kako bi se umanjila mogućnost širenja epidemije i osigurao kontinuitet poslovanja.

„Svjesni smo iznimne važnosti pošte i osjećamo dužnost pomoći građanima da što lakše prebrode ovu situaciju. Naša internetska trgovina Žuti klik, nudi pregršt prehrambenih proizvoda, a slatki Kraševi paketi sigurno će i velikima i malima izmamiti osmijeh na lice čak i u ovim teškim vremenima“, kazao je Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte.

Radnici Hrvatske pošte uvijek su na raspolaganju građanima, a posebno u kriznim vremenima. Opremljeni su zaštitnim sredstvima, posebno se pazi na higijenu, ograničen je broj rukovanja pojedinačnim pošiljkama, a paketi se prevoze u sigurnim uvjetima. Poštari neumorno dostavljaju poštu, radnice u poštanskim uredima na usluzi su korisnicima, vozači svakodnevno prevoze pošiljke, a brojni radnici u sortirnicama razvrstavaju pisma i pakete. Podršku poslovanju pružaju brojne radnice i radnici u administraciji i IT-u. Svi oni svakodnevno žive misiju Hrvatske pošte – biti građanima na usluzi i zbog toga im iskreno hvala!

You may also read!

Gordana Picek

dm i Biobaza za unapređenje ženskog zdravlja – osigurana donacija od 24 tisuće kuna za KBC Zagreb

U četvrtak, 28. svibnja, dm i Biobaza predali su donaciju od 24.276 kuna Udruzi P.I.N.K. – life koja je

Read More...
turizam

HUT: Dodatna liberalizacija prelaska granica i uvođenje aplikacije za turiste važan su poticaj za sezonu

Vlada je odlukom o liberalizaciji prelaska granica s najviše razine poslala jasnu poruku da je Hrvatska turistički otvorena što

Read More...
stulic

SSSH i STH predsjedniku Vlade RH: Očekujemo da štitite i provodite zakone, a ne da imate razumijevanja za one koji ih krše

Nastavno na Odluku Stožera civilne zaštite RH o ukidanju zabrane rada trgovina nedjeljom, Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Sindikat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.