Pevec otvorio novi prodajni centar u Vukovaru

In Tvrtke i tržišta
Pevec svečano otvorio novi prodajni centar u Vukovaru

PEVEC d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, u subotu je svečano otvorio novoizgrađeni prodajni centar u Vukovaru koji se prostire na 5.000 četvornih metara neto prodajne površine. Izgradnja ovog modernog centra svojevrsni je početak jedinstvenog kompleksa maloprodajnog parka koji će biti otvoren sljedeće godine te, na površini od 10.000 četvornih metara, svojim kupcima ponuditi brojne sadržaje.

„Iznimno sam radostan što smo uspjeli izgraditi ovaj objekt, prvi u Vukovarsko-srijemskoj županiji, u našem Gradu Heroju. Osiguranje radnih mjesta i omogućavanje ostanka brojnih obitelji u simbolu Domovinskog rata je neprocjenjivo. Uvijek iznova naglašavam kako su zaposlenici naš najvredniji dio i ponosan sam na činjenicu što su upravo nas izabrali za poželjnog poslodavca. Međutim, naše ulaganje u Slavoniju ne prestaje u Vukovaru, radovi na novom centru u Vinkovcima napreduju, kao i rekonstrukcija centra u Slavonskom Brodu“, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.

Osim izvanredne pozicije na raskrižju Osijeka, Vinkovaca i Borovog Naselja, maloprodajni park će stanovnicima Vukovara i okolice donijeti dosad neviđenu raznolikost ponude. Uz Pevecov asortiman prilagođen regionalnim potrebama, zahtjevima poljoprivrednika i obrtnika, proširit će se i ponuda za stanovnike grada i okolice te omogućiti obiteljima obavljanje kupnje na jednome mjestu. Kompleks će obuhvaćati modne prodavaonice i lokale, a i poznati maloprodajni lanci iskazali su velik interes za dolazak u park. Cilj je učiniti iskustvo kupovine ugodnijim i pristupačnijim za čitavu obitelj.

2-Jure Radoš, Ivan Penava, Krešimir Bubalo
Jure Radoš, Ivan Penava i Krešimir Bubalo

„Čestitam tvrtki Pevec! Uz ponudu koju nam je Pevec omogućio, moram se osvrnuti i na socijalnu notu njihove prisutnosti u gradu. Pored radnih mjesta koja su sačuvana i novih koja su otvorena Vukovarkama i Vukovarcima, Pevec već treću godinu zaredom sufinancira našu Pučku kuhinju velikodušnim iznosom od 20.000 kuna mjesečno. Ne preostaje mi ništa drugo, nego zaželjeti gospodinu Lovrinčeviću i svim djelatnicima i djelatnicama Peveca toplu dobrodošlicu. Ovim putem im se zahvaljujem za sve što čine za dobrobit grada Vukovara i njegovih građana“, rekao je Ivan Penava, gradonačelnik grada Vukovara, kojeg su u vukovarskom prodajnom centru ugostili članovi Uprave Peveca Krešimir Bubalo i Jure Radoš.

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, u posljednje tri godine povećao je prihode za 65 posto, dok je neto dobit povećana za gotovo 480 posto. Uz to, Pevec je u istom razdoblju stekao pravo vlasništva u deset prodajnih centara, otvorio pet novih prodajnih centara i zaposlio gotovo 600 novih djelatnika. Osim već spomenutih prodajnih centara u Vukovaru, Slavonskom Brodu i Vinkovcima, u narednom razdoblju planira se i gradnja novog prodajnog centra u Splitu.

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, posluje od 1990. dok se na tržištu neprehrambenih proizvoda izdvaja širinom asortimana te odličnim odnosom cijene i kvalitete svojih proizvoda.

You may also read!

Ravlić

Za Uskrs manja potrošnja, ali veća potražnja za domaćim proizvodima

Prošle godine je od velikog četvrtka do uskrsnog ponedjeljka ukupno potrošeno preko 1,4 milijardi kuna, ali ove godine bi

Read More...
trznica

Dozvoljen rad tržnicama uz posebne mjere

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite RH dopušta se, uz pridržavanje stroge mjere socijalnog distanciranja, rad zatvorenih objekata (prodavaonica i

Read More...
mastercard

Prihvaćen prijedlog HUP-ove Udruge trgovine: Produžuje se rad trgovina, osigurani uvjeti za smanjivanje koncentracije kupaca

HUP pozdravlja odluku Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite koji je prihvatio našu molbu i dozvolio da se zbog uskršnjih

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.