PEVEX nagradio svojih 1000 kupaca s ukupno milijun kuna

In Trgovina na malo
PEVEX

Priliku za osvojiti ukupno milijun kuna u nagradnoj igri „Za Božić ko iz priče, u Pevexu milja kuna bit će!“ imalo je više od 870 tisuća članova Pevex kluba. Nagradna igra trajala je mjesec dana, od 19.11.2022. do 19.12.2022., a moglo se osvojiti jednu od 1000 nagrada.

Glavne nagrade su podijeljene ovaj tjedan, a prvu i to 100 tisuća kuna na Pevex darovnoj kartici osvojio je Mario Mrazović iz Novog Marofa.

„Moja obitelj i ja često kupujemo u Pevexu i nismo mogli vjerovati kad su nas nazvali iz prvog hrvatskog trgovačkog lanca i priopćili da smo upravo mi osvojili najveću nagradu, 100.000 kuna na Pevex darovnoj kartici! U svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem Pevexu na vrijednoj nagradi koja će nam uvelike pomoći“ komentirao je nagradu sretni dobitnik Mario Mrazović iz Novog Marofa prilikom uručenja vrijednog dobitka.

Uz 100 tisuća kuna glavne nagrade, ovaj su tjedan uručene i one od 50 tisuća kuna te 25 tisuća kuna na Pevex darovnoj kartici. Sretnom dobitniku koji će u idućim danima moći birati bilo što od 65 tisuća artikala koje Pevex ima u svojim prodajnim centrima, glavnu su nagradu uručili predsjednik i član Uprave Pevexa Krešimir Bubalo i Ivan Jukić.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze porasle nakon povećanja kamata Feda i ECB-a

Na svjetskim su burzama prošloga tjedna cijene dionica znatno porasle jer se ulagači nadaju da će uskoro završiti ciklus

Read More...
PBZ

Intesa Sanpaolo blago povećala dobit i prihod u 2022.

Talijanska banka Intesa Sanpaolo izvijestila je u petak o blagom rastu dobiti i prihoda u 2022. godini, uz veće

Read More...
Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštani poremećaji pripadaju najčešćim oboljenjima povezanima s radom. Ti poremećaji pogađaju milijune radnika diljem Europe i koštaju poslodavce milijarde

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design