PEVEX – nova međunarodna suradnja

In Strateški savezi
Pevex

Osim što je tvrtka PEVEC prije nešto više od godinu dana postala članica međunarodnog udruženja A.R.E.N.A. čime je potrošačima omogućila kvalitetnije i jeftinije proizvode iz „uradi sam“ segmenta, prošli tjedan, uz novi logo PEVEX, tvrtka je započela novu međunarodnu suradnju i to s maloprodajnom grupacijom EXPERT jednom od najvećih lanaca trgovina tehničkom robom široke potrošnje, s pedesetogodišnjim postojanjem, rasprostranjenim u 22 države u više od 4.000 trgovina čija godišnja prodaja doseže iznos od 16 milijardi eura. Ugovor o suradnji potpisali su predsjednik Uprave Expert International GmbH Dieter Mathys i Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

„Kada vam je povjerena uloga ozbiljnog partnera koji će svojim snažnim strateškim pristupom koristiti “know-how” i brand EXPERT, grupacije za koju brojke govore same za sebe, i tako potrošačima na hrvatskom tržištu osigurati širu i povoljniju ponudu bijele tehnike i multimedijskog asortimana kao što su televizori, telefonija, informatički, audio, video uređaji i dr., ne preostaje ništa drugo, nego je sa zadovoljstvom prihvatiti.“ – izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave.

You may also read!

belje

Započela berba rajčica u stakleniku Belja

U stakleniku Belja u Mitrovcu, u Baranji, prošlog tjedna su ubrane prve ovogodišnje rajčice. Ukupno 50 tona zrelih rajčica

Read More...
MAGROS-2020

Dobrodošli na 32. MAGROS! Glavna je tema: Povratak u budućnost – Nova maloprodajna revolucija

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 32. tradicionalnu, najveću konferenciju za proizvođače i trgovce MAGROS 2020. Ovogodišnja tema je:

Read More...
METRO zaposlenici

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak, 12. i 13. travnja 2020. Vrata svojih 10 prodajnih

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.