Pevex treću godinu zaredom niže poslovne uspjehe

In Tvrtke i tržišta
Pevex

Uspješnu priču Pevexa potvrđuje poslovanje bonitetnim certifikatom AAA

Zlatna izvrsnostBez obzira na pandemiju uzrokovanu korona virusom, zatvaranje poslovnica i privikavanje na “novo normalno“, tvrtka Pevex d.d. i dalje piše uspješnu priču. To potvrđuje činjenica da su već treću godinu zaredom ponosni nositelji međunarodnog bonitetnog certifikata AAA kojim poslovni subjekti potvrđuju svoj ugled i dobivaju dodatno povjerenje, kako u domaćem tako i u inozemnom poslovnom okruženju. Na taj način Pevex potvrđuje svoju poziciju u samom vrhu hrvatskih tvrtki s natprosječnom razinom poslovanja.

„Prošla godina, 2020., bila je sve, samo ne normalna – od brige za poslovanje i zdravlje zaposlenika i najbližih, do zatvaranja naših prodajnih mjesta u vrijeme lockdowna. Ovaj certifikat svojevrsna je potvrda da smo u trenutku kada je cijela situacija bila neizvjesna krenuli ispravnim putem. Želimo zahvaliti našim zaposlenicima na iznimnom trudu i naporima koje su uložili kako bi se prilagodili novom normalnom te smo zaista počašćeni što smo treću godinu zaredom dio zajednice izvrsnih tvrtki,“ poručili su iz Uprave Pevexa.

Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke Bisnode u poslovnom svijetu predstavlja dokaz o natprosječnoj kvaliteti poslovanja tvrtke. Temelji se na tekućim informacijama o poslovanju te podacima iz proteklih godina, a dodjeljuje se za razdoblje od 12 mjeseci od datuma izdavanja.

You may also read!

rimac

Sveta Nedelja i Rimac Automobili potpisali ugovor o pravu građenja kampusa

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i direktor Rimac Automobila Mate Rimac potpisali su u petak ugovor o osnivanju prava

Read More...
Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“ naglasak stavlja na važnost smanjenja količine plastičnog otpada

Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“ naglasak stavlja na važnost smanjenja količine plastičnog otpada

Ella Dvornik, Nevena Rendeli i Saša Lozar prošetali neobičnom šumom u Super Konzumu Radnička Konzumova inovativna izložba „Poruke iz šume“

Read More...
cijene

Rast potrošačkih cijena u ožujku za 1,2 posto

Potrošačke su cijene u ožujku porasle su 1,2 posto na godišnjoj razini, ostvarivši rast drugi mjesec zaredom, dok su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.