PEVEX ugostio veleposlanika Ukrajine u Hrvatskoj zbog plemenitog projekta

In DOP
Vasylj Kyrylyč; Krešimir Bubalo

Predsjednik uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo sa suradnicima, u okviru hvalevrijednog projekta „Podržimo Ukrajince“, ugostio je veleposlanika Ukrajine gospodina Kyrylyča, gospodina Goropahu, savjetnika veleposlanstva, i gospodu Perloka i Prosa, kao predstavnike Biosphere Corporation.

Povod posjete je provedba humanitarnog projekta „Podržimo Ukrajince“ u suradnji s ukrajinskom kompanijom Biosphere Corporation uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Ukrajine u Republici Hrvatskoj i UNICEF-a. Projekt „Podržimo Ukrajince” pokrenut je na inicijativu Biosphera Corporation, najvećeg ukrajinskog proizvođača i distributera kućanskih proizvoda i proizvoda za higijenu, a od sredine srpnja provodi se prodajnim centrima PEVEX-a u kojima se nalaze posebne police Biosphere Corporation s ukrajinskim proizvodima. Kupnjom svakog proizvoda donira se 50 lipa izravno UNICEF-u za nabavku kompleta higijenskih potrepština obiteljima u Ukrajini.

„Ponosni smo što se na našim policama nalaze proizvodi najvećeg ukrajinskog proizvođača artikala za kućanstvo i higijenu i što time imamo priliku kroz podršku ukrajinskim proizvođačima i ekonomiji podržati i ukrajinske obitelji u ovim tragičnim i izazovnim vremenima. Osim što su proizvodi našeg partnera održivi, minimiziraju štetan utjecaj na okoliš i čine svakodnevnicu jednostavnijom, imaju i plemenitu, dodanu vrijednost jer se za svaki kupljeni proizvod dio donira za ukrajinske obitelji što nas posebno raduje.“ – poručeno je prilikom posjete iz uprave PEVEX-a.

Prilikom posjete najavljen je i razvoj poslovne suradnje PEVEX-a i drugih ukrajinskih kompanija.

You may also read!

jabuke

Ovogodišnji urod jabuka 12 posto manji nego lani

Ovogodišnji domaći urod jabuka procjenjuje na oko 57 tisuća tona, što je 12 posto manje u odnosu na prošlu

Read More...
izvoz

Izvoz u prvom polugodištu porastao 35,6 posto, a uvoz za 51,8 posto

Vrijednost hrvatskog robnog izvoza u prvih šest mjeseci ove godine iznosila je nešto više od 90 milijarde kuna, što

Read More...
maslinovo

Cijene maslinovog ulja mogle bi zbog toplinskog vala rasti do 25 posto

Cijene maslinovog ulja mogle bi zbog toplinskog vala koji utječe na proizvodnju u Španjolskoj, porasti za 25 posto u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design