Philip Morris Zagreb nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

In Zaposlenost / plaće
Philip Morris

Philip Morris Zagreb i ove je godine prošao kroz iscrpnu analizu svojih procesa upravljanja zaposlenicima u sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner te je još jednom demonstrirao stratešku orijentiranost svog HR-a, razvijenost procesa regrutiranja, selekcije i upravljanja učinkom zaposlenika, kao i predanost usavršavanju zaposlenika i brizi za njihovu dobrobit i zadovoljstvo. Prestižni certifikat Poslodavac Partner uručio im je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja Certifikat dodjeljuje već 14 godina.

„Iznimno smo ponosni što smo petu godinu zaredom dobitnici certifikata Poslodavac Partner. Kompanija smo koja se u potpunosti transformira, kako bismo ostvarili smjelu viziju stvaranja svijeta bez dima. U toj transformaciji naši zaposlenici igraju ključnu ulogu te upravo oni svojom predanošću, profesionalnošću i inovativnošću doprinose uspjehu i Philip Morris Zagreb čine sjajnim mjestom za rad“, istaknula je Anita Letica, predsjednica Uprave, prilikom uručenja Certifikata.

„Stalo nam je do toga da nas ljudi percipiraju kao poželjnog poslodavca i da naši zaposlenici osjećaju da su jednako vrijedni, da ih se jednako podržava te da svi imaju priliku kontinuirano učiti i razvijati se. Ovo je velika godina za nas, dobitnici smo i Equal Salary Certifikata, koji potvrđuje jednakost plaća za muškarce i žene koji rade na istim poslovima, a zajedno s certifikatom Poslodavac Partner potvrđuju našu predanost kvalitetnom upravljanju ljudskim potencijalima te su nam pokazatelj da smo na pravom putu“, izjavio je Marin Mlinarić, direktor odjela ljudskih potencijala i organizacijske kulture za Hrvatsku i Sloveniju.

Philip Morris Zagreb osobito se tijekom certifikacije istaknuo time što u fokus stavljaju upravljanje svojim talentima te time što imaju izrazito kvalitetno razrađene programe za njihov razvoj, u koje se uključuje cijeli menadžment. U Hrvatskoj svi zaposlenici imaju svoje individualne razvojne planove te su svi u protekloj godini bili uključeni u barem neki od oblika dodatnog usavršavanja. Inače, Philip Morris svojim zaposlenicima nudi obilje raznovrsnih prilika za razvoj – među ostalim, različite interne i eksterne edukacije, rad u projektnim timovima, prilike za sudjelovanje na konferencijama, coaching, mentorske programe, on-line edukacije te mogućnost pohađanja doktorskih studija i MBA programa.

You may also read!

Digitalna transformacija HGK mora biti primjer drugim institucijama

Digitalna transformacija HGK mora biti primjer drugim institucijama

„Ako je itko prije ove krize bio skeptičan o tome koliko je važna digitalizacija, ovi posljednji mjeseci sigurno su

Read More...
shop

U travnju veliki pad maloprodajnoga prometa EU27

Prema podacima statističkog ureda Eurostat, u travnju 2020. godine maloprodajni je promet EU27 (obuhvaća poduzetnike kojima je pretežita djelatnost

Read More...
podravka

Podravki čak 14 odličja Superior Taste Award

Zvijezde među nagrađenima su Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima s 3 STA zvjezdice i kristalnom

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.