Philip Morris Zagreb osmi put zaredom osvojio prestižni Certifikat Poslodavac Partner

In Zaposlenost / plaće
Philip Morris

Philip Morris Zagreb d.o.o. osmu je godinu zaredom osvojio prestižni Certifikat Poslodavac Partner. Proces certifikacije razlikovao se od dosadašnjih i odvijao se prema novoj metodologiji Employee Life Cycle koja obuhvaća procjenu kompanije u sljedećim područjima: privlačenje i zaposlenje, uvođenje i razvoj, uključenost i inspiracija, transformacija i rast, zadržavanje i dobrobit, odlazak, umirovljenje i povratak, a u čijem je središtu HR strateško savjetovanje.

Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima dodjeljuje tvrtka SELECTIO s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja zaposlenicima. Philip Morris Zagreb još je jednom dokazao uspješnost svoje strategije iz područja ljudskih resursa, a prestižni Certifikat Poslodavac Partner uručio im je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO.

„Dobiti certifikat Poslodavac Partner osmu godinu zaredom osobito je značajno u kontekstu transformacije cijele industrije koju Philip Morris International predvodi i na globalnoj razini. Drago nam je što je Philip Morris Zagreb prepoznat kao kompanija koja cijeni i ulaže u svoje zaposlenike jer smo svjesni kako su upravo njihova predanost, znanje i motivacija ključ uspjeha naše kompanije. Ovom prilikom bih i zahvalila svim svojim kolegama što čine Philip Morris Zagreb sjajnim mjestom za rad“, rekla je Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Zagreba.

„Iza nas su dvije godine u kojima smo imali globalnu pandemiju i izazove koje ona donosi te sam ponosan na naše zaposlenike koji su dali sve od sebe da i naš rad od kuće bude pozitivno iskustvo za sve te time donese veliku promjenu načina rada. Također, naša kompanija dobitnik je i Equal Salary certifikata, čiji smo jedini nositelj u Hrvatskoj od 2018.g., a koji potvrđuje jednakost plaća za muškarce i žene koji rade na istim poslovima. Ovi certifikati dolaze kao potvrda da je strategija ulaganja u ljude i stavljanja ljudi na prvo mjesto zapravo jedini izbor za svakog poslodavca kojem je stalo do uspjeha“, izjavio je Marin Mlinarić, član Uprave Philip Morris Zagreba.

You may also read!

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog

Read More...
PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

Legendarni talijanski nogometni trener Arrigo Sacchi najavio Italia Soccer Camp 2023. Veliko nam je zadovoljstvo najaviti Italia Soccer Camp 2023.

Read More...
cagalj-gruden-krajcic

Europske igre i Europski olimpijski festival mladih – velike prilike za gospodarstvo

"Infrastruktura – trošak ili ulaganje u sportsku zajednicu" tema je o kojoj se danas govorilo na sjednici saborskog Odbora

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design