Platforma hrvatskog tima dostavlja 2.000 ASOS proizvoda dnevno

In Trgovina na malo
Urbify tim

Urbify, startup hrvatsko-njemačkog venture studija Martian & Machine, ostvario je suradnju s jednim od najvećih svjetskih online shopping retailera ASOS-om.

Platforma za brzu i kvalitetnu dostavu za isti i sljedeći dan krenula je dostavljati oko 2.000 Asosovih proizvoda dnevno u najvećim njemačkim gradovima.

“Urbify nam omogućuje pružanje vrhunske dostave – naši kupci iz najvećih njemačkih gradova sada svoje proizvode mogu dobiti već idući dan od dana narudžbe, čak i ako svoje proizvode naruče u kasnim večernjim satima”, istaknuo je Oliver Kraftsik, Supply Chain Director Europe (ASOS).

Suradnja Urbifyja i ASOS-a je dodatni vjetar u leđa za hrvatsko-njemački venture studio Martian & Machine – Urbify je nedavno dobio investiciju od €2,25 milijuna za daljnji razvoj platforme na kojoj svakodnevno radi preko 500 dostavljača.

“Iako je ASOS već etablirana korporacija, njihova kultura se bazira na otvorenosti, inovaciji i maksimiziranju zadovoljstava kupaca kroz odlično iskustvo od narudžbe do dostave paketa. ASOS i Urbify dijele osnovne vrijednosti, suradnja i komunikacija je više kao među startupovima, te obje strane imaju zajedničke interese za poboljšanje iskustva kupaca i rast. Kroz Urbify, ASOS može ponuditi express dostavu za više od 60% njemačkih stanovnika s prosječnom uspješnom dostavnom kvotom iznad 99%. Trenutno, u Njemačkoj ne postoji nijedan drugi servis s takvim mogućnostima”, rekao je Jerolim Dragojević, Co-founder & Managing Director (Martian & Machine).

Urbify je nastao kroz suradnju Martian & Machinea s njemačkim poduzetnikom Benediktom Stolzeom kao odgovor na rastuću potražnju za brzom, fleksibilnom i učinkovitom dostavom. Osim ASOS-a, Urbify surađuje s REWE grupom, The Hut Groupom i Dunkin’ Donutsom.

Na razvoju proizvoda radi hrvatski tim proizvodnih i razvojnih stručnjaka, a fokus se stavlja na tehnologiju i vrhunsku brigu prema kupcima s ciljem povećanja zadovoljstva cjelokupnim iskustvom dostave na kućnu adresu.

Martian & Machine pomogao je u izgradnji više od 40 startupa te surađivao s vodećim korporacijama na više od 100 inovativnih projekata, a u posljednjih nekoliko godina su njihovi i partnerski projekti prikupili više od 100 milijuna eura investicija.

You may also read!

Rad, klimatske promjene i zdravlje

Rad, klimatske promjene i zdravlje

Siguran i zdrav rad pravo je svih radnika i temelj održivog razvoja. Više ne postoji sumnja da su posljedice

Read More...
kupci-maloprodaja-shopp

Očekivanja europskih potrošača pogoršana u lipnju

Očekivanja potrošača u EU i eurozoni pogoršana su lipnju, spustivši se blizu razine s početka pandemije covida 19, pokazali

Read More...
elektroauto

U EU-u do 2030. više od 60 milijuna električnih automobila

U Europskoj uniji će do 2030. godine na cestama biti više od 60 milijuna osobnih električnih vozila, više nego

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design