Podravka osvojila 13 odličja Superior Taste Award – prestižne nagrade u segmentu prehrane u svijetu

In Brandovi
Podravka osvojila 13 odličja Superior Taste Award – prestižne nagrade u segmentu prehrane u svijetu

Ovogodišnje zvijezde među nagrađenima su Majstor Panceta i Fant za tortille s dodijeljene tri zlatne zvjezdice.

Nastavljajući dugogodišnji uspjeh, Podravka je i ove godine zabilježila veliko postignuće na međunarodnom ocjenjivanju kvalitete Superior Taste Award u Bruxellesu. Čak 13 Podravkinih proizvoda osvojilo je odličje na dodjeli ove prestižne nagrade u segmentu prehrane u svijetu. Veliko je to priznanje izvrsnosti okusa i potvrda kvalitete Podravkinih proizvoda.

Najveći uspjeh, tri zlatne zvjezdice, postigli su novi Podravkini proizvodi, Fant za tortille i Majstor Panceta. Majstor Panceta nastaje na 950 metara nadmorske visine tijekom 95 dana soljenja, dimljenja, sušenja i zrenja. Fant za tortille novi je proizvod iz Fant internacionalne linije. Kreiran je za brzu i jednostavnu pripremu ovog poznatog meksičkog jela te ne sadrži dodane pojačivače okusa.

S po dvije zlatne zvjezdice nagrađeni su Vegeta Maestro dimljena paprika, Eva tuna fileti u maslinovom ulju, Majstor Zdenka grill kobasica, Majstor Špinatka grill kobasica te Majstor dalmatinski pršut.

Po jednu zlatnu zvjezdicu osvojili su Vegeta Natur tekući dodatak jelima, Eva delikates sardine s ružmarinom i morskom soli, Majstor Pepica grill kobasica, Green Beast Burger (burger biljnog sastava), Podravka goveđi gulaš te Žitov kruh Zlatno zrno.

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute sa sjedištem u Bruxellesu, a za ovu cijenjenu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta. Odličja dodjeljuje žiri sastavljen od više od 200 članova iz 20 zemalja, redom vrsnih svjetskih chefova i sommeliera. Proces ocjenjivanja obuhvaća senzoričko ocjenjivanje metodom slijepog kušanja proizvoda, s fokusom na intenzitet okusa samog proizvoda, bez uspoređivanja s drugim proizvodima. Osobita važnost pridaje se i ocjeni mirisa, teksture i izgleda proizvoda.

Podravka u ovom ocjenjivanju sudjeluje od 2008. godine, a do danas su Podravkini proizvodi osvojili čak 148 Superior Taste Award odličja.

You may also read!

nafta

Cijene nafte potonule na najniže razine od veljače

Na svjetskim tržištima prošloga tjedna cijene nafte oštro su pale, spustivši se na razine od veljače ove godine pod

Read More...
vito

Nova pravila EU za radne uvjete

Početkom ovog mjeseca navršio se rok do kojeg su države članice EU-a trebale prenijeti Direktivu o transparentnim i predvidivim

Read More...
industrija

Pad narudžbi njemačkim tvornicama u lipnju blaži od očekivanog

Narudžbe njemačkim tvornicama smanjile su se u lipnju manje nego se očekivalo jer su veće domaće narudžbe djelomično neutralizirale

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design