Podravka uz svog ambasadora Zlatka Dalića na najvećem prehrambenom sajmu Gulfood u Dubaiju

In Sajmovi i izložbe
dalic

U prostorima Dubai World Trade Centra, od 17. do 21. veljače, Podravka je uz podršku svog amabasadora Zlatka Dalića prisustvovala na Gulfoodu – najvećem i najznačajnijem specijaliziranom sajmu prehrambene industrije na Bliskom istoku s preko 5.000 izlagača. Podravka već treću godinu za redom izlaže na Gulfoodu kojeg godišnje posjeti oko 90.000 posjetitelja. Tijekom pet dana sajma, posjetitelji su imali priliku obići Podravkin štand te uživati u omiljenim brendovima kao sto su Vegeta, Lino, Kviki, Šumi, Žito i Dolcela.

Najveća atrakcija bio je Vegeta „live cooking station“, gdje je promotor kulinarstva Podravke Mišel Tokić pripremao raznovrsna ukusna jela za posjetitelje, a na oduševljenje mnogih posjetitelja u pripremi i prezentaciji pridružio mu se Zlatko Dalić. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i Podravkin ambasador potpisivao je Vegeta majice i pažljivo birane Vegeta recepte mnogobrojnim obožavateljima koji su dva sata tijekom ovog specijalnog događaja strpljivo čekali u redu da bi imali priliku fotografirati se i upoznati s jednim od najboljih svjetskih trenera. Također, u Carrefour hipermarketu čiji je lanac trgovina apsolutni lider na tržištu UAE, Zlatko Dalić pridružio se kupcima u trgovini gdje se uz police s Podravkinim brendovima družio s kupcima i promovirao proizvode koji sve više stječu naklonost potrošača na tržištima Bliskog istoka.

Na sajmu su organizirani susreti proizvođača, izvoznika, distributera i predstavnika najvećih maloprodajnih lanaca, a brojni posjetitelji sajma iz cijelog svijeta prepoznali su kvalitetu i tradiciju Podravkinog poslovanja i njenih brendova.

Nastup na sajmu iskorišten je, između ostalog, i da se održi niz sastanaka s distributerima iz MENA regije, s kojima Podravka ima kvalitetnu suradnju, s ciljem analize dosadašnje suradnje te definiranja narednih koraka za daljnji rast i razvoj kompanije na tom vrlo zahtjevnom tržištu.

1995. godine francuski lanac trgovina Carrefour, čija se strategija bazira na lojalnosti kupaca i kvaliteti otvorio je prvu trgovinu u Ujedinjenim Arapskim emiratima, a hipermarket u Dubaiju među svjetskim je liderima u dnevnoj prodaji. Između ostalih trgovačkih lanaca, upravo i na policama tog lanca nalaze se brojni Podravkini proizvodi.

Podravka već godinama posluje na tržištu Bliskog istoka, a njeni omiljeni brendovi i proizvodi mogu se naći na policama najvećih trgovačkih lanaca u UAE, Kataru, Omanu, Kuvajtu, Saudijskoj Arabiji i drugim tržištima.

You may also read!

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

Imovina investicijskih fondova narasla za 57 posto Hrvoje Krstulović i Josip Zaher „Investicijski fondovi i društva važna

Read More...
Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana

Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana?

Savjeti za sigurnu blagdansku kupovinu Kupovina hrane je prvi korak u osiguranju sigurnih namirnica za vašu obitelj. Pravilan način kupovine

Read More...
lova

Učinkovitija provedba reformi

Nacionalni program reformi 2019. predstavlja kontinuitet prethodnih takvih programa fokusirajući se na tri identična cilja sadržana i u prošlogodišnjem

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.