Podravka uz svog ambasadora Zlatka Dalića na najvećem prehrambenom sajmu Gulfood u Dubaiju

In Sajmovi i izložbe
dalic

U prostorima Dubai World Trade Centra, od 17. do 21. veljače, Podravka je uz podršku svog amabasadora Zlatka Dalića prisustvovala na Gulfoodu – najvećem i najznačajnijem specijaliziranom sajmu prehrambene industrije na Bliskom istoku s preko 5.000 izlagača. Podravka već treću godinu za redom izlaže na Gulfoodu kojeg godišnje posjeti oko 90.000 posjetitelja. Tijekom pet dana sajma, posjetitelji su imali priliku obići Podravkin štand te uživati u omiljenim brendovima kao sto su Vegeta, Lino, Kviki, Šumi, Žito i Dolcela.

Najveća atrakcija bio je Vegeta „live cooking station“, gdje je promotor kulinarstva Podravke Mišel Tokić pripremao raznovrsna ukusna jela za posjetitelje, a na oduševljenje mnogih posjetitelja u pripremi i prezentaciji pridružio mu se Zlatko Dalić. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i Podravkin ambasador potpisivao je Vegeta majice i pažljivo birane Vegeta recepte mnogobrojnim obožavateljima koji su dva sata tijekom ovog specijalnog događaja strpljivo čekali u redu da bi imali priliku fotografirati se i upoznati s jednim od najboljih svjetskih trenera. Također, u Carrefour hipermarketu čiji je lanac trgovina apsolutni lider na tržištu UAE, Zlatko Dalić pridružio se kupcima u trgovini gdje se uz police s Podravkinim brendovima družio s kupcima i promovirao proizvode koji sve više stječu naklonost potrošača na tržištima Bliskog istoka.

Na sajmu su organizirani susreti proizvođača, izvoznika, distributera i predstavnika najvećih maloprodajnih lanaca, a brojni posjetitelji sajma iz cijelog svijeta prepoznali su kvalitetu i tradiciju Podravkinog poslovanja i njenih brendova.

Nastup na sajmu iskorišten je, između ostalog, i da se održi niz sastanaka s distributerima iz MENA regije, s kojima Podravka ima kvalitetnu suradnju, s ciljem analize dosadašnje suradnje te definiranja narednih koraka za daljnji rast i razvoj kompanije na tom vrlo zahtjevnom tržištu.

1995. godine francuski lanac trgovina Carrefour, čija se strategija bazira na lojalnosti kupaca i kvaliteti otvorio je prvu trgovinu u Ujedinjenim Arapskim emiratima, a hipermarket u Dubaiju među svjetskim je liderima u dnevnoj prodaji. Između ostalih trgovačkih lanaca, upravo i na policama tog lanca nalaze se brojni Podravkini proizvodi.

Podravka već godinama posluje na tržištu Bliskog istoka, a njeni omiljeni brendovi i proizvodi mogu se naći na policama najvećih trgovačkih lanaca u UAE, Kataru, Omanu, Kuvajtu, Saudijskoj Arabiji i drugim tržištima.

You may also read!

Suradnja Hrvatske i Kine

Suradnja Hrvatske i Kine doživljava renesansu

„Odnosi Hrvatske i Kine u zadnjih nekoliko godina doživljavaju pravu renesansu. Prošlogodišnja trgovinska razmjena premašila je milijardu dolara, a

Read More...
Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar Riviera pokreće inicijativu „1,000 stabala Valamara“, najveću zelenu inicijativu ovakvog tipa u hrvatskom turizmu. U sklopu inicijative Valamar

Read More...
Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Tvrtke Verso Altima grupa i Radar Cyber Security potpisale su u Zagrebu partnerski ugovor za područje informacijske i kibernetičke

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.