Posebno izdanje Aminess Wine & Gourmet Nights po prvi puta održano na Korčuli

In HoReCa
Aminess

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi u suradnji s renomiranim chefom Davidom Skokom po prvi je puta projekt Aminess Wine & Gourmet Nights održala na Korčuli i to uz izvrsnu posjećenost gostiju. Posebno izdanje projekta u obliku kasnijeg ručka održalo se proteklog vikenda u Aminess Korčula Heritage Hotelu gdje su za goste specijalitete pripremali David Skoko i Hrvoje Zirojević.

Ovim fantastičnim ručkom u pet sljedova, u režiji poznatih majstora kulinarstva Davida Skoke i splitskog chefa Zirojevića, gosti su se imali prilike upoznati s bogatstvom i raznolikosti gastronomije te lokalnih, autohtonih namirnica. Uz vrhunske specijalitete, gosti su kušali vina Bačić i Bura Mrgudić.

Riječ je o projektu u sklopu kojeg je tijekom protekle tri sezone održano 26 večera u Istri na kojima je uživalo više od 1500 posjetitelja iz cijele regije. Ovo je prvi puta da se projekt održava i u Dalmaciji.

„Izrazito mi je drago što smo projekt Aminess Wine & Gourmet Nights napokon uspjeli predstaviti u još jednoj prekrasnoj destinaciji u kojoj Aminess posluje, točnije gostima Korčule. Bilo je predivno iskustvo pripremati vrhunske specijalitete uz kolegu Hrvoja Zirojevića i iz prve ruke vidjeti reakcije gostiju. Kroz ovakvu gourmet ponudu dodatno promovirati bogatstvo i raznolikost hrvatske gastronomije“, izjavio je David Skoko.

Posljednju ovogodišnju priliku za sudjelovanje na projektu Aminess Wine & Gourmet Nights gosti će imati u petak 5. studenoga u à la carte restoranu Oliveto u novigradskom hotelu Aminess Maestral kada će ponovno kuhati David Skoko i Hrvoje Zirojević, dok će se za vina pobrinuti vinar Matošević.

You may also read!

jabuke

ENNA Fruit će ove godine otkupiti više od 10.000 tona domaće jabuke

Tvrtka koja se bavi otkupom i plasmanom voća i povrća ENNA Fruit ove godine planira otkupiti više od 10.000

Read More...
Valamar_zaposlenici

Valamar pokrenuo zapošljavanje za sezonu 2022. godine

Valamar zapošljava 400 djelatnika na neodređeno i isplaćuje 13. plaću kako bi zadržao zaposlenike u turizmu. S obzirom na kasno

Read More...
Udruga Strujni krug

Udruga Strujni krug pokrenula inicijativu za suradnju najvećih hrvatskih operatera punionica za električna vozila

Vozači električnih automobila dulje se vrijeme suočavaju s problemom velikog broja aplikacija koje je potrebno instalirati da bi mogli

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.