Posljednje pripreme za Plava Laguna Croatia Open Umag

1-Casting za hostese Plava Laguna Croatia Opena Umag

Djevojke na castingu za hostese šarmirale žiri izgledom i poznavanjem tenisa

Na prvom castingu djevojke je ocjenjivao celebrity žiri: Dean Pelić, Tija Malik i Dora Predojević

27. lipnja 2018. na terasi gradske kavane Johann Franck u Zagrebu održan je prvi casting za hostese ovogodišnjeg Plava Laguna Croatia Opena Umag. Djevojke iz Zagreba i okolice spremno su izašle pred žiri i odgovarale na raznolika pitanja te imale priliku pokazati zašto su baš one idealne kandidatkinje za sudjelovanje na umaškom turniru.

Žiri, kojem su se djevojke trebale predstaviti u što boljem svjetlu, činili su Dean Pelić, poznati TV voditelji i model s inozemnom karijerom, Tija Malik, hrvatska influencerica i fashionistica te Dora Predojević, popularna fashion i lifestyle influencerica.

Svake godine interes djevojaka za rad na turniru raste, a dosad se na umaški turnir prijavilo preko 500 djevojaka za poziciju hostesa, dok najviše njih dolazi iz Zagreba i Istre. Prijave su i dalje otvorene, a drugi casting održat će se u subotu, 30. lipnja u Umagu, u 11 sati.

Hostese su svojevrsna zaštitna lica turnira, a ujedno predstavljaju i nezamjenjivi dio organizacijskog tima Plava Laguna Croatia Opena Umag. Osim lijepog izgleda i osobnosti, djevojke su na castingu morale pokazati i poznavanje tenisa, jezika i snalažljivost u nepredvidljivim situacijama.

Na turniru su njihove odgovornosti velike, a protežu se kroz deset različitih službi, kao što su stručni sportski dio, briga i odgovornost prema gostima, novinarima, igračima i brojnoj publici, upravljanjem ATP zonama te samim operativnim dijelom organizacije turnira.

Pročitajte još vijesti!

Pucar

Neuobičajen početak radnog dana u Podravki – menadžeri od zore u polju

Podravka predstavila dugoročan projekt revitalizacije proizvodnje krastavaca Sudjelovanjem u berbi krastavaca od ranih jutarnjih sati na Podravkinom pokusnom polju

Read More...
cro

Gotovo dvije trećine Hrvata ljetuje na Jadranu

Mastercard je u suradnji s GfK – Centrom za istraživanje tržišta proveo online istraživanje među korisnicima kartica u dobi

Read More...
bec

Sedamdeset posto Bečana pješači svaki dan

Pješačenje je u Beču sve popularnije. Najnovija studija o mobilnosti građana provedena među 4.600 ispitanika pokazuje da je popularnost

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake