Poslodavci traže znanje

1-Nenad Filipović, IEDC-Bled School of Management

Održan prvi regionalni sajam poslovne edukacije, trenerstva i coachinga

U Hotelu Antunović, održan je Prvi regionalni sajam poslovne edukacije, trenerstva i cocahinga „Otvoreni dani znanja“ u organizaciji Bagatin Akademije te pod pokroviteljstvom Hrvatske Gospodarske Komore i Hrvatske Udruge Poslodavaca. Partneri sajma su Poliklinika Bagatin, Individuum Team Organisation, Hrvatska poštanska banka, MojPosao i qLife. Sajam je okupio preko 40 uglednih izlagača te 8 inspirativnih govornika: Fran Mikuličić, FM corporate consigliere, dr. Nenad Filipović, IEDC-Bled School of Management, Ivana Štulić, Anglo Adria, Miljenka Plazonić Bogdan, Individuum Team Organisation, Lana Dojčinović, Cotrugli Business School, Domagoj Lipošinović, Life Training, Irena Brbić, Integrative Health Center te Goran Jeras, Etična Banka.

Sajam je otvorio Matej Sakoman, magistar psihologije, voditelj projekta Bagatin Akademije i direktor tvrtke Resisto te izrazio svoje zadovoljstvo okupljanjem velikog broja vrhunskih stručnjaka koji zajedničkim snagama čine iskorak u poticanju edukacija i gradnji kulture učenja, koja je neizmjerno važna za održavanje mladih snaga u Republici Hrvatskoj te tako pomoći izgradnji bolje budućnosti za hrvatske zaposlenike.

Direktorica tvrtke Individuum Team Organisation, Miljenka Plazonić Bogdan, izrazila je svoje zadovoljstvo u sudjelovanju i sponzoriranju ovog Sajma te je također naglasila važnost osobnog i profesionalnog razvoja zaposlenih i pojedinca koje uvjetuje rast i razvoj hrvatskih tvrtki. Posebno je izdvojila razvoj liderstva – menadžeri novog doba trebaju biti sigurni u vrijednost koju žele prenijeti drugima te se usavršavati u vještinama koje će im to omogućiti. „Važno nam je da razvijamo inspirativne lidere koji će živjeti i raditi za jasan „Zašto?“ te ga znati prenijeti ljudima oko sebe. Takav način rada može povećati produktivnost organizacije čak četiri puta.“, istaknula je Bogdan.

Tijekom svog izlaganja dr. Nenad Filipović, IEDC-Bled School of Management, ukazao je na kompleksnost organizacijskog razvoja te okupljenima prezentirao alate i načine kroz koje se može povećati kompetentnost menadžmenta i zaposlenika.

Brojni posjetitelji imali su također prilike poslušati dvije interaktivne radionice te naučiti više o temama poput “Mjesto gdje se moral i profit susreću – vrijednost korporativnih vrijednosti” (Miljenka Plazonić Bogdan, ITO) te Sva lica suradnje: “Ogledalo, ogledalce moje – moj utjecaj na suradnju što je?” (Adrijana Strnad).

Prvi regionalni sajam poslovne edukacije, trenerstva i coachinga – Otvoreni dani znanja jedinstveni je događaj koji je na jednom mjestu objedinjuje trenere osobnog i profesionalnog razvoja te pruža poduzetnicima, obrtnicima, korporacijama i HR stručnjacima priliku da upoznaju edukacijske ustanove, njihove usluge i programe.

Cilj sajma je stvaranje potrebe za stjecanjem poslovnih vještina i znanja, mekih vještina i vještina osobnog razvoja te omogućiti poduzetnicima i stručnjacima iz područja ljudskih resursa da se upoznaju s najnovijim trendovima i programima edukacija te dogovore suradnju s poslovnim školama, trenerima i coachevima.

Pročitajte još vijesti!

viroexpo

Otvoren Viroexpo na kojem se predstavlja više od 800 izlagača

Na prostor Visoke škole u Virovitici u petak je otvoren 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, na

Read More...
wallstreet

Wall Street skočio više od 1 posto, prinosi pali

Na Wall Streetu su u petak cijene dionica skočile više od 1 posto, što se zahvaljuje jačanju tehnološkog sektora

Read More...
dukat

Neto dobit Dukata 40,3 milijuna kuna

Neto dobit Dukata u 2017. godini iznosila je 40,3 milijuna kuna i bila je 71,9 posto manja nego u

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja